Capitolul 3

17 0 0
                                    


După incidentul de ieri am descoperit că eu mă mutasem chiar in casa din fata lui Shawn . Iar de la mine la geam îi puteam vedea camera , și invers . Până la urmă nu mi-a mai dat lama , dar mai am una in caz de rezerva in ghiozdan . M-am culcat după ce mi-am terminat temele și dimineață m-am trezit cu un om în pat . Avea blugi dar nu avea tricou . I se vedeau mușchii de la spate . M-am speriat . Inima îmi bătea tare . El s-a întors și mi-am dat seama că era Shawn . M-am învelit mai bine pt că aveam niste pijamale cu decolteu mare și cu niste pantaloni super-scurti . Avea un corp bine lucrat . Dar mie nu îmi pasă asta . El era un tip de treabă și asta îmi plăcea la el . Venea spre mine și m-am speriat . M-am băgat în pătură cu totul, inclusiv cu capul . El a râs și m-a dezvelit de tot . Apoi s-a așezat lângă mine și mi-a zis :
   - Hai ridica-te , e șapte jumate .
   - CAT E !?
    -Calmeaza-te , te duc eu la școala .
    -Bine m-am calmat
    Mi-am făcut rutina de dimineață , apoi m-am îmbrăcat așa :

    -Bine m-am calmat     Mi-am făcut rutina de dimineață , apoi m-am îmbrăcat așa :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

. Apoi m-am întors în camera sa îl anunț că sunt gata . Dar el nu mai era acolo, mă aștepta în mașină . Am coborât am zis că plec la școala și m-am urcat în mașina lui . Pe drum am fost foarte tăcută . Când am ajuns la școala el mi-a spus :
     - Azi nu am sa fiu tot timpul cu tine cum am fost ieri , trebuie să mă întâlnesc cu câțiva colegi sa vorbim ceva , crezi că poți să îi tii piept lui Jennifer ?
     - Da , cred că da .
     - Bine , mă bucur , mi-a zis el și m-a sărutat pe frunte . Apoi a adăugat :
   -Da nu fii supărată pe oameni sau din cauza lor . Ei vor muri oricum . Și noi la fel . Viața e prea scurtă că să din triști așa că zâmbește . Fii optimista .
   Am coborât din mașină . Crezi că el mă place sau sunt doar paranoica ? Sărutul ăla pe frunte mi-a dat fluturași în stomac ? Neah cred că vom fi doar prieteni.
   Când am intrat în școală toate lumea se uita la mine , dar nu de rau , de bine , ca și cum arătam superb . I-am ignorat și m-am dus in clasa . Am făcut ora că orice ora de până atunci și apoi am ieșit un pic la plimbare in pauza . Jennifer a ieșit și ea după mine .
    - Crezi că dacă îți iei haine noi de la Second-hand ești mai tare decât mine , micuțo ? Te prostești pe zi ce trece ... Să știi că nu o sa ai niciodată un iubit , a zis ea .
    M-am enervat atât de tare . Îmi venea să îi spun ei ceva , dar nu am inceput sa o înjur . M-am gândit la ceva discret .
    - Crezi că dacă o sa îți bați joc de alții la nesfârșit o sa ajungi un om mare în viața ? Uită-te la tine cum arăți . Să știi că o să trăiești până la 150 de ani fiindcă ești așa de proastă că nici moartea nu te vrea .
    - Vorbim despre tine acum ?
    - Ce ? Am înțeles bine ?
    - Da ... Ești o prostuță ordinară , Stella , ești un eșec . Și încă unul ...
    Dar nu a mai apucat sa termine că i-am dat o palma zdravănă . Am plesnit-o de a căzut pe jos .
    - Acum machiajul tau e un eșec . Și încă unul mare , am zis eu plecând de acolo .
   Mă bucur că am făcut asta . Mă face să mă simt bine . Dar tot eram supărată . Toți elevii râdeau de ea , dar eu tot eram furioasa . Și cred că știți ce fac eu când sunt furioasa . Mă îndreptam spre baie . Am intrat , am pus ghiozdanul pe marginea chiuvetei și am scos din el lama . Am pus-o pe piele și eram pregătită să apas când a intrat cineva pe ușă . In doua secunde mi-a luat lama din mana .
    - Hey , e a ...
   Nici nu am apucat sa termin că Shawn îmi zice :
    - Promite-mi că nu ai sa mai faci asta .
     Mă uitam in ochii lui și se citea că chiar îi pasă de mine .
    - Nu promit nimic .
    - Atunci nu ți-o mai dau înapoi
    - Shawn , da-mi-o . E singura care o mai am ...
    - Perfect ! O păstrez .
    - Shawn ... Am zis indreptandu-ma spre el
     - Bine , dar cu o singura condiție ...
     - Spune .
     - Diseară vii la mine să învățăm amandoi pentru testul de mâine .
     - Nu știu ce să zic ...
     - Sa știi că eu nu mănânc oameni . Și dacă îți e super frica poți să îți ții telefonul aproape , nu am nicio problema .
     -  Bine , am zis eu .
     - Te sun eu când sa vii .
     - Ok
    

   

   

Asa sunt eu  ( F.f Shawn Mendes ) Where stories live. Discover now