hoofdstuk 37

554 29 1
                                    

Ik stap met bevende handen naar de opening. Ik leg mijn hand op de opening waardoor er een soort rimpeling bestaat, precies alsof de deur van water is. Ik steek onzeker mijn hand erin en zie dat hij verdwijnt. Ik stap er voorzichtig door en zie dat Catherine hetzelfde doet. We hebben geluk gehad dat de vorige val een illusie was.

We staan op een grote heuvel en kijken uit over een doolhof zo ver het oog reikt. We lopen naar beneden en besluiten op het rechtse pad te nemen.

We lopen verder en merken dat de heggen zich achter ons sluiten.

We komen weer bij een splitsing en ik voel een sterke aantrekkingskracht in de richting van de linker gang. Net zoals de vorige keer heb ik geen controle meer over mijn lichaam en stap ik naar de linkse gang terwijl Catherine naar de andere stapt. Ik probeer haar te volgen maar ik heb nog steeds geen controle over mijn lichaam, echt een klotegevoel.

De heggen sluiten zich achter me en ik krijg terug controle over mijn lichaam. Ik probeer door de heg te krimpen maar de takken groeien nog dichter bijeen. Ik schreeuw gefrustreerd voor ik word afgeleid door een fel groen licht. Het licht wordt feller bij elke stap die ik dichter zet. Ik kom aan bij een bos achtige ruimte. Het is net alsof er een soort van versterker is voor mijn krachten zoals in de tempels. De grond gaat omhoog. Nee niet de grond. De draak staat recht en kijk me aan. Hij is beeldschoon. De draak is helemaal groen en ziet eruit alsof hij gemaakt is van planten.

 De draak is helemaal groen en ziet eruit alsof hij gemaakt is van planten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


De draak komt dichterbij en begint aan me te ruiken. Hij loopt naar een groot groen kristal dat het licht uitstraalde dat me naar hier lokte en legt zijn snuit erop. Het licht wordt zo fel dat ik mijn handen voor mijn ogen moet houden. De hele ruimte wordt geboden in het licht en ik voel een enorme krachtenboost. Het licht vermindert en ik zak vermoeid op de grond. Ik sta voorzichtig recht en strijk mijn gloednieuwe jurk glad.

(Ik ben te lui om het te beschrijven dus kijk maar naar de foto)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Ik ben te lui om het te beschrijven dus kijk maar naar de foto)

De draak komt dichter en gaat voor me staan. Hij buigt zijn hoofd en zijn snuit komt dichter. Ik leg mijn hand op zijn hoofd en allerlei beelden flitsen door mijn hoofd. Ik zie de allereerste boom groeien vanuit een godenhand, het was eerst een klein stengeltje maar groeiden gauw uit tot een stevige, dikke en grote boom met lichtgevende bladeren en gouden vruchten.

Ik keer terug naar de realiteit en haal mijn hand van de draak af. Hij gaat terug rechtstaan "deze herinnering zal
je helpen je krachten te beheersen" galmt er door mijn hoofd. "ga nu, zoek mijn broeders en leer je krachten beheersen" zegt de draak nog voor de heg achter me opent. Ik stap erdoor en pak de rugzak op die aan de opening staat. Ik draai me nog een keer om maar de draak is alweer een geworden met de planten.

Ik stap verward verder en trek mijn kleren weer aan. Zou Catherine ook al een draak hebben gevonden? Vraag ik me nieuwsgierig af.

Pov Catherine

Ik heb geen controle meer over mijn lichaam en ik ga richting de rechtergang. De heg groeit toe achter me en ik krijg weer controle over mijn lichaam. Ik stap naar het gele licht en kom aan in een grot met gele kristallen.

De draak ligt op de grond met gesloten ogen maar zodra ik een stap binnenzet opent de draak zijn ogen en komt hij op me af. Hij kijkt me even aan en begint dan razendsnel om me heen te draaien.

Ik voel me draaierig worden en zak neer op de grond. Ik heb een gele jurk met rose tinten en bloemen aan, een ketting en oorbellen met gele edelstenen, een gouden armband en gele hakken.

 Ik heb een gele jurk met rose tinten en bloemen aan, een ketting en oorbellen met gele edelstenen, een gouden armband en gele hakken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De draak buigt zijn hoofd en ik laat mijn hand erop rusten. Het is net alsof mijn hart veel trager bonkt en alles om mij heen in een soort waas zit.

Ik laat de draak los en hij gaat weer liggen. Ik trek mijn eigen kleren terug aan en stap terug het doolhof in. Op naar de volgende draak..

De Alpha Wolf  ✓VOLTOOID✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu