53.5

196 17 3
                                    

Keith den...

Ben Keith Kogane... Soğuk, Sert, Asabi Ve Soğuk Kanlılığım İle Tanınan Birisiyim... Kolay Kolay Kimseye Güvenebildiğim Olmadı Küçüklüğümde Yaşadığım Olaylardan Bu Zamana Kadar... Eskiden Neşeli, Sıcak Kanlı Ve Mutlu Bir İnsandım Taa ki Çoğu İnsan Beni Kötü Emellerine Alet Edene Kadar... Temiz Ellerim Tamamiyle Kirlendi.. Kalbim Bir Taşa Dönüştü.. O Olaylardan Bu Yana Kalbimde Tek Bir Filiz Dahi Oluşmadı... Yanımda Olan Bazı İnsanlar Sadece Sırf Bana Acıdığı İçin Yanımdaydı... Bana Acınmasından Pek Hoşlanmazdım... Elimde Olmadan Çoğu İnsanın Kalbini Kırdım... Çevrem Gittikçe Azaldı Azaldı Ve Azaldı... Geriye Sadece Ben Kaldım... Yapayalnızdım... Benim Yanımda Olan, Beni Koruyan Ve Beni Gerçek Anlamda Seven Annem Ve Abim Shiro Vardı Sadece... Birbirimize Hep Destek Çıktık, Beraber Yaşadık... Taa ki O Zamana Kadar... Annem Vefat Ettiğinde İyice Karanlığa Düştüm... Bu Dünya da Kogane ler Olarak Sadece Ben Ve Abim Kalmıştık... Acı, Istırap Ve Karanlık İyice Beni İçine Çekmişti.. Bu Sürede Abimle Birçok Kez Tartışmıştım.. En Son Tartışmamızda Bir Daha Birbirimiz İle İletişim Kuramadık... Çoğu Kez İntihar Girişimi Yaptım Fakat Kaybedecek Birşeyim Olmamasına Rağmen Korktum.. İntihar Edemedim... Korkağın Tekiyim... Karanlığın En Dibine Battığım Sırada Lance Belirdi... Beni Elimdem Tutup Yavaşça Karanlıktan Çıkardı... İlk Tanışmamızda Ona Karşı Birşeyler Hissetmeye Başlamıştım Fakat Fazla Üstelememiştim... Kim Bilebilirdi ki Lance e Aşık Olabileceğimi? Ancak Tanrı Bilirdi... Lance Tanrı nın Bana Bir Hediyesiydi... Beni Karanlıktan Kurtaran Bir Kahramandı... Beni Tekrardan Hayata Döndüren, Taşlaşmış Kalbimi Tekrardan Canlandıran Kişiydi, Benim Yaşama Amaçlarımdan Biriydi Lance... Onu Kaybetmek İstemiyorum Hemde Asla... Evet Sevgilimin Bir Rahatsızlığı Var... Beyninde ki Tümör Kötü Huylu Ve Günden Güne Lance i İçten İçe Kemiriyor... Ona Elimden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışıyorum... Onun Yaşama Tutunması İçin Elimden Geleni Yapıyorum... Belki de Elimden Gelenler Yeterli Değildir Fakat Yine de Ona Yardım Etmeye Çalışıyorum... Hayatımı Canlandıran Taşlaşmış Kalbimi Tekrardan Canlandıran Kişiyi, Beni Karanlıktan Kurtaran Kahramanımı Kaybetmeye Göz Yumamam... Lance i Kaybedemem... Kurtarıcımı En Önemlisi de Aşkımın Gözlerimin Önünde Beni Bırakmasına Müsaade Edemem... ASLA!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lance den...

Ben Lance McClain... Evet Kadın Düşkünü, Sapık Ve İşe Yaramaz Lakapları İle Tanınan Birisiyim... Beni Dış Görünüşüm Ve Yaptığım Hareketle Yargılayan Birçok İnsan Oldu... Evet Ben İnsanların Gözünden Bir Kadın Düşkünü, Bir Sapık Ve Bir İşe Yaramaz Olarak Görünebilirim... Fakat Ben Tamamiyle Bambaşka Bir İnsanım... İnsanların Kendi Kusurlarına Bakmadan Başkalarının Kusurlarını Yargılamasından Nefret Ediyorum... Emin Olun ki İnsanlığın Daha Güzel Olmasını Dilerdim... Kendi Kusurlarına Bakmaktan Başkalarının Ayıplarını Yargılayamayan İnsanlar Olmasını, Temiz İyi Kalpli İnsanlar Olmasını, Başka Saf İnsanları Kullanmayan İnsanlar Olmasını, Kimseye Zarar Vermeyen İnsanların Olmasını Çok İsterdim... Fakat Hayat Sanıldığı Gibi Toz Pembe Değil... Hayat Bazen Karanlık Bir Sınav Alanı, Bazende İnsanlığın Ve İyiliklerin Hala Bitmediği Güzel, Tertemiz, Çöp Olmaksızın, Berrak Ve Huzurla Akan Bir Şelale Olabiliyor... Hayat Ve Ömür Çok Değişken... Nereden Ne Çıkacağı Belli Olmuyor... Bazen Şansın En Güzeli Seni Bulabiliyor... Tıpkı Keith Gibi Bir Şansın Başıma Gelmesi Gibi... Bazende Şanssızlıkların En Kötüsü Arayıp Tarayıp En Sonunda da Seni Bulabiliyor... Tıpkı Birkaç Yaş Küçükken Evimizde Çıkan Felaket Yangının Ailemin Her Bir Bireyini Yakarak Benden Alması Gibi... Ortalıkta Dolaşan Kötü Bir Çete Çoğu İnsanı Kendi Aralarına Alıp Onlara İşkence Ediyordu... Benim Ailem İse Bu Çeteye Karşı Çıkmıştı... Polisler Dahi Birşey Yapamamıştı... Bir Gece Uyandığımda Evimin Alevlerle Kaplı Olduğunu Gördüm... Aile Bireylerimi, Kardeşlerimi Kurtarmaya Çalıştım Fakat Oracıkta Bayılmıştım... Uyandığımda İse Hastanedeydim... Yanımdaki Polis Ailemden Sadece Benim Kaldığımı Ve Benim Dışımdaki Her Bir Aile Bireyimin Yanarak Can Verdiğini Söylemişti... O An Ölmek İstedim Fakat Olmadı.. Olamadı... Tek Kalan McClain İse Ben Olmuştum... Bu Anı.. Çok Acı Verici... Tamda Dünya da Yanlız Olduğumu Düşündüğüm Sırada Katie, Allura, Hunk Ve En Büyük Şansım Keith Beni Bulmuştu... Katie, Allura Ve Hunk Bana Çok Destek Vermişti... Her Zaman Yanımdaydılar... Bir Süre Sonra da Hayatımın En Büyük Şansı Keith i Bulmuştum... Keith i ilk Gördüğüm Anda Ona Tutulmuştum... Sanırım İlk Görüşte Aşk Dedikleri Bu Olsa Gerek... Ben Keith Kogane e.. Sert Oğlana Aşık Olmuştum... Tamı Tamına 3 Ay Boyunca Onunla Arkadaşlığımı Sürdürmüştüm... Benden Uzaklaşır Diye de Ona Aşkımı İtiraf Etmemiştim... Herşey Tanışmamızın 4. Ayında Değişti... Beynimde Bir Tümör Olduğunu Öğrendiğim Günden İtibaren Gizli Numaradan Kendimi Tamamiyle Tanıtmadan Keith İle İletişime Geçmiştim... O Zaman ki Amacım Yaşamımın Geriye Kalan Son 1 Ayında Keith İle Bol Bol Vakit Geçirmekti... Tanrıdan Başka Kim Bilirdi Keith İle Geriye Kalan Son Ayımda Sevgili Olabileceğimi?
Evet Bir Süre Sonra Keith Blue nun Ben Olduğumu Anlamış, Haliyle de Aramız Kısa Bir Süreliğine Bozulmuştu... İşin Sonunda Hastanedeyken Birbirimize Olanları Anlatmış Ve Sevgili Olmuştuk... 4 Ay Boyunca Aşık Olduğum Kişi İle Sevgili Olmuştum... Birbirimizle Konuşmuştuk.. Beni Teselli Etmişti... Benim Yaşayacağımı Ve Güzel Bir Aile Kuracağımızı Söylemişti... Benim Yaşamamı İstiyordu.. Kendisini Bırakmamı Hiç İstemiyordu Bunu Hissedebiliyordum... Katie, Allura Ve Hunk da İstemiyordu Bu Dünya dan Göçmemi... O An Sevdiğim Kişilerin Gözünde Değerimin Ne Kadar Olduğunu Anlamıştım... Ben Keith, Allura, Katie Ve Hunk İçin Oldukça Önemli Birisiydim... O Gün Kendime Bir Söz Vermiştim... Sevgilim İçin Ve Kardeşlerim İçin Bu Ameliyatı Başarıyla Atlatacağım... Bu Dünya dan Lance McClain in Yani Kendimin Silinmesine Göz Yummayacaktım Sevdiklerim İçin... Ben Bu Dünya dan Silinmeyeceğim Ve Ne Pahasına Olursa Olsun Sevdiklerim İçin Yaşayacağım! Evet Ben Lance McClain.. Sevdiklerini Bırakmamak Adına Yaşamak İçin Herşeye Kafa Tutan Kübalı Bir Gencim!

Forever Together (Klance) Where stories live. Discover now