hoofdstuk 38

548 28 0
                                    

Ik rust uit tegen een boom terwijl ik een klein dutje doe. Ik schiet wakker en zie dat het al donker is. Ik mis mate! zegt Aurélie jankend ik ook Aurélie antwoord ik voor ik verder stap. Er komt een dikke mist door de heggen stromen als golven. Aurélie word zenuwachtig en ik zie een gedaante door de mist schieten. Ik begin te lopen en bots ergens tegen. Ik slaak een gil voor ik doorheb dat het Catherine is. "Er zit iets in de mist" zeggen we tegelijkertijd.

Er klinken voetstappen achter ons en ik zie dat onze beschermdieren komen aanlopen in hun angstaanjagende vorm. Hoe komen die hier nu? Catherine en ik lopen zo hard we kunnen, tot ik een paarse schijn zie. Ik loop ernaartoe en we komen aan in een ruimte met paarse mist. De mist begint te kolken en er komt een paarse draak tevoorschijn. Ik stap als gehypnotiseerd ernaartoe. Ik leg mijn hand op zijn snuit en ik word omgeven door paarse mist. De paarse draak kijkt me aan en begint paarse rook uit de ademen. De rook klimt langs me omhoog.

De rook verdwijnt terug en ik heb een paarse jurk aan met een rode strik, paarse schoenen met grote diamanten aan, een ketting met een amethyst en een tiara versierd met ruwe amethysten.

Ik buig diep voor da draak en de draak buigt terug voor mij

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik buig diep voor da draak en de draak buigt terug voor mij. Ik trek mijn kleren terug aan en we stappen terug naar de uitgang.

De mist is weg waardoor we terug fatsoenlijk kunnen zien. We stappen verder maar we zijn net als onze beschermdieren op onze hoede.

Ik hoor geritsel achter me en draai me om maar ik zie niets. Ik draai me terug om en stap verder. Er komt weer mist aankolken en er springt een reusachtige wolf op ons af. We veranderen in onze wolvenvorm beginnen te grommen. Ik kijk goed naar de wolf en zie dat hij veel littekens heeft.

De wolf springt op me af en ik kan zijn aanval nog net ontwijken. Ik laat een paar takken uit de hagen komen die de wolf insluiten. Catherine en ik lopen weg alsof de duivel op onze hielen zit. Er springt een andere wolf op ons af en valt Catherine aan. Hij zet zijn tanden in haar poot waardoor ze begint te janken van de pijn. Ik val hem aan en bijt in zijn poten. Hij springt jankend aan de kant. Hij begint te grommen en staat dreigend recht. Hij rent weg en ik verander terug in een mens.

We lopen razendsnel weg. Ik val over en steen en ik hoor iets kraken "godverdomme" vloek ik. Ik raak voorzichtig mijn enkel aan en voel een scherpe pijnscheut. Duidelijk gebroken. Catherine helpt me recht en we strompelen verder. We komen terrecht in een doodlopende gang.

We draaien ons om, maar zien een soort zwart licht. Ik draai mijn hoofd en zie een opening die er daarnet niet was. We strompelen er naartoe. De muren zijn bedekt met zwart Onyx. Een van de stenen springt uit elkaar en er komt een prachtige draak tevoorschijn. Zijn vleugels zijn zwart en het lijkt alsof ze vanbinnen in vuur staan.

 Zijn vleugels zijn zwart en het lijkt alsof ze vanbinnen in vuur staan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De draak stapt naar Catherine en ze staren elkaar aan. Ik ga voorzichtig zitten en kijk naar het tafereel. De lange staart van de draak wikkelt zich om haar. Ze worden omringd met een zwarte rook en Catherine staat in een prachtige zwarte jurk met goude versieringen, zwarte ketting, zwarte oorbellen en zwarte pumps met goud aan.

De ogen van de draak beginnen goud te kleuren en Catherine haar ogen ook

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De ogen van de draak beginnen goud te kleuren en Catherine haar ogen ook. Opeens wordt haar haar kort en ros en krijgt ze een blekere huidskleur. Haar gezicht verandert helemaal en er staat een compleet ander persoon voor me. Haar haar kleurt pikzwart en haar ogen krijgen een felblauwe kleur. Ze krijgt weer haar eigen uiterlijk.

Catherine maakt een buiging voor de draak en de draak buigt zijn hoofd. Hij stapt terug naar zijn slaapplek en hij verdwijnt. Catherine trekt haar eigen kleren aan en helpt me overeind. We strompelen verder, nog steeds op onze hoede voor die wolven die ons hebben aangevallen. Als ik zo weinig mogelijk beweeg met mijn voet is mijn enkel over een paar uur genezen. We horen een diep gegrom achter ons. We draaien ons om en zien de eerste wolf die we zijn tegen gekomen. Catherine laat me los en verandert in haar weerwolven vorm. De andere wolf besluipt me langs achter en en zet zijn tanden in mijn gewonde enkel. Ik schreeuw het uit van de pijn. Er schiet een scherpe tak uit de haar de door de romp van mijn aanvaller gaat. Ik zak neer van de pijn en zie nog net hoe de andere wolf op me afspringt.....

__________________________
Heey iedereen.

Sorry dat ik zo lang niet heb gepubliceerd maar ik heb het druk op school en ik heb bijna geen inspiratie meer voor in het doolhof.

Sorry dat het boek nu meer op een fantasy boek begint de lijken in plaats van weerwolf maar zodat ze uit het doolhof zijn, zal ik proberen om meer naar de weerwolf kant te buigen.

Nog even doorbijten, ze zijn bijna uit het doolhof nog 1 of 2 hoofdstukken.

Als jullie nog ideeën hebben, laat het dan weten en tot de volgende keer

Xx Gallifrey-stands

De Alpha Wolf  ✓VOLTOOID✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu