22

285 32 14
                                    

Kaşlarını Hafiften Çattı Ve Ciddiyet Takındı Katie...

"Lance... Bir Daha Böyle Birşey Düşündüğünü Duymayacağım... Yaşamı Bırakmaya Bu Kadar Meyilli Olma Lütfen... Daha Gençsin... Genciz.. Yaşayacağımız Birçok Şey Ve Kat Edeceğimiz Upuzun Bir Yol Var... Birlikte Geçireceğimiz Bir Sürü Güzel Anılar Olacak... Eğer Aranız Düzelirse Belki Keith Ve Senin Çifte Kumrular Olduğunuzu da Görebileceğiz... Değil mi Hunk?"

Başıyla Onayladı Hunk...

"Katie ye %100 Katılıyorum Adamım... Daha Yaşayacağımız Upuzun Bir Ömür Var... Eğer Yaşamaya İstekli Ve Meyilli Olursan Bu Ameliyatı Kolay Atlatabileceğine İnanıyorum..."

"Lance... Karamsar Moddan Çık Lütfen... O Her Zaman ki Neşeli, Hayat Dolu Ve Cıvıl Cıvıl Olan Lance e Ne Oldu..? Sürekli Espri Yapan Ve Gülümseyen Lance Nereye Gitti..?"

Hızla Cevap Verdi Lance..

"Yedim... Şuanda Midemde Oturuyor..."

Kıkırdadı Katie...

Lance in Yaptığı Espri Hunk un Komiğine Gitmişti... Gülmeden Edemedi...

"Adamım Espri Yeteneğine Hayranım..."

Nefes Verdi Ve Tebessüm Etti Katie...

"Bak Lance... İsteyince Pozitif Olabiliyorsun... Olumsuzluğun Ve Negatifliğin Seni Ele Geçirmesine İzin Verme... Yaşama İraden Olsun... Güzel Şeyler Yaşayabileceğin Bu Güzel Hayata 4 Kolla Sarılmalısın... Ben Senin Yanındayım, Hunk Senin Yanında, Allura Senin Yanında... Belki Şuan İşi Olduğundan Dolayı Fiziksel Olarak Yanında Olmayabilir Fakat O Senin Kalbinde... Senin Daima Yanındayız Lance... Ve Sen Yaşayacaksın Buna Adım Gibi Eminim..."

Ciddiyet Takındı Hunk... Ve Katie nin Bitirdiği Cümlenin Peşindem Konuşmaya Devam Etti...

"Yine Ve Yine Diyorum... Katie ye Katılıyorum... Ayrıca..."

Etrafını Kolaçan Edip Konuşmaya Devam Etti...

"Hiçbirşey Yemek Yemekten Daha Önemli Olamaz... Zapzayıfsın Adamım Biraz Şişmanla..."

Kıkırdamaya Başladı Katie... Hunk un En Ciddi Durumun Bile İçine Etmesi Komiğine Gidiyordu...

Tebessüm Etti Ve Karşısında ki İkiliye Baktı Lance... Bu İkilinin Hayat Dolu Olmasını Çok Seviyordu... Ne Olursa Olsun Kendisini Mutlu Etmeyi Bir Şekilde Başarıyorlardı...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1-2 Saatten Beridir Ne Yapacağını Düşünüyordu Keith... Delirme Noktasına Geldiğini Hissediyordu... Bir İleri Bir Geri Yürümekten Bacakları Ayrımaya Başladı Ve Kendini Koltuğa Attı... Beynini Bir Şeyi Düşünmek İçin Bu Kadar Kullandığını Hiç Hatırlamıyordu... Sandığı Kadarı İle İlk Defa Beynini Bu Kadar Çok Yormuştu... Oturup Düşündü... Sahiden.. Lance e Nasıl Bu Kadar Çok Bağlanmıştı? Bir Anda Lance Onun En Değer Verdiği Kişi Olmuştu... Onu Kaybetmek Kendine Çok Acı Veriyordu... Gözlerini Kıstı...

"Onu Tam Olarak Kaybetmiş Olamam... Eğer Beni Uzun Zamandan Beridir Seviyorsa Birkaç Saatte Aşkını Unutması Çok Zor Olur... Madem ki Onun Kalbini Kırdım... O Mavi Gözlerini Hayal Kırıklıklarına Boğdum... O Zaman Kalbini Tamir Edecek Ve Mavi Gözlerinde ki Hayal Kırıklıklarını Temizleyen Kişi Ben Olmalıyım... Şu Aptal Kafanı Bir Sefer Tamamıyla Kullan Keith!"

Ayağa Kalktı Ve Hızla Odasına Gidip Giyinmeye Başladı Keith.. Bir Şekilde Lance in Gönlünü Almalı Ve Ona Onu Sevdiğini Net Bir Şekilde İfade Etmeliydi... Sanırsa İlk Defa Bu Kadar Çok Kendine Güveniyordu... Eğer Kendine Güveniyorsa Lance in Gönlünü Alırdı! Buna Adı Gibi Emindi...

Forever Together (Klance) Where stories live. Discover now