Capitolul 4

17 0 0
                                    

Mă pregăteam să merg la Shawn când mă uit pe ecranul telefonului și văd că mă sună . Ii răspund :
- Da , Shawn .
- Îmbraca-te frumos
- De ce ?
- Doar fa-o , de restul mă ocup eu . Intr-o ora vin să te iau .
- Ăăă... Bine ...
- Pa .
- Pa .
De ce să mă îmbrac frumos ? E cam ciudat ... Am sa optez pentru ceva neutru , nu prea scurt , nu prea lung , nu prea elegant , nici prea fancy , asta e perfecta

 Am sa optez pentru ceva neutru , nu prea scurt , nu prea lung , nu prea elegant , nici prea fancy , asta e perfecta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O îmbrac și apoi mă așez . Mă gândeam că fratele meu , Matthew , nu mă va lăsa să ies așa pe strada . El niciodată nu lasă băieții la mine , și nici în jurul meu . Odată un băiat se dădea la mine în parc și Matthew l-a bătut atât de rău încât a venit salvarea și era aproape sa intre la închisoare 7 ani pentru asta . Dar gândurile îmi sunt întrerupte de un ciocănit in ușa.
- Stella ?
- Da , spun eu ridicandu-ma , poți intra .
El intră și ramane masca .
-Esti superbă ....
- Mulțumesc , daca spui tu .
Matthew a observat prezenta lui Shawn și a venit la mine în cameră iar eu l-am rugat pe Shawn să mă aștepte la mașină .
-Nu mergi nicăieri așa !
- De ce nu !?
- Fiindcă nu îți dau eu voie , se răsti el la mine.
- Nu îmi pasă ce crezi tu , eu mă duc !!
El mă ia și mă trântește de perete . Atunci intra și tata .
- MATTHEW , CE FACI !?!?
Atunci s-a oprit . S-a uitat speriat la mine .
- Îmi ... Îmi pare rău .... nu mi-am dat seama ...
- HAI MAI LASA-MA !!! spun eu plecând din camera .
Am ajuns jos în sufragerie și am observat că mă sună cineva . I-am răspuns .
- Alo
- Buna , eu sunt iubita lui Shawn , suntem împreună de doi ani , mă numesc Lily , vreau să îți spun să îl lași în pace , din cauza ta vrea sa ne despărțim !!!
- Dar...
-Daca nu îl lași în pace , am eu grijă de tine , spune ea feroce .
Deci e clar . Shawn vroia doar să mă folosească . Am închis telefonul și m-am dus după lama . Dar nu , lama nu e de ajuns . Știi blocul ăla gigant ? Ai sa te arunci de acolo fix in strada . Așa mori sigur . Și scăpa toți de tine . Va fi fericirea de pe lume . Da , e o idee buna . Fug din casa fara sa îmi iau la revedere . Îl ignor pe Shawn care ieșea din mașină și mă striga . Fugeam cat puteam eu de tare . După 2 minute de alergat am ajuns la bloc , am deschis ușa repede și am urcat scările în fugă . Shawn era in urma mea și fugea și el .

Shawn POV

De ce fuge ? Fug după ea și o strig de 3 minute ... Ce e cu ea? ce s-a întâmplat ? Crezi că fuge de mine , să mă opresc ? Nu , nu nu nu nu . Urcă în bloc . Vrea să se sinucidă . Eu nu o las . Am sa o prind , nu o las sa se arunce .

Stella POV

Shawn grăbește pasul. Vrea să mă prindă . De ce sunt așa de importanta pentru el ? Sunt atâtea fete in lumea asta frumoase , deștepte , slabe , mult mai bune pentru el . Ooo ... Da am ajuns sus . Alerg spre margine . Oare e bine ce fac ? NU STELLA STAI !! nu e bine ce faci .... Ba da , știi ceva nimănui nu ii pasa de mine , nu ai pentru ce să trăiești .
Eram gata să mă arunc . Am facut pasul dar Shawn m-a prins de talie și m-a tras în spate . Am cazut . Atât îmi amintesc .

Shawn POV

Am oprit-o . Da . Am reușit .
- Stella , de ce ... Am vrut să continui propoziția dar mi s-a tăiat respirația .
Stătea într-o baltă de sânge . Cred că când am tras-o înapoi am făcut-o prea brusc și a dat cu capul . Sun salvarea și apare în 5 minute . O ia și mă pune să stau langa ea , in caz că se va trezi . Au spus că poliția o sa ne intoregheze pe amândoi , iar eu sunt dispus sa intru la închisoare în locul ei , doar ea sa fie în siguranță . Țin mult la ea . Mi-e draga .

Asa sunt eu  ( F.f Shawn Mendes ) Where stories live. Discover now