Capitolul 10.

1.2K 39 3
                                    

Dante pov.
Privesc enervat pe fereastra din biroul meu,priveliștea oferită ar trebui sa imi domolească nervii dar nu are nici o sansa!Strang pixul cu putere până când acesta cedează,aud cum usa se deschide si pe ea intra Noah.

-Ai dus-o acasa pe Erika?intreb eu încercând sa ma calmez.

-Iti iau foc ochii de nervi! Imi spune prietenul meu serios dar in acelasi timp si amuzat,mereu i-a placut sa se amuze pe seama ma.

-Mda,prietene te-am intrebat altceva.

-Da,am dus-o si pe mica guraliva dar si pe Abbey daca te intereseaza!zise prietenul meu după ce se aseza in fata uriasa geamului,nu imi dau seama de ce,dar imediat mi-am încordat pumnul, deșteapta aia s-a îndrăgostit de fratele meu de cruce si culmea din cate se vede si prietenul meu de ea!E nebun! Trebuie neaparat sa o îndepărtez pe ea de EL! Sa nu credeti ca as fi gelos,nup, nici gand,nu vreau ca prietenul meu sa ii cadă la picioarele acelei prefăcute!Femeile,cine sa le înțeleagă?Of...

-Nu!Nu ma intereseaza,eu te-am intrebat doar de Erika!Apropo,imi amintesc ca am ceva foarte important de facut!Spun eu zambind in coltul gurii.

-E legat de -prietenul - tau?intreaba amuzat Noah,eu mai iau o gura de vin rosu ca sângele ,asa cum îmi place mie si il privesc si eu la rândul meu plictisit, dar stiam ca in interiorul meu mocnea o ură iesita din comun, ce va avea sa iasă la suprafata in curand.

***

După ce am ajuns in fata depozitului il privesc lung pe Noah,întrebându -l din priviri daca sobolanul este acolo,prietenul meu înțelese ideea si da afirmativ din cap,imi pun ochelarii de soare in V-ul bluzei si intru.Odata intrat toți oamenii mei ma salutau ceva gen ca la armata,tuturor le era teama de mine,stiau de ce sunt in stare,înaintez cu hotărâre pana cand ajung in fata sobolanului,acesta era plin cu sânge,era legat la mâini si la picioare,la gura avea strâns legată o esarfa. ...in stânga si in dreapta lui erau niste matahale care il pazeau,pun pariu ca ei au fost cei care l-au supus la tortura,o sa ii avansez in grad,asta e clar!Il privesc scarbit pe infectul asta,acum numai are acelasi tupeu de care dadea dovada cand era sa ma bage in spital , privesc la matahalele din jurul lui ,si un zambet tamp isi face loc pe fata mea.

-E timpul distractiei..Tom ,da-i jos esarfa!ii spun unuia dintre matahale , acesta imi executa ordinea de indata , nu imi comenteaza nici pas, bun baiat, il apuc de barbie pe sobolan si il oblig sa ma priveasca in ochi, acum chiar am chef de distractii , sobolanul ma priveste cu ura si repulsie , cred ca a aflat de tarfulita lui ,aw, ce dracut ...

-Nu te-ai saturat ca m-ai tinut aici sechestrat?As da cu masina peste tine daca as fi liber!imi tipa mie infectul asta, acum simt nervii mei ca sunt intinsi la maxim , ii dau un pumn in fata cu toata forta mea , acesta isi lasa capul pe spate ca imediat sa scuipe niste sange pe pantofii mei , scarbos, stramb din nas , si imi simt ochii cum scapara de furie.

-Ceocul mic, si calculeaza-ti traiectoria de acum unde va zbura sangele tau ,ah ,si apropo , nu ai sa scapi cu una cu doua,ai sa ajungi sa ma implori ca sa te omor mai rapid ,o sa te torturez in cele mai cruduri moduri , urasc jigodiile ,si toti care s-au pus cu mine nu au scapat vii ,trebuia sa stii asta!spun eu in timp ce ma invart in jurul sau , calm.Toti din depozit ma privesc cu sufletul la gura, Noah in schimb sta linistit cu un zambet in coltul gurii in timp ce isi fuma tigara cu drag,stie ca sunt o cauza pierduta asa ca demult nu a mai insistat sa ma imblanzeasca.

-Esti nebun tipule!imi scuipa gandacul asta cu venin ,ahahaha ,e clar ca nu stie cu cine se pune ,privesc la barbatul care il pazea cu sfintenie.

-Desfa-i legaturile .ii spun eu pe un ton neutru , dar privindu-l cu ura pe insecta care are tupeul sa repsire in fata mea.

Drumul ViețiiOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz