21

285 31 1
                                    

Ne Yapacağını Düşündü Lance... Hunk Pek Tepkili Biri Olmasa da Katie Aşırı Tepkili Bir Kızdı... Diyeceği Şeylere Karşı Aşırı Tepki Verip Gaza Gelebilir Ve Çığırından Çıkabilirdi... Lance Katie nin Bu Hallerini Çok Görmüştü... Elleriyle Yüzünü Serinletmeye Başladı...

"H-hey Çocuklar Size Kahve Hazırlayım mı? Ayrıca Burası Fazlasıyla Sıcak Oldu Ve Kedim Bu Durumdan Rahatsız Olabilir..."

Tip Tip Baktı Katie... Lance in Konuyu Geçiştirmeye Çalıştığını Anlamıştı...

"Lance... Kedin 1 Yıl Önce Öldü Ne Kedisinden Bahsediyorsun? Hemen Bize Ne Olduğunu Anlat..."

Nefes Verdi Lance... Sesi Boğuklaşmaya Başlamıştı... Öksürerek Sesini Normal Tonuna Getirmeye Çalıştı Fakat Başarısız Oldu...

"Katie... Hunk... Ben Sanırım Keith i Kaybettim..."

Gözleri Dolmaya Başlamıştı... Başını Eğerek Yüzünü Gizlemeye Çalıştı...

Katie Hayal Kırıklığı İle Lance e Bakıyordu... Bu Duruma Çok Üzülmüştü...

"Lance... Lütfen Bize Tam Olarak Ne Olduğunu Anlatır mısın? Sana Yardımcı Olmak İstiyoruz.."

İçinde ki Acı Sanki Daha da Artmıştı Lance in... Boğazını Temizledi...

"Y-yardım Edebileceğinizi Sanmıyorum... Size Sürekli Anlattığım Gibi Keith İle Blue Adıyla İletişim Kuruyordum... Bir Süre Sonra Beraber Vakit Geçirmeye Başladık... Tabii Keith Daha Blue nun Ben Olduğunu Bilmiyordu... Ben Bir Süre Onun Evinde Kalıyordum... Benim Rahatsızlığımı Öğrenmişti... Size Üzülmemeniz İçin Beynimde Bir Tümörün Olduğunu Ve Ayın Sonunda  Ameliyat Olacağımı... Daha da Ötesi Bu Ameliyat İyi Geçerse Yaşayacağımı Kötü Geçerse İse..."

Sesi Titrek Bir Hal Almaya Başlamıştı... Sesini Takmadı Ve Derin Nefes Alıp Anlatmaya Devam Etti...

"Ö-öleceğimi Söyleyemedim... Siz Üzülmeyin Diye... Ben Mutfaktaydım O Sırada Keith Bana Yani Blue ya Mesaj Attı... Bende Baktım... Sonra Sanırsam Benim Blue Olduğumu Anladı Ve Söylemediğim İçin Bana Kızdı... En Sonunda Ona Aşkımı İtiraf Ettim Sonra da Evden Ayrıldım... O.. Benden Kesinlikle Nefret Ediyor... O-onu Tamamen Kaybettim..."

Vücudu Yaşadığı Acının Tekrardan Canlanması İle Sarsılırcasına Titremeye Başladı... Yanaklarından Yaşlar Süzüldü... İyice Kısılmış Sesi İle Hıçkırarak Ağlamaya Başladı...

"O... B-benden Nefret Ediyor..."

Yüreği Burkulmuştu Katie Ve Hunk un... Katie Hızla Lance in Yanına Oturdu Ve Kolunu Omzuna Atıp Onu Teselli Etmeye Çalıştı...

"Bak Dostum... Keith Bence Senden Nefret Etmiyordur... Şaşkınlığından Dolayı Ne Yapacağını Bilemeyip Sana Kızmış Olabilir... Lütfen Üzülme Aranızın Tekrardan İyileşmesi İçin Size Yardım Etmeye Çalışırız... Değil mi Hunk?"

Nefes Verdi Ve Konuştu Hunk...

"Belk-"

"Değil mi Hunk!?"

"E-evet! Sana Yardımcı Olmaya Çalışırız Adamım..."

Tebessüm Etti Ve Konuşmasına Devam Etti Katie...

"Belki Keith En Küçük Şeye Bile Kolayca Sinirlenebilen 
Bir İnsandır Lance... Bence Olayı Tam Olarak Sindirememiş Olabilir... Bu Yüzden de Onun Senden Nefret Ettiği Düşüncesine Kapılmış Olabilirsin..."

Boğazını Temizledi Hunk...

"Katie ye Katılıyorum Adamım... Bize Keith i En İnce Ayrıntısına Kadar Anlatmıştın... Bundan da Keith in Kolay Sinirlenebilen Bir İnsan Olduğu Bilgisini Çıkartabiliriz..."

Gözlerini Sildi Ve Şaşkınca Karşısınsa Duran İkiliye Baktı Lance... Tekrardan Yüzünü Astı Ve Gözlerini Devirdi...

"Ben Onu Kırdım... Onu Daha Fazla Kendime Bağlamamalıyım... Eğer Ölürsem Benden Ayrılması Oldukça Zor Olur... Hatta Sizin de Bana Daha Fazla Bağlanmamanız Gerekiyor... Ben Ölünce Kimsenin Acı Çekmesini İstemiyorum..."

Acıyla Katie Ve Hunk a Baktı... Sevdiklerini Artık Daha Fazla Üzmek İstemiyordu...

Forever Together (Klance) Where stories live. Discover now