Prima zii de sc. + ziua lui Natsu

126 4 3
                                    

Lucy pov.

ZDRONNNNGGG  ZDRONNNNGGG

Acel zgomot ma zgarie pe creier asa ca decid sa deschid ochii.

Levy:-Slava cerului!!

Eu:-Levyyy! De ce m-ai trezit??

Levy:- 1... 2...

Eu:-Prima zi de scoala!

Levy:...3. Luu hai sus, e deja 6:40. O sa intarziem. De 10 minute ma chinui sa te trezesc!

Eu:-Uuuu, esti buna. Lui Sting ii ia de obicei minimum juma' de ora. Oricum stai calma am totul sub control. M-am asteptat sa iti ia ceva sa ma trezesti, asa ca am pus alarma sa sune cu jumatate de ora mai devreme decat ora la care am nevoie sa imi incep ziua.(7:00)

Levy:-...

Eu:-Ne facem rutinele: 10 minute, ne alegem cu ce sa ne imbracam si ne imbracam: 10 minute, mancam: 10 minute, mai stam pe telefon+ vorbim cu prietenii + mergem spre clase: 25 de minute si ne mai raman 5 minute in caz ca ceva dureaza mai mult umpic.

Levy:-Ok. Chiar esti bine organizata, dar totusi sper ca nu va mai trebui sa te trezesc folosind doua capace de oale, din nou.

Dupa ce chicotim umpic, in camera se lasa o serioasa liniste apasatoare. Observ ca Levy se uita lung in telefonul ei. Imi ridic discret privirea si vad ca se uita la o poza cu Gajeel si ea imbratisati.

Eu:-Levy, cand o sa il ierti? Te-a sunat de zeci de ori si ti-a trimis sute de mesaje in care isi cerea scuze. Se vede ca ii pare rau...

Levy:-Te-a facut idioata!

Eu:-O haide! Era doar una din glumele lui foarte nesarate! Si in plus, stii foarte bine cat de mult te iubeste si cat de rau ii pare.

Levy:-Poate ai dreptate...

Eu:-Normal ca am dreptate!!

Levy:-Ok dar o sa vorbesc cu el mai tarziu.

Eu:-Bine...

Dupa ce am terminat de vorbit se aude un ciocanit in usa.

Levy:-Ma duc sa vad cine e.

Levy merge si deschide usa in fata ei stand stand Gajeel cu niste trandafiri. El se uita putin la ea si apoi incepe sa bolboroseasca despre cat de rau ii pare si cat de mult o iubeste pe Levy, ne mai fiind atent la ce se intampla in fata lui. Levi s-a dus si si-a luat un scaunel, l-a adus in fata lui Gajeel care inca nu observase nimic, s-a urcat pe el si l-a sarutat.

Intre timp eu urmaream cu atentie aceasta mica scena de dragoste care mi-a facut ziua mai buna. Ce pot spune? GALE 4 Life!
Mai bine NALU 4 Life! Ugh, iar tu! Si cine e NALU? NAtzu + LUcy. Duuuuuh! Off, cum zici tu.

Ma uit la ceas si vad ca este ora 6:55, asa ca decid sa imi incep rutina de dimineata. Ca deobicei imi fac un dus, imi fac un machiaj foarte simplu, apoi vin la dulap si imi aleg tinuta de azi: un maieu alb, blugi scurti cu franjuri, o camasa rosie pe care o pun in jurul taliei si tenisii mei negri de la firma converce.

Dupa aceea iese si Levy din baie cu un prosop in jurul ei, ducandu-se la sifonierul ei ca sa isi aleaga si ea tinuta.

Eu:-Lev, vrei sa ne intalnim cu restul la cantina ca sa luam micul dejun?

Levy:-Sigur. Sunt gata in 10 minute.

Ma uit la ceas si vad că este ora 7:20 așa că planul meu chiar merge perfect. Deschid What's up-ul ca sa le scriu celorlalți pe grup.

Scoala de Vara -NALU-Where stories live. Discover now