12 - Kicsi változás

1.2K 60 2
                                    

Ott hevert a csupasz, frissen vágott füvön.Az ég már lassan teljes sötétségbe borult, míg nem felsétált a hold is a helyére, a csillagok fölé.Nagyon szép látványt nyújtott innen, a kastély udvarából.

"Jössz már, Rosalia?" Hívogatott kényes szavaivval Harry Styles, mire sóhajtva már is mellette termettem.

"Harry, ettől a pirulától teljesen össze vagy zavarodva.Olyan, mintha részeg lennél."Magyaráztam neki, hátha megérti, kevés sikerrel.

"Az csak neked jó, nem?" Húzta fel a szemöldökét, majd vigyorogva csuklómért nyúlt.

"Persze, nekem az a legjobb, ha reggeltől - estig hallhatom a te hülyeségeidet." Forgattam meg szemeimet.Hirtelen magához húzott, ennek következtében mellé estem.A fenekem enyhén sajogni kezdett, de nem törődtem vele.A fejem a földet simogatta, ahogyan hajszállaim körbe öleltek engem.

A király felém magasodott, majd gyengéden kisimított egy zavaró tincset az arcomból.

"Tudom, hogy vonzódsz hozzám."Suttogta kéjesen a fülembe, mire az egész testem megremegett.Lehunytam szemhéjaim, majd nagy levegőt véve válaszoltam.

"Nem."

"Nem?Pedig a tested nem így reagál."Göndör tincsei csiklandozták az arcom, ahogyan nyakam hajlatába hajolt és csókolgatni kezdte a bőrömet.Tenyerével derekamnál fogva közelebb húzott magához, hogy teljesen elérjen engem.A csiklandós érzésre összerezzentem, még soha nem éreztem így.A szívem gyorsabban kezdett dobogni, szinte annyira, hogy féltem, Harry meghallja és kinevet engem.

Mivel eléggé egyértelmű, hogy ez a vonzodás jele.Még magamnak sem mertem bevallani, de a testem válaszol helyettem, ami idegesített.Mert semmit nem tehettem ellene.

Féltem, hogy megint valami nyomot hagy a nyakamon, de szerencsére csak csókolgatta, semmi több.Egyre jobban kezdtem élvezni minden egyes percet, amikor hirtelen abba hagyta.

"Látod."Zöld íriszei az enyéimbe mélyült."Lassan belém fogsz szeretni."Ajkai az enyémet súrolták, ahogyan kezei gyengéden ölelték át a derekamat.Nem tudtam tovább ellenkezni.

Élvezettel helyeztem karjaimat a nyakába, ahogyan közelebb húzom a fejét az enyéimhez.Éreztem, ahogyan mosolyog, de nem érdekelt.

Csak az ajkaira koncetráltam, semmi másra.Halkan göndör fürtjeibe túrtam, mire felmorgott egyet.A hátam alá nyúlt két tenyerével, majd gyengéden ülő helyzetbe állított.Karjaival teljesen beborította az én kicsinyke testem, de én pont ezt akartam.

Kezei lejjebb vándoroltak a testemen, mire megállapodott a fenekemnél, majd belemarkolt.Az érzésre felkiáltottam.

"Alig tudtam ellenállni ezeknek."Suttogta szinte az ajkaimra, ahogyan újra csókolni kezdte az enyéimet.Nyelve bejutást kért a számba, de én nem adtam meg neki.Ennek hatására még jobban nekem nyomta az arcát, küzdött az én makacsságom ellen.Végül feladtam, és utat engedtem neki.Győztesként megint elmosolyodott, majd levegő hiányától elváltunk.Ziháltan beszélt hozzám.

"Ha részegen képes vagyok kihozni ezt belőled, akkor nagyon szeretem ezt a tablettát."

"Harry, a karod!"Kapcsoltam, majd azonnal a bal karjáért nyúltam.Az idiótaságom miatt nem is figyeltem a karjára, ami csupán csak egy napja sebesült.Ennek ellenére fel sem jajdult egyetlen - egy érzésre sem.

"Nyugi, már sokkal jobb."Mosolygott rám, majd magához húzott a bal karjával(!!!).

"Nem!"Álltam fel, majd felsegítettem őt is."Még gyógyulnod kell.Ilyen hamar nem jöhetett rendbe."

|Genovia (Harry Styles fanficton)|Where stories live. Discover now