Yazarın Anısı (Anı, Ana flan değil .s)

1.5K 90 13
                                    

Selamlar! Bugün bayağı mutlu oldum yazıyım bugünkü anımı dedim.

Şimdi ben sınıfa girdim. Bir kız (Bunu okuyorsun Gökçe biliyorum :D) ki adı Gökçe oluyor. Kahkaha ata ata bişeyler yapıyordu. Sonra bağırmaya başladı, "Bak bak Kumpir'i okuyorum." Diye :D ben de gittim ikimiz de mal mal kahkaha falan attık. Diğerleri de uzaylı görmüş masumm köylü gibi bize bakıyorlardı. Tabi hiçbiri Kumpir'i bilmiyo .s .s.Sonra başka bi kız ki o da Özge oluyo :D ne anlatıyo bu hkayeyeyeyey diye bağırmaya başladı.

İşin garip yanı ben de ne anlattığını bilmiyorum :D sadece işsizlikten yazmıştım ve bu hesabı kullanan bi arkadaşım (ki onun adını vermicem zaa) taslaklarda görüp paylaşmış. Madem popi olmuş hikaye silmeyeyim dedim. Bende fikir yoh yane. Sadece gülün falan diye yazıylrum :D İyi haber ortalıkta espri olduğu sürece final yapmayacağım. Yani sizi daha anıracağınız daha bi kaç 100 bölüm falan bekliyo.

Not: Benim hikayem olduğu için mantık aramayın pek :D zaten fark etnişsinizdir, zombi bile betirdim yani :D havadan uzaylı düşüp de Eylül uzaylıyla kardeş falan çıkarsa şaşırmayın : d

Sevgilim Bir Kumpir!Where stories live. Discover now