1

2.8K 134 17
                                    

Selaaaam ^^

Geçen bölümün okunma sayısı güzeldi bende bölüm atayım dedim :D Aslında bölüm atmayı pek düşünmüyordum ,birkaç hafta sonra atacaktım ama istek geldi kıramadım ya :D

Neyse oy sayıları düşük :( üzüldüm yani.OKuyup beğendiyseniz oyda verinde beğenilip beğenilmediğini öğreneyim meleklerim.

Yorum konusuna gelirsek yorumlar beni çok mutlu etti :D İnş bu bölümede yorumlar gelir.Yorum yapıııııın :D

Bu bölüm Meliğğğke'ye :D Ne kadar buralara pek uğrayamasa daaaa bu bölümü ona armağan etmek istedim ♥ Seni seviyorum melike ♥

 ♥ Herkese iyi okumalar ♥

Rachel

‘’Uyandın mı Rachel?’’ diye soran Alex’in sesini duymamla homurdanmaya başlamam bir oldu.Bugün lanet olası gülek bir kıza okulu gezdirecektim.Bunu gizli gizli yapmanın bir yolunu bulabilir miydim acaba?Sonuçta okulun yalnız popüleriyim ben.Kural bu.Yalnız olmam gerekiyor.

‘’Uyandım Alex.Şimdi kapımın önünden defolsan?’’diye sorduğumda aklıma süper bir plan gelmesi üzerine gülümsedim.Onu kendimden nefret ettirirsem benim peşimi bırakırdı değil mi?E ben somurtuklar kraliçesiydim.O da gülücükler kraliçesiydi.Demek ki iş kolay.Somurtup onu terslersem benden nefret ederdi.E onun da sabrı bir yere kadar her halde.

     Pembe rujumu alıp  aynanın önüne geçtim ve sürdüm.Güzel görünüyordum.Ya da daha çok sürtük.Her neyse.Giydiğim elbiseyi severdim bir zamanlar.Bu elbiseyi bana Daisy almıştı.Her ne kadar artık ondan nefret etsem de elbiseyi sevdiğim için saklamıştım.Bugünde meydana çıkarma vakti gelmişti.Kapıyı açıp aşağıya indiğimde Sasha ve Emma kahvaltı yapıyor Alex’de onlarla konuşuyordu.Ben gelince hepsi bir anda susmuştu.Ah harika.Konuşmalarına etmiştim.İçimde ki kötü kadın kahkaha atmaya başladığında:

‘’Haydi Alex, gidelim.’’dedim ve evin kapısını açtım.Alex ayağa kalktı ve arkamdan geldi.

‘’Arabam yok.Eğer senin araban varsa senin arabanla gidelim.’’dedim.Evin kapısını kapayıp onu takip etmeye başladım.Siyah bir arabayı açıp sürücü koltuğuna oturdu.Bende ön koltuğa oturdum.

‘’Okulda yenisin.Yolu bilmiyorsundur her halde?’’

‘’Hayır,biliyorum.Okuduğum her okulu araştırırım da.’’

‘’Kaç kere okul değiştirdin ki?’’

‘’3 veya 4 defa .’’dedi ve gülümsedi.Arabayı çalıştırmış okula doğru sürüyordu.Şahsen yolu bildiğine şükrettim çünkü hiç yol anlatma yeteneğim falan yoktur.Gerçi bu yetenek mi onu da bilmiyorum ama.

‘’Neden bu kadar çok okul değiştiriyorsun?’’

‘’Anne ve babamın işi gereği.Ama artık lise bitene kadar buradayım.Anne ve babamda istedikleri yere gidecekler ama beni götürmek zorunda kalmayacaklar.’’dedi ve gülümsedi.YİNE!Bu kız gülmeyi bir bıraksın zil takıp oynayacağım.Ahanda şuraya yazıyorum.

‘’Hmm…Anladım.’’dedim ve somurtarak yola baktım.Alex bana bir bakış atıp önüne döndüğünde içimden gülümsedim.Ben buydum işte.İçten farklı dıştan daha da farklı bir kız.

(…)

Okula vardığımızda arabadan indim.O da indi ve etrafa bakınmaya başladı.Herkes gruplu gruplu bahçede oturmuş konuşuyordu.Ben bu hallerine gözlerimi devirdim.Sadece iki gün uzak kalmışlardı.İnsanlar birbirini özlemeye çok meraklı.Gerçekten.

Yalnız PopülerWhere stories live. Discover now