Capitolul 10

12 0 0
                                    

  Stella POV

Lumea mea colorata ajunsese la sfârșit . Simțeam cum se prăbușește cerul pe mine . Cine ar putea avea o viața mai urâtă decât a mea ? Sunt un vârcolac , nu am părinți , am un singur prieten , nu am rude sau persoane asemănătoare cu mine . Am îmbrățișat -o pe mama și i-am mulțumit pentru faptul că a avut grija de mine 16 ani având în vedere că eu nu sunt copilul ei . Am plecat plângând iar mama , daca pot sa ii mai spun așa , plângea mai rău că mine . Am mai aflat o chestie care urma să îmi distrugă viața.  Când ne-am întors în apartament Shawn era foarte tăcut . Știa că sunt tristă și nu vroia sa agraveze asta. 
   -Hai sa luam masa , zice el .
  -Bine ...

Shawn POV

E atât de frumoasă . Deci nu pot sa cred că este tristă și totuși atât de deosebita . Am crezut că ea e in general machiata dar a plâns și fata ei e la fel . Asta înseamnă că era naturala . Iubesc fetele naturale . Naturalețea e superbă . Iar ea e și mai superbă. Gata , știu că m-am îndrăgostit , e clar . I-am spus să mâncăm fiindcă vreau sa ii spun la sfârșitul mesei . Am gătit eu ceva in timp ce ea statea pe canapea și se uita in gol . Știam ce simte . Adică nu știam , dar parca o trăiam eu . Am terminat de gătit și am chemat-o la masa . S-a așezat și a început să mănânce . Urma sa ii spun că o iubesc . Aveam niște fluturi nebuni in stomac .Inima îmi bătea așa de tare că stătea sa sară din piept și să meargă să se cuibărească langa inima ei . Stăteam pur și simplu și mă uitam la ea fără sa spun nimic . Fluturașii din stomac nu mă lăsau să mănânc . Ea a observat că mă uit la ea . Și s-a oprit din mâncat . A înghițit și s-a uitat la mine .
    - Vrei sa îmi spui ceva ?

  Stella POV

-Vrei sa îmi spui ceva , îl întreb eu observând că se uita la mine și nu mănâncă deloc .
-Termina de mâncat , apoi putem vorbi .
Am terminat de mâncat ,am pus furculița și farfuria in chiuveta . Apoi m-am întors . M-am așezat jos , iar el a început să vorbească .
  - Uite , Stella , eu ... Te plac . Chiar foarte mult și mă întrebam dacă ai vrea sa fim împreună .
Stomacul meu a luat-o razna . Inima mea fugise și era departe . Mi-am pus mâinile în mâinile lui .
  - Și eu te plac Shawn ... Te plac foarte mult ... Dar eu sunt un vârcolac , nu pot fi împreună cu tine. Îți voi face rău . Iti voi distruge viața . Iar eu nu vreau sa ți-o distrug . Viața mea nu poate fi distrusa , viața mea a fost distrusa din prima clipa în care m-am născut.
   O lacrima a cazut amintindu-mi ce s-a întâmplat zilele astea . Nu puteam sa o țin, am lăsat-o să cadă .

    Shawn POV

Nu pot sa o vad tristă . Ea e frumoasa indiferent daca e om sau lup .
    - Uite Stella ... Daca chiar mă iubești mă vei lăsa să îți transform viața într-un rai  . Dar asta o putem face doar împreună . Deci ?
   Mă gândesc puțin . Nu am ce ezita .
  - Da, răspund eu convingătoare .
El zâmbește apoi vine și mă sărută scurt .
  Am mai făcut un pas în viața ...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 07, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Asa sunt eu  ( F.f Shawn Mendes ) Where stories live. Discover now