Jack Dylan Grazer - Eddie Kaspbrak

413 35 20
                                    

Jack je více méně poslední kapitola Everything about IT, protože vám ještě napíšu o Pennywisovi a skončím to. Nevím, jak by se mi hledaly informace o málo známých hercích, už jen o těchto to bylo těžké a proto jich je taky tak málo.

Rozhodně se koukněte na video „Finn Wolfhard and Jack Dylan Grazer Kiss" (https://www.youtube.com/watch?v=e-Syrcm0zT8). Úplně mě to rozesmálo, prostě nejen jak, že „dám Finnovi pusu... Dal jsem Jaedenovi pusu," ale hlavně ta Finnova reakce na konci, jak ho odstrčil a „ne... neee." Určitě taky koukněte na tohle video „Jack Grazer tries to drown Finn Wolfhard" (https://www.youtube.com/watch?v=OsPVSHJ9v0w), protože tam Jack topí Finna, a i když toho herce mám ráda, strašně mě to bavilo. Takhle to asi vypadá s fanouškama a haterama.


- Jack D. Grazer měří 1,6m. (Díky, že aspoň někdo z nich není větší než já :D)

- Narodil se v Los Angeles v Californii roku 2003.

- Jack dělá Kempo, rád kreslí na tabletu a miluje surfování. (Vůbec jsem si nebyla jistá, co Kempo je, tak jsem si to vyhledala a jedná se vlastně o bojové umění připomínající třeba Karate.)

- Jacka hodně baví vymýšlet své vlastí filmy, které nahrává se svými kamarády a vymýšlí k nim scénáře. Taky vyhrál na školním filmovém festivalu první místo s dokumentárním filmem „Rodina je rodina".

- Eddie je narozen r. 1947.

- V knižní předloze má Eddie asi 11 nebo 12 let. Ve filmu má už 13.

- Spoiler – Eddie v knize IT zemřel r. 1985.

- Pennywise ho nazývá Wheezy, což se dá přeložit jako sípavý nebo astmatický. (Což je celkem logické, vzhledem k hypochondrii postavy.)

- Jeho další přezdívky byly Girly Boy (Henry Bowers, Pennywise), Eds (Richie Tozier) Spaghetti Head (Richie Tozier) a Eddie Spaghetti (Richie Tozier).

- Eddieho známé hlášky byly třeba „they're gazebos! They're bullshit," „he was, like, a walking infection," a „do not fucking touch me!" (Za mě ale nejlepší „chodící infekce" :D)

- Loser/Lover je snad ta nejznámější „hláška" z filmu. Už si s ní můžeme koupit trička a mikiny, ale najdou se i tací, co si to nechali vytetovat. (Hláška asi není nejlepší pojetí, ale nevím jak jinak to nazvat.)

- Hodně fanoušků IT (spíše knižních) spekuluje o tom, zda je Eddie gay a miluje Richieho. To ale nebylo dokázáno. (Ve filmu mi to tak moc nepřišlo... Asi si konečně musím přečíst i knihu, abych byla víc v obraze :D)

Everything about ITWhere stories live. Discover now