DUYGU DEĞİŞİMLERİ ÇOK KAFA KARIŞTIRICI-NARUTO

515 42 42
                                    

Bu ikisi çok şüpheli-tebayo.

Abim ve Hinata-chan'dan bahsediyorum. Birdenbire çok iyi arkadaş oluverdiler, önceden hiç böyle yakın değillerdi.

Ben bu çok şüpheli ikiliyi izlerken, Neji-teme de onları aynı şüpheyle izliyordu. Neji-teme Hinata-chan'a karşı hep çok korumacıydı zaten. 

Tıpkı Sakura-chan ve Sasuke-teme gibi, Neji-teme ve Hinata-chan'ı da küçüklüğümden beri tanıyorum. Neji-teme kaderle kafasını bozmuş bir manyak, ama güvenilir bir arkadaştır. Gerçi küçükken onunla çok kavga ederdik, niyeyse bana gıcıktı. Ama şimdi düşündüm de, o zamanlar Neji-teme herkese gıcıktı, Sasuke-teme'yle de sürekli kavga ederlerdi.

Hinata-chan'sa çok sessiz biri. Onunla çok konuşmadım daha önce, sürekli benden kaçıyormuş gibi sanki. Benden pek hoşlanmadığını düşünsem de, sanırım Hinata-chan çok utangaç. Kimseyle çok konuştuğunu görmüyorum, herkesten fazla konuştuğu Neji-teme'yle bile.

Ama şimdi aptal abimle gülüşüyorlar.

Huysuzluk yapmak istemem ama, nasıl oluyor da Hinata-chan onu yıllardır tanıyan  benle bu kadar rahat konuşmuyor da son zamanlarda gerçekten konuştuğu abimle böyle rahat olabiliyor?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Huysuzluk yapmak istemem ama, nasıl oluyor da Hinata-chan onu yıllardır tanıyan  benle bu kadar rahat konuşmuyor da son zamanlarda gerçekten konuştuğu abimle böyle rahat olabiliyor?

Dudaklarımı hoşnutsuzlukla büktüm. Belki de abimle evlenmeyi seçecektir, belki yıllardır birbirlerine gizlice aşıktılar ama bize hiç çaktırmadılar.

(y.n: Benim karakterlerim niye bu kadar salak?)

Gerçi saçma bir düşünce, abim sanki herhangi bir sırrı iki saniyeden daha uzun süre tutabilirmiş gibi.

-Naruto.

İrkilerek hafifçe yerimden sıçradım, düşüncelerime daldığımdan Neji-teme'nin dibime girdiğini farkedememiştim. Gerçi kimse Neji-teme istemedikçe onun varlığını fark edemez zaten, adam hayalet gibi-dattebayo!

-Beni böyle korkutmasana teme!

-Salak olman benim suçum değil. (y.n: Benim de suçum değil)

Kaşlarımı çatıp ona pis pis baktım.

-Söylemek istediğin bir şey var mı yoksa sırf hakaret etmek için mi geldin-tebayo?

Sessize yanımda durup Hinata-chan'la abimi izledi (ki abim şu an çok komik bir şey söylüyor olmalıydı ki Hinata-chan ellerini ağzına siper etmiş kıkırdıyordu. Gülümserken çok sevimli görünüyordu, neden sık sık gülümsemediğini merak ettim).

Eh yeter ya! Sürekli böyle insanlar sessiz sessiz bekliyorlar! Havalı olsun diye mi yapıyorlar nedir, yeter sıkılıyorum ben! Sasuke-teme de böyle, Neji-teme de böyle! Sara-san bile böyle yapıyor, sanki çok derin şeyler düşünüyormuş da nasıl ifade edeceğine karar verememiş gibi.

Sara-san'ı anlarım ama diğer iki salak sırf artistlik olsun diye böyle yapıyorlar, eminim-dattebayo!

-Hinata-sama doğası gereği çok utangaç bir insandır dedi sonunda. Bu yüzden onun için endişeleniyorum, zira aynı zamanda çok fedakar ve mütevazı bir insan ve bu, onun mutluluğunu engelleyebilir.

HARUNO&UCHIHAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin