#Selfie

1.1K 80 10
                                    

Hakan'ın Gözünden

"Üzgünüm Hakan ama sen de biliyorsun bu halde hiçbir Kumpir yaşayamaz. İçten içe ölüyor. Şimdi iyileşse bile kısa süre sonra ölecek." Kafam karışmıştı. Daha önce kurtardığımız kişiler olmuştu. Şimdi niye Eylül ölecekti ki?

"Hıh, sana inanmıyorum."

"Kanka şu an kız gibi takılıyorsun." Gay miyim acaba diye düşündüm. Ardından yeniden düşünen adam pozuna geçip bir yol bulmaya çalıştım.

"Ya bir yolu olmalı. Onu kurtaramazsam annesi beni lahmacun küreğiyle kovalar." Sürekli kullandığımız çözüm eski sevgilimde işe yaramıyordu. Havalı yani valla.

Telefonumu açıp araştırma yapmaya başladım. Neye bakacağımı da bilmiyordum ama çaktırmadım. Çünqüm bed boy olmaq bunu qerektirir. Boş boş telefon bakmam gerek. Çünqüm ben bed boyum.

"Suat galiba bir şey buldum!" Suat hemen bana baktı ve telefonunu yukarı kaldırdı.

"But first, let me take a selfie!" Kafasına bir tane geçirdim.

"Selfie'ni sikiyim gevur oğlan. Burada Ankara'nın Bağladı varken sen Selfie dinliyon. Bi kerem ona Selfie değil Sırıt çünkü ön kameradan kendimi çekiyorumdur. Gevur evladı. Çık dışarıda oyna."

"Sen kıro bir bad boysun. Hatta bad boy bile değilsin. Kıro boysun."

"Eylül gibi konuşma Ekim Kasım Aralık." Yeniden masaya döndüm ve aynadan gözlerime baktım. Eylül için çözüm bulmaya uğraşmaktan kıpkırmızı olmuşlardı. Aslında normalde gıçımın genarı ama işte konsey de beni Eylül'ü korumakla görevlendirmişti. Bir de eski sevgili naparsın?

"Suratına yumruk attığım için tüm gün başımın etini yiyecek. Sini tirbiyisiz idin çicik. İski sivgili çiribi (Seni terbiyesiz odum çocuk, eski sevgili çorabı) deyip duracak. Ezberledim artık."

"O değil de Spaydi vizyons girmiş."

"Spaydini eşekler kovalasın."

"Ne o bundan da mı vazgeçtin? Bebelaqken bayılırdın Spaydiye?"

"O eski Spaydiydi biqerek. Kalbimde hep o Peter Parker kalacak .s Hem kız daha güzeldi."

"O değil de Eylül'ü eşekler kovalamış. Uyanıyor galiba." Suat'a Ted gülüşü yaptım ve haraket çektim.

"Anam bacım olsun uyanıyor tipe bak zaten. Ellerini falan oynatıyor. Filmlerde olsa hemen bed boy yanına gider sevgilisine bakardı-" Suat'ın sözleri kesilmişti çünkü o telefonuna bakarken ben çoktan Eylül'ün yanına gitmiştim. Öne doğru eğildiğimde bir şeyler fısıldadığını anladım. Hemen kulak kesildim.

"Dominostan bol malzemos... Mozeralla peyniri... Sikicem seni Hakan... Mantarlı... Karnım acıktı..." Bir süre sonra gözlerini açtı ve etrafına bakınmaya başladı. Suat da sürahiyi getirdi ve kafasından aşağı döktüm.

"Ayyy! Napıyosun pislik!" Dedi ve hemen ayağa kalktı. Ardından şu filmlerdeki yorgun kız tavırlarıyla yere uçtu.

"Yaa, dondum bu ne ya. Çok yorgunum ben niye uyandırdınız?" Sırtını koltuğa yaslamış elleriyle kendini sarmalamıştı.

"Gözün aydın kulağın manisa olsun diye! Niye olacak bu da tedavinin bir parçası."

"Ne tedavisi ya?"

"Genindeki örümcek adamlık özelliği nasıl çıkarılır tedavisi. Aptal kolunu hatırlamıyor musun? Hani şu sümük yeşili olan?" Zihnime girmeye çalıştığında izin verdim.

Geber mal. Ben burada geberiyorum. Ölüyorum anlsana! Bihter'in ölüyor!

Çok uzattıyorsun Eylül. Alt tarafı ölecek haldeyken kafandan aşağı buz gibi su döktüm ve şu an hasta olacaksın o kadar. Bir şey yok yani görmüyor musun?

İnşallah seni mahallenin ortasında sikerler Hakan. Kışın sokağa donsuz çık da gıçın donsun inşallah. Vicdansız ahlaksız!!!

Tamam anneanne bir daha yapmam. Dedim dudak büzerek.

"Harbi Hakan kıza bir şey yap geberecek sonra Konsey seni de öldürecek."

"Ne konseymiş aq. Her bir boku yapıyır. Adam resmen BİM!" Ne yapmam gerek düşünmeye başladım. Elimde bir tane donmuş, hasta, ucube bir eski sevgili, bir de beyinsiz, yalaka ve Murat124 kullanan, Spaydi takıntılı kanka vardı.

"Planım şu: plan yapma işini sana devrediyorum zeki çocuk." Dedim ve koltuğa gidip arkama yaslandım.

"Tamam o zaman. Sen Eylül'ü Buse'nin odasına götür. Bir hizmetçi çağırırsın giydirsin baksın falan. Bir de saçını kurut. Hasta olmasın. Yoksa konsey bizi gebertir."

"He sonra Spaydi gelsin dünyayı kurtarsın. Sonra da mutlu son!"

"Sadece dediklerimi yap."

"Sie, patron benim. Yetkilerini senden geri alıyorum." dedim ve patron edasıyla ortaya geldim.

"Çocuklar biriniz benimle ilgilense fena olmaz."

"Git senle patates salata ilgilensin. Kumpir şey." Burnumu kırıştırdım ve havalı bir şekilde dışarı çıktım.

Çünqü qumpir olmaq bunu qereqtirir.

Sevgilim Bir Kumpir!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin