Capitolul 5

17 1 0
                                    

Shawn POV

Daca poliția va veni probabil mă va acuza că am ranit-o , deși eu nu am făcut asta . Iar dacă eu ii voi spune că de fapt am salvat-o de la moarte poliția o va denunța pentru tentativa de omor . Iar eu prefer sa intru la închisoare în locul ei. Și dacă intru , nu voi regreta nimic . Le-am explicat doctorilor ce s-a întâmplat și faptul că Stella nu are o viața prea frumoasă și ei mi-au spus , din fericire , că nu vor denunța poliția . Deci nu va intra niciunul din noi la închisoare . Asta e bine , o sa pot sta langa ea.

Stella POV

Ma aflu pe un bloc înalt . Sunt legata la mâini și stau chiar pe marginea blocului. Dar stai , nu e un bloc. E școala la care merg eu . Iar langa sunt toți elevii școlii și râd de mine . Jennifer iese din mulțime .
- Credeai că dacă Shawn are grija de tine , eu te voi lăsa în pace fetițo ? Pentru că să știi că te-ai înșelat amarnic .
Apoi s-a apropiat foarte tare de mine și m-a împins de pe bloc . Cădeam . Cădeam in gol . Mă simțeam că și cum as zbura , dar de fapt eu cădeam . Eu mereu cad in loc să zbor . Și nu are cine să mă salveze . Sunt aproape să mă izbesc de pământ dar apare Shawn și mă prinde în brațe . Nu îmi dă drumul din îmbrățișare . Mă sărută pe frunte și îmi zice :
- Ai spus că îi poți ține piept lui Jennifer. Dar de acum eu voi sta doar cu tine că să te țin în siguranță . Tu meriti pe cineva care să îți fie tot timpul alaturi .
-Iti mulțumesc , Shawn , am zis eu printre lacrimi .

Shawn POV

Stau cu ea in spital de două săptămâni . A intrat în coma și sta așa de două săptămâni . Nu am dormit nicio noapte de atunci . Am adormit așa , langa ea , odată la doua zile dar am dormit doar 4 ore. Nu vreau sa pierd momentul când se va trezi și îmi va zâmbi sau poate chiar mă va îmbrățișa .

Stella POV

Mă trezesc. Langa mine sta o femeie cu doi bărbați , unul bătrân și unul cam de vârsta mea . Iar pe cealaltă parte sta un băiat foarte drăguț , care doarme . Are parul cârlionțat și doarme foarte dulce . După vreo jumate de ora de tăcere se trezește si îl întreb :
- Cine ești ?
In acel moment intra doctorul în camera și spune :
- Are pierderi de memorie . Își va aminti , dar nu știm când o va fac și cum sau cine îi va aminti . Speram sa fie cat de curând . Sfatul meu este sa meargă o perioada la părinți . In tara ei natala . Dacă își va aminti , sa revina la consultație . Puteți pleca .
Am mers cu acele 3 persoane acasă . Ei au zis că mergem acasă , dar eu nu îmi amintesc nimic de o casa sau parinti. Mă cam plictisesc . Am văzut în filme fete de-ale rele care când sa plictisesc se apuca de prostii . Nimeni nu mă bagă în seamă deci nu cred că e o problema daca devin una dintre ele .

Asa sunt eu  ( F.f Shawn Mendes ) Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora