Επιλογος

758 52 11
                                    

"Carter, ειμαστε σιγουροι γι'αυτο που παμε να κανουμε;" ρωταω κοιταζοντας επιφυλακτικα τον μακρυ διαδρομο μπροστα μου.

Ενα κοκκινο χαλι και μερικα καδρα. Τιποτα αλλο δεν υπαρχει να σπασει την μονοτονια των καφε τοίχων.

"Εγω ειμαι απολυτα σιγουρος Tori. Αλλα αν εσυ μετανιωνεις δεν ειναι αργα να φυγουμε" απανταει σφιγγοντας το χερι μου.

"Δεν μετανιωνω. Απλα φοβαμαι. Κι αν κανουμε κατι λαθος;" ρωταω ψαχνοντας τα ματια του.

"Tori, θα βάλουμε τα δυνατα μας και ολη την αγαπη μας και θα ελπιζουμε για το καλύτερο. Εχουμε αρκετα παραδειγματα προς αποφυγη αλλωστε για να μην κανουμε πολλα λαθη. Κι εσυ. Κι εγω. Αλλωστε μην νομιζεις οτι τρια χρονια τωρα δεν βλεπω τα σημαδια και τα υπονοουμενα που πετας" απανταει συνεχιζοντας να περπαταει στον διαδρομο ψάχνοντας το γραφειο της διευθύντριας.

Εχει δικιο. Μπορουμε να το κανουμε. Αλλωστε κανουμε κατι καλο αυτην την στιγμη. Ειναι μια ανιδιοτελής πραξη και ενας τροπος να μοιράσουμε αγαπη για να γινει ο κοσμος καλυτερος.

"Να το!" αναφωνει σταματώντας μπροστα απο μια ξυλινη πορτα που φαινεται αρκετα βαριά. Δεν ειναι λιγο επικινδυνο αυτο; Αν πεσει πανω σε καποιον;

Ο Carter χτυπαει την πορτα και πιανει το χερι μου ξανα πριν μπουμε μεσα.

"Καλως ηρθατε στο ιδρυμα μας. Ειμαι η Frayla, η υπευθυνη. Χαιρομαστε πολυ που ειστε κοντα μας σημερα" λεει μια γλυκια κυρια γυρω στα 40 κοιταζοντας μας με ενα ταιραστιο χαμογελο.

"Γεια σας. Κι εμεις χαιρομαστε που ειμαστε εδω" απανταει ο Carter επιστρεφοντας το χαμογελο κι εγω αντιγραφω την χειρονομια.

"Ειμαι η Victoria κι απο εδω ο συζυγος μου ο Carter" λεω απλωνοντας το χερι μου για χειραψια αλλα αντιθετως με τραβαει σε μια ζεστη αγκαλια.

"Χαιρω πολυ που σας γνωριζω. Λοιπον, ας μπουμε στο ψητο. Τα παιδια χρειαζονται ενα ισορροπημένο περιβαλλον για να μεγαλωσουν υγιώς. Οποτε πριν γνωρισετε τα παιδια θα ηταν καλο να μου απαντησετε σε μερικες ερωτησεις. Ειναι απλα τυπικα πραγματα" λεει γελωντας και μας κανει νοημα να καθησουμε στις καρεκλες μπροστα στο γραφειο της.

"Βεβαιως, οτι χρειαζεται" απανταει ο Carter.

"Υπεροχα. Ας ξεκινησουμε με τα βασικα. Ηλικια, οικογενειακη κατασταση, οχι μεταξυ σας, γονεις, αδερφια και λοιπα, και επαγγελματα" λεει και φαινεται αρκετα ανυπομονη κρατωντας ενα μπλοκακι κι ενα στυλο.

The Newcomer | ✔ Where stories live. Discover now