8

1.4K 93 17
                                    

Yeni bölüm geldiii,yeni bölüm geldi heyyoo dkfkjd

Okuyan olmayınca kendim şey ediyorum :PP rezillik valla akhsks neyse ımm...yorumlar ve oylar artabilirse çok şukela olur bence :Ddd

Herkese iyi okumalar!!

Bu arada diğer bölümüde yazdım,şuanda bölüm elimde hazır bir şekilde bekliyor.Bu bölüm ne kadar hızlı okunursa diğer bölüm o kadar çabuk gelir;ki diğer bölüm bol bol Rachel-Sam diyalogları olacaaaaak.Haberiniz olsun dediydim.ss

Sizleri seviyorum ♥

Samuel

'Bu kız hiç susmaz mı?' diye düşünürken önümde ki yemeği didikliyordum.Günlerdir peşimden ayrılmayıp başımda dır dır eden Alex'in ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamamıştım.Ağzında bir bakla vardı ve bir türlü çıkaramıyordu.Çıkarsa oda rahatlayacaktı bende!

Abi günlerdir baş ağrısından uyuyamıyorum lan.Yeter yani,yeter.Bir kızın bu kadar çok konuşabileceğine inanmazdım ben.Hayır kahkahasıda güzel ama artık o kahkahayı duydukça çıldırıyorum.

Matt ile geçirdiği zamandan daha çok zaman geçirmiştik belkide.

''Alex sen onu bunu bırakta kaç gündür gözümün önünde debeleniyorsun.Ne söyleyeceksen söyle artık?'' deyip gözlerine baktım.Kafasını eğdi.Biraz düşündü.Sonra önündeki pudingten bir kaşık aldı ve:

''Şu yardım balosunda diyorum...Rachel'i davet mi etsen?''dediğinde şaşkınlıkla gözlerine baktım.Matt'in bundan haberi var mı diye yüzüne baktım fakat oda benim gibi şaşkındı.

''Ne...Efendim?Pardon,yanlış duydum sanırım.'' deyip gülümsedim.Rachel ve ben?!Şaka gibi.Gibi değil,basbayağı şaka.

Hem.. teklif etsem kabul etmez ki.Neresinden düşünüyor bu kız acaba?Merak ettim bak.

''Yoo,aslında gayette ciddiyim ben.Rachel ile sen çok yakışırsınız.'' deyip sırıttığında Matt Alex'e susması için bir hareket yaptı.Ama bu hareketin anlamını sadece ben bildiğim için Alex Matt'in ne demeye çalıştığını anlayamadı.Sonra omuz silkti ve pudingine geri döndü.

''Teklif falan etmiyorum ben.Bir daha bu konu hakkında tek kelime dahi etmiyoruz.Nokta.'' deyip bende yemeğime geri döndüm.Aklıma Rachel geldiği için iştahım kaçmış,midem karıncalanmıştı.Lanet...

***

Yardım balosuna bir hafta kala artık başım çatlamak üzereydi.Ağrıdan ölüyordum.Alex iki haftadır başımın etini yiyip duruyordu.

Artık en sonunda 'Tamam,sus artık!!Teklif edeceğim!' dedim ve Alex'ten uzaklaştım.Bir daha da yanıma yaklaşmadı.İki hafta sonunda istediğine ulaştığı için mutluydu.Ben ise mağrur...Rachel'a teklif etmem gerekiyordu.Ve beni reddeteceğini bildiğim için teklif etmek istemiyordum.Reddedilmek berbat bir histi.Hele ki hayatımı karartan kız beni reddediyorsa...

 

 

Rachel

''Rachel,Sam sana balo için kavalyelik teklif ederse ne dersin?''

Günlerdir bu soruyu sorması sinirlerimi bozarken,şimdi gelmiş gözümün önünde ağlıyor daha çok sinirlerimi bozuyordu.Hayır,kalbinide kırmadım.Sadece Sam'e 'HAYIR!!!!!!'diyeceğimi söyledim.Ona boş boş bakıp camdan dışarıyı izlemeye koyuldum.

Yalnız PopülerWhere stories live. Discover now