69

200 14 20
                                    

Hergün Birbirinden Güzeldi Keith Ve Lance İçin.. İstedikleri Şey Gerçekleşmişti Sonunda.. Keith Ve Lance Sonsuza Dek Birlikteydi Artık.. Lance Rahatsızlığını Tamamen Atlatmıştı Keith İse Hayata Her Anında, Her Gününde.. Kısacası Lance İle Geçirdiği Her Zamanında Daha Sıkı Sarılıyor, Lance e Daha da Çok Aşık Oluyordu.. Aralarındaki Sevgi Tanrı Tarafından Kutsanmış Ve Bu Sevgi Hayatları Boyunca Hiç Kopmamak Üzere Daha da Güçlenip Korunuyordu... Bu Sevgi Bağını Başka Çiftlerde Göremezdiniz Açıkçası... Keith Ve Lance Diğer Çiftlerden Apayrı Bir Çiftti.. Çoğu Çift Birbirine Zarar Verirdi, Kızdıkları Anda Birbirlerinin Kalplerini Kırarlardı Ve İşin Sonunda İse Ayrılırlardı Doğal Olarak... Fakat Keith Ve Lance Öyle Davranmazlardı.. Birbirlerine Karşı Empati Yetenekleri Yüksekti, Birbirlerine Karşı Anlayışlılardı Ve Birbirlerine Asla Haksız Ve Küçük Sebeplerden Dolayı Kızmazlardı.. Belki Şaka Amaçlı Birbirlerine Bağırıp Çağırabilirlerdi Orası Ayrı Konu Tabiiki... Geriye Son Birşey Kalmıştı.. Sonsuza Dek Birlikte Olmalarının Belgesi Evlilik Elbette! Birbirleri İle Geçirdikleri Güzel Günler Baya Karmaşık Geçmişti Aslında... Beraber Birsürü Kararlar Vermişlerdi Ve Bunun Başında Tabiiki de Evlilik Kararı Vardı.. Lance Sürekli İtiraz Etmişti Gelinliği Biriciğinin Giymesini İstiyordu.. Keith İse Sürekli Bu Kararı Reddetmişti.. Sert Görünüşüne Karşılık Gelinlik Giymesi Karizmasını Çizerdi Haliyle.. Sonunda İse Kararları Şuydu.. İkiside Siyah Takım Giyecekti... Evet Gerçi Keith Sert Biri Gibi Gözükse Bile Gelinlik Ona Yakışırdı Fakat Ne Yazıkki Kabul Etmemişti.. Olsundu Takım Elbise de Yakışırdı... Bu Kararın Üstünden 1 Yıl Geçmişti Neredeyse Ve Sonunda O Gün Gelmişti.. Düğün O Kadar da Şaşalı Olmayacaktı Sadece Nikah Memuru Birbirlerini Evlendirecekti Ve Bu Düğünden Sadece Katie, Allura, Hunk Ve Shiro Haberdar Olacaktı... Keith Tanımadığı Kişilerin Karşısında Birşeyler Yapmaktan Hoşlanmazdı Haliyle.. Lance İse Sevgilisine Bakacak İnsanlar İstemezdi Düğününde Çünkü Kıskanırdı.. Düğüne Son 1 Gün Kala Bütün Herşey Hazırlanmıştı.. Gerçi Hazırlanacak Fazla Birşey Yoktu.. Yüzükler Ve Takım Elbiseleri Almaktan Başka Birşey Yoktu.. Ve Düğün Günü Gelmişti...

Gülümseyerek Siyah Limuzinimsi Aracı Kullanıyordu Lance.. Arada Sırada da Çaktırmadan Akşama Tamamen Eşi Olacak Olan Kişiye, Keith e Bakıyordu..

"Kalbim Yerinden Çıkacak Gibi~"

Heyecanla Gülümsedi Keith..

"Bende En Az Senin Kadar Heyecanlıyım Sevgilim~"

Elini Lance in Elinin Üstüne Koydu...

Gülümsedi Ve Sağ Eliyle Biriciğinin Elini Tuttu Lance...

Shiro İse Lance Ve Keith in Arkasından Arabayı Sürüyordu.. Tabii Bir Yandan da Allura İle Katie nin  Söylediği Şarkıyı Dinliyordu.. İspanyolca Ve İtalyanca Fazla Bilmediği İçin Birşey Anlamıyordu Haliyle...

Birbirlerine Sarılmış Şarkı Söylüyorlardı Allura Ve Katie... Allura Söyledikleri Şarkının İspanyolca Versiyonunu Katie İse İtalyanca Versiyonunu Söylüyordu.. Hunk İse Hem Shiro nun Yanındaki Koltukta Oturuyor Hemde Takip Ettikleri Siyah Aracı İzleyip Bağırış Çağırış Söylenen Şarkıyı Dinliyordu.. Bağırarak Konuştu..

"Sonunda Bu Gün Geldi Ha?"

Gülümseyip Konuştu Shiro...

"Evet.. Kardeşim Adına Çok Mutluyum~"

"Bende Her İkisi İçin Çok Mutluyum~"

Bir Süre Sonra Evlenecekleri Yere Gelmişlerdi Keith Ve Lance..  Arabayı Durdurup Anahtarı Aldı Ve Hızla Arabadan Çıkıp Keith in Kapısını Açtı Lance... Keith in Elini Tutup Onu İndirdı..

Forever Together (Klance) Where stories live. Discover now