Capitolul 84.

425 23 2
                                    

Autor pov.

-E vorba de tata... --inghiti in sec inainte de a-l privii in ochii plini de ura-- zborul tatei dinainte sa moara a fost sabotat! Nu a fost doar un accident! A fost provocat de -- isi trase o gura mare de aer--de mama... de femeia care ne-a dat viata!

Dante facu ochii mari cand auzi, nu ii venea sa creada. Cu greu creierul lui procesa noile informatii. Sangele incepu sa ii fiarba in vene de furie, simtind ca in orice clipa capul o sa ii explodeze. Il apuca de guler extrem de iritat. Dintii ii erau inclestati la maxim , iar Chad , se gandea cu amaraciune ca nu are un aspirator sa ii aspire daca o sa ii sara pe jos acestia. Muschii lui Dante ii se incordase atat de tare incat simtea ca incepe sa il doara, inima, ii pomp sange cu o viteza greu de crezut. Toti simteau efervescenta din aer, doar Abbey era inchisa in bula ei de aer, unde salajluia panica ce o inconjura. Ea, doar statea inghesuita intr-un colt , cu genunchii imbratisati de bratele ei subtiri si fragile, la piept. Isi repeta in cotinuu: „ Ceea ce se intampla e imposibil, nu este real, este doar o fantasma a imaginatiei mele... Chad nu este aici, animalul ala nu este aici. Il urasc, il urasc cu toata fiinta mea , dar cum? Cum sa ma ridic impotriva lui daca imi e.... teama?!!! Il urasc, il detest... mi-a distrus viata...." Era distrusa biata de ea, dar nu constientiza asta, fiind o povara mult prea mare pentru inima ei. Shay, era concentrata pe cei doi frati, fiind pregatita sa intervina daca situatia se agrava. Restul echipajului doar analizau problema in care se afla liderul lor.

-In pizda ma-tii! Tu nu imi amiti de prostituata aia! Aia nu e mama mea, e ma-ta! Mama mea e moarta! Auzi?! Curva aia nu se merita sa ii se spuna „mama" – Dante pronunta totul cu o sila iesita din comun, ii era scarba doar cat se gandea la acea femeie. Nervii lui erau la limita, ii era teama sa nu isi piarda cumpatul de fata cu Abbey. Saraca fata. Si asa era destul de traumatizata. Acum, ca se gandea mai bine, tehnic vorbind , Abbey era cea mai pretioasa pentru el dar... in aceste clipe... totul se complica-se , si nu putea admite una ca asta— E imposibil ca retardata aia sa fi facut asta!

-Stiu! Astfel m-am indoit si eu. Dar asta e realitatea! Uite dovezile! –Ii arunca dosarul pe birou fara nici o retinere. Dante nici nu o baga in seama pe Shay, de asemenea nici dosarul. Atentia lui se concentra pe Chad, nemernicul.— Jur pe ce am mai scump ca de minti iti frang gatul ca la curcan ca apoi sa te fac priptura de Ziua Recunostintei! –tuna acesta cu un glas vindicator.

-Nu , nu am puterea sa te mint. Mi-am dat seama cate greseli am facut. Mi-am dat seama ca m-am razbunat pe tine degeaba. Ura mea , indreptata asupra ta a fost una nefondata. Nu pot sa cred ce gunoi am fost , doar gandul ca am violat-o pe Abbey si simt cum ma arde pe interior!

Intr-adevar. Chad isi regreta actiunile, insa din punctul de vedere al lui Dante, era mult prea tarziu!

Shay pov.

Privesc totul cu o vigilenta iesita din tipar. Este foarte evident ca Dante este cel mai de temut om, iar ca el sa fie si dusman. Viata , sigur, va deveni un iad veritabil. Chad , garantat, se joaca cu focul. Prostul meu, nu si-a dat inca , seama ca a provocat insasi demonul. Trupul lui Dante, ii tremura tot, din toate incheieturile.

-Dracu te ia, ma auzi?! Vierme imputit ce esti! Nici nu meriti sa traiesti jigodie! Futu-ti in gatu' tau si a curvei de ma-ta! Nu imi pasa de politisti, nu imi pasa de nimeni, nici in fata lui Dumnezeu eu nu dau crezare! Iar tu, cacat cu ochi te dai mare si tare in fata mea? –Dante scuipa cuvintele cu venin, iar Chad nici nu avea puterea sa clipeasca, pun pariu ca , pentru prima data in viata lui ii e teama de ostilitatea cu care il trateaza frate-su.

Abbey nu face nici o miscare, saraca fata... tremura mult mai tare , acum, dupa ce idiotul de Chad a pomenit de incident. Biata fata, chiar imi era dor de ea. Dar nu credam ca ne vom intalni intr-o astfel de ipostaza.

Drumul ViețiiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora