Capitolul 20.

1K 43 1
                                    

Autor.

Se putea observa cu usurinta ezitarea de pe chipul lui Abbey, inca era indecisa , nu stia exact ce poate sa faca , confuza , trista si cu inima franta ridica triunfatoare capul.

-D...

Insa raspunsul ii ramasese in gat cand l-a vazut pe Dante cu Katy la bratul sau , erau exact in spatele lui Amon. Dante ii zambea cu batjocora dar fata ii putea observa cu usurinta flacara din ochi, Abbey s-a dat cu un pas in spate , nu ii venea sa creada ca el isi facu aparitia fix in acest moment , inspira si expira cu scopul sa il infrunte pe baiatul care i-a rupt inima in mii de bucati.

-Ce cauti aici , Dante? intreba Abbey cu repulsie , simtea ca toata rabdarea ii se evapora.

-Amon , dragul meu prieten , parca am discutat ceva. spuse Dante cu un zambet in coltul gurii , hotararea si iritarea ii se putea observa din glasul sau glaciar cu foarte mare usurinta . Ii ignorase întrebarea fetei fara nici un efort.

Abbey pov.

Nu pot sa cred ce fel si-a facut el aparitia , apare asa pe nepusa masa implicandu-se in treburile mele fara nici o rusine , cum isi permite? Sunt atat de furioasa pe el! Dupa ce s-a jucat cu inima mea cat a avut chef nu vrea sa imi deie drumul! De ce ii place atat de tare sa ma tortureze? Imi pun o mana la frunte sa ma calmez, dar inzadar, inspir , expir adanc si tot degeaba! Omul asta scoate ce e mai rau din mine si asta o stiu sigur! Ma dau un pas in spate tragandu-l pe Amon dupa mine , Dante isi ridica surprins sprancenele urmarindu-ne cu atentie. Vena de la gatul sau pulseaza cu rapiditate sangele furios , albastrul ala superb acum a devenit unul mai inchis, corpul sau acum e mult mai incordat, privirea ii manioasa. Inchide strans ochii probabil sa se calmeze dar nu ii reuseste, incearca sa faca un pas spre noi dar siliconata il opreste de brat.

-Iubi , de ce faci asta? Lasa-i! ii spune blonda, proasta miscare , pentru ca imediat Dante se smulge din stransoarea ei violent , blonda speriata se da la cativa pasi in spate privindu-l cu groaza. Un zambet discret apare pe chipul meu de mandrie , se pare ca cimpanzeul nu inseamna nimic pentru el , dar mandria mea este repede inlocuita de teama . Intr-un mod rapid Dante ma apuca de mana tragandu-ma la pieptul sau, ii pot simtii respiratia sacadanta ce imi face si mie inima sa imi bata mai tare, proasta mai sunt... ma las atat de usor influientata de el.

-Ti-am zis o data sa o lasi in pace!!! tipa Dante enervat la culme. Tresar usor cand ii aud vocea atat de iritata, stiu ca nu ar trebui sa imi fie frica de el , dar imi e teama pentru Amon dar stai putin cum adica i-a zis asta lui Amon? Cand a facut-o? Privesc socata spre Amon putand sa ii observ indignarea, acum ma simt prinsa intre ceocan si nicovala! Fir-ar ea de treaba, nu sunt obiectul nimanui imbecililor! Ma smulg de la pieptul lui Dante , acesta este socat de miscarea mea la fel si Amon. Dar acum asta e mai putin important, ma indepartez de amandoi , imi asez mainile in solduri privindu-i cu furie pe amandoi imbecili.

-Nu sunt obiectul nimanui! Clar? Tu! Dante , de ce mama ma-sii te bagi unde nu e treaba ta? E strict problema mea ce fac cu viata mea! E atat de greu sa intelegi asta? ii spun enervata, Amon incepe sa rada pe sub mustati in timp ce Dante ma priveste cu gura cascata , dar foarte rapid isi revine si isi intinde mana prinzandu-ma pe dupa gat tragandu-ma periculos de aproape de fata lui.

-Ai inteles tu lucrurile gresit , draguta mea chihuahua! Se pare ca fata are nevoie de niste lectii ca sa poata sa inteleaga ceva care este chiar simplu! imi spune pe un ton senzual ce imi face inima sa imi sara din piept ,simt fiori in tot corpul , fluturasii din stomacul meu nu imi dau deloc pace, il privesc surprinsa pe acest baiat care este atat de nedescifrabil... Ii asez o mana pe pieptul sau sa ma eliberez dar isi inclesteaza si mai tare mana acum lipindu-ma de-a binelea de el, in nici o secunda buzele sale au facut contact cu ale mele. Imi era asa de dor de buzele sale, atat de dulci , de moi... a inceput sa ma sarute salbatic si cu putere dar nici in ruptul capului nu vreau sa fiu calcata pentru a 2-a oara in picioare de el de aceea ma zbat sa scap din stransoarea sa. Insa ti-ai gasit , puterea mea o poti compara cu a unei muste. Am cantarit toate posibilitatile , astfel mi-am dat seama ca nu pot sa scap de el. Practic sunt dependenta de el chiar daca nu imi place sa recunosc , ador totul la el , doza aia de rautate, cum saruta, cum ma atinge, cum ma tachineaza, cum zambeste... felul sau de a fi. Totul! Sunt o cauza pierduta, de aceea nici nu ma mai impotrivesc acestui destin afurisit. Imi asez o mana in parul sau incepand sa ma joc cu el , adancesc sarutul si mai mult , gest care l-a facut sa maraie senzual , se pare ca nu ii sunt atat de indiferenta. Zambesc mandra in sinea mea ca am aceasta influienta asupra sa , de aceea incep sa il mangai delicat pe spate , el asezandu-si o mana pe talia mea usor coborand pe fund. Am fi vrut sa mai continuam acest sarut nebun dar lipsa de oxigen ne-a facut sa ne retragem. Ma indepartez usor de el privindu-l fix in ochi , imi retrag mainile pe corp pastrand o anumita distanta de el , in momentul asta am si uitat de prezenta lui Amon. Bietul Amon ne privea stupefiat , nu ii venea sa creada ce a vazut , Dante in schimb zambea triunfator , Katy privea totul furioasa , se apropie cu nervii de mine si incearca sa imi deie un palma , ok! Fata vrea sa se joace, eu nici nu am de gand sa reactionez, nu o sa mor de la o palma ,dar viata ei va fi un cosmar după, voi avea eu grija de asta! Cand imi inchid ochii sa primesc acea idioata de palma imi dau seama ca numai vine, cand ii deschid , mana blondei este oprita in aer de mana puternica a lui Dante care o tinea strans. Blonda incepu sa chitaie de durere , pe mine facandu-ma putin sa ma bucur, nu imi venea sa cred ca el a fost cel care m-a aparat. Surprinderea m-a facut sa raman in loc privind totul ca o marioneta.

Drumul ViețiiNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ