OZNAM

37 5 2
                                    

Ahoj... Ja viem čo si všetci predstavia pod pojmom OZNAM... Strašné to svolo na Wattpade, ale späť k veci... Je to ten lepší oznam. Len Vám chcem povedať, že som späť. Po fakt dlhom čase. Ak mám pravdu povedať. Posledný rok som mala dosť ťažké obdobie, ale už je to za mnou. Teraz sa chcem venovať tejto knihe, ale najskôr ako napíšem ďalšiu časť by som Vám chcela oznámiť, že predošlé kapitoly preložím do slovenčiny. Pýtate sa prečo? Ja Vám to teda poviem. Už som na Slovensku pomaly päť rokov a už veľmi neviem českú gramatiku... Nehovorím, že som ju niekedy vedela na 1. Len sa to zhoršilo a ak sa mám priznať ani slovenskú gramatiku neviem na 1... No, a preto by som chcela túto knihu aj dopísať v slovenčine. Pokiaľ by Vám to nevadilo. Ale toto nebol len jeden dôvod. Ďalší bol, že sa mi niektoré fázy nepáčili a chcem ich prerobiť, ale nebojte sa. Nič to v deji nezmení. Ďalšia vec bola estetická úprava. Bolo to strašné (Ale nie tak strašné ako gramatika). Nechápem prečo sa mi to tam urobilo, ale stalo sa. A ešte viac nechápem ako ste to tak mohli čítať, ale ďakujem Vám za tú trpezlivosť a sľubujem, že to opravím.
Chcela by som Vás ešte poprosiť o jednu maličkosť. Pokiaľ uvidíte niekde nejakú chybu. Buď gramatickú alebo estetickú, bola by som rada keby ste mi to povedali. Veď chybami sa človek učí.
A to je všetko. Aspoň myslím. Napíšte mi do komentára čo na to hovoríte, ale môžte aj Vaše nápady na príbeh. Ako by ste chceli Vy aby to pokračovalo.
Ďakujem.

Miraculous - Dragons storyWhere stories live. Discover now