Capitolul 60.

599 18 3
                                    

Abbey pov.

Deci daca ar fi posibil sa se deschidă pământul si sa ma înghită ar fi cel mai minunat lucru posibil. Nu pot sa cred. Ce cauta el aici? Tocmai el din toate persoanele? Asez ghiveciul cu grija pe masuta de unde am luat-o ca apoi sa ma întorc spre el încruntată insa când vine Drake îmi schimb înfruntarea intr-un zâmbet. Sa nu judecăm aparentele.... Drake este foarte pretios pentru mine si nu as vrea sa il rănesc deci prefer sa fac , sa vad ce are de spus. Drake ma ia strâns in brate sub privirile atente ale "musafirului". Se întoarce cu mine in brațele sale zambindu-i destul de cald .

-Chad, ea este verisoara mea scumpa Abbey,  îmi e ca o a doua sora , după Rimea. Abbey, el este Chad, îmi e un foarte bun prieten.

Imi pica fata când aud. Nu se poate ca Drake sa fie prieten cu ...cu... tampitul asta! Nu il agreez deloc si nici nu stiu de ce am impresia ca o sa il urasc din ce in ce mai tare! offf, destin ce esti, ce joc marsav ai in plan? Sa ma aduci fara in fata cu dusmanul iubitului inimii mele? Stiu ca am zis ca il iert pe Dante pentru ce mi-a facut insa...încă simt o urma de îndoială. Acest gand m-a facu sa ma întristez dar îmi revin la normal imediat când am vazut ca Chad se apropie alarmant de mult de mine. Imi ridic o spranceana , in timp ce incerc sa il ignor,  acordandu-i atentie vărului meu. Tot nu pot sa cred ce mi-a zis. Cum poate sa fie prieten cu un om de o asemenea speță?

-Drake, îmi pare rău sa te dezamagesc dar o cunosc foarte bine, nu e asa ? Draga mea elevă?

Daca ceea ce se chinuie sa daca e sa zâmbească atunci mai bine ar face daca si-ar baga 2 morcovi in nas si ar sări in Oceanul Pacific poate de acolo va iesi un peste mic care îmi va îndeplini dorinta sa il facă dispărut de pe Pământ. Nu stiu de ce dar mai nou nici nu il suport! Ce e cu ranjetul ala de zici ca e constipat!? Clown idiot, du-te la circ sa iti faci numerele, nu aici! Cum poate sa ii spună asa lejer ca îmi e profesor?

-Aaa, deci va cunoasteti? Intreaba Drake in timp ce se uita când la unu când la altul. Eu ma fac ca privesc pe pereti in timp ce Chad ma examinează din cap pana in picioare. Ma întorc cu fata indiferenta spre el.

-Il cunosc! E profesorul meu. Recunosc intr-un final fara tragere de inima. Chad se lumina la fata venind spre mine plin de fericire.  Nu asa repede , " domn' profesor" ma gândesc inainte sa fac un pas in spate. Chad ramane putin uimit.

-Ei... nu fi timidă, Abbey. Stii ca in afara scolii avem o relație destul de buna. Spune zâmbind smechereste.  M-am simtit ca si cum cineva mi-a dat din toate puterile cu o tava peste fata. Asta a înnebunit sau ce? Ii e rau oare?
Pedofil blestemat,  pe cine crezi ca fraieresti? Drake se uita ca la OZN-uri nevenindu-i sa creada. Oh nu! Daca va intelege ceva gresit sunt moartă.

-*tuse * Pedofil la orizont saltati pânzele *tuse* zic incercand sa nu ma auda nimeni dar Chad m-a auzit. Fir-ar. Se uita crucis la mine ca apoi sa zambeasca subtil.

-Ne impacam foarte bine in orice caz , nu as fi crezut vreodata ca esti verisoara prietenului meu cel mai BUN!

Parca a pus inentionat accent pe ultimul cuvant, am simtit ca o lovitura in stomac cand am auzit asta, nu pot sa cred nici acum! Nu am idee dar stiu ca nu pot sa am incredere in Chad , am eu presentimentul ca se va intampla din nou ceva rau dar nu stiu de ce! Ma incrunt la el pentru o secunda , dupa cateva clipe intorcandu-mi fata zambind spre Drake care ne analiza confuz.

-Indiferent cum o fi, Drake , mi-am amintit ca trebuie sa ii duc mamei cele necesare , deci nu te deranjeaza daca voi pleca acum , nu? Intreb ridicand dintr-o spranceana in timp ce bat sugestiv cu degetul aratator de micuta punga din mana. Drake isi atinti privirea asupra gentii ca apoi sa isi indrepte privirea spre fata mea .

Drumul ViețiiDove le storie prendono vita. Scoprilo ora