Capitolul 113.

12.5K 301 23
                                    

A/N: +18.. lol

În momentul în care buzele lui Harry le ating pe ale mele, corpul meu se aprinde. I-am gemut în gură, fiind răspălită cu un alt geamăt de la Harry. Îmi bag degetele prin părul său strângându-l, nefiind capabilă să-mi controlez nevoia de a-l avea. Știu că se abține și asta mă-nnebunește, și într-un mod bun și într-unul rău. Mâinile mi se mișcă de la părul său la tivul tricoului său negru, strâgnându-l și trăgându-i-l peste cap. În secunda în care sărutul se rupe, Harry se lasă ușor pe spate.

”Tessa....” mă roagă.

”Harry..” am contraatacat punându-mi degetele peste pielea sa tatuată. Mi-a lipsit felul în care mușchii i se încordează, felul în care tatuajele negre îi decorează tot corpul perfect.

”Nu pot să iau avantaj față de tine.” geme în timp ce-mi pun limba peste buza sa de jos.

”N-o faci. Acum nu mai vorbi.” am râs pe jumătate, el gemând în timp ce mi-am aplecat mâna ca să îl mângâi prin pantaloni.

Știu că nu-mi poate rezista și asta mă bucură mai mult decât ar trebui. Nu credeam că voi fi vreodată într-o situație ca asta unde voi avea tot controlul, e chiar amuzant felul în care am schimbat rolurile. E atât de încins și așa de pornit, m-am dat jos de pe el încercând să ajung la fermoarul său.

Harry's POV.

Se apleacă cu mâinile ei mici ca să-mi desfacă fermoarul. Gândurile îmi aleargă și știu cât de greșit e asta dar nu mă pot abține. O vreau, am nevoie de ea. Mult. Trebuie să o am și ea mi-a dat niște opțiuni, să plec sau s-o fut și nici vorbă s-o părăsesc dacă am o altă opțiune, doar o opțiune. Cuvintele care au ieșit din gura ei au sunat atât de nefiresc căzând dintre buzele ei pline, atât de ciudat dar atât de sexy.

Când pantalonii îmi ajung până la glezne îmi scutur capul. Nu gândesc clar, nu gândesc rațional. Sunt distrus, complet înnebunit pentru această femeie de obicei dulce, dar acum e sălbatică și o iubesc mai mult decây pot suporta.

”Așteaptă...” am spus din nou. Nu vreau să se oprească dar vreau ca măcar să ne certăm puțin ca să nu mă simt atât de vinovat.

”Nu... nici o așteptare. Am așteptat destul.” vocea ei e moale în timp ce-mi dă boxerii jos și îmi prinde bărbăția în mâna ei.

”La dracu Tessa...” nu o pot opri. Nu sunt sigur dacă aș vrea s-o fac. Are nevoie de asta, are nevoie de mine, și beată sau nu sunt destul de egoist să accept dacă ăsta e singurul mod în care mă poate vrea.

Cade în genunchi în fața mea și mi-o ia în gură. ”Eu...” nu pot nici măcar să formez o propoziție.

Când mă uit în jos la ea, se uită în sus la mine dând din gene. La dracu arată ca un înger și ca un diavol în același timp, atât de dulce și așa de perversă în timp ce lucrează cu limba în jurul meu, rotindu-și-o și întorcând-o.

”Se simte bine?” rânjește iar eu aproape am ejaculat de la cuvintele sale.

Am aprobat, incapabil să formez o propoziție, în timp ce își lasă obrajii mai în jos sugând mai tare. Luând mai mult din mine în gura ei dulce.

Nu știu când se va opri, și oricât de mult n-aș vrea să se oprească vreau s-o ating. S-o simt.

”Oprește-te.” am implorat împingând-o gentil de umăr.

Își scutură capul torturându-mă, mișcându-și capul în sus și în jos cu o viteză periculoasă.

”Tessa... te rog.” am gemut, iar ea râde, trimițând o vibrație profundă prin mine și din fericire se oprește. Dacă n-ar fi făcut-o, aș fi ejaculay în josul gâtului ei.

After 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum