10. I guess we'll be roomies then!

829 66 46
                                    

"MIKE!!! Ελα βοηθα με να πακεταρω μικρε!!" φωναζει η μαμα κι εγω απλα τριβω το αυτακι μου που ματωσε.

"Μαμα με κουφανες!!" λεω και ρολαρει τα ματια της.

Την επηρεαζω αρνητικα γκαις δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.

Εχουν περασει δυο βδομαδες απο το περιστατικο με τον Alec και νομιζω οτι πλέον αρχιζω να το ξεπερναω. Στην αρχη ηταν ανυποφορο. Δεν μπορουσα να κοιμηθω, τον σκεφτομουν συνεχεια. Και ειχα και την μαμα να μην με αφηνει να παω πουθενα. Η Kate και η Nina ηταν διπλα μου καθε μερα απο την στιγμη που μαθανε τι συνεβη. Ο Carter κι εγω απο την αλλη εχουμε ερθει πιο κοντα. Σαν φιλοι περισσοτερο.

Οταν δεν μπορουσα να κοιμηθω τον επαιρνα τηλεφωνο και καθοταν ξυπνιος ολο το βραδυ μαζι μου. Μια φορα ηρθε και κοιμηθηκε μαζι μου.

Ξερω πλεον οτι τον θελω. Τον θελω δικο μου. Αλλα καθε μερα τον βλεπω με καινουριο κοριτσι διπλα του. Η Elly φυσικα μεσα σ'αυτες. Τον εχει σταμπαρει ως 'αγορι της' αλλα ο Carter το έχει κανει ξεκαθαρο οτι δεν τρεχει κατι μεταξυ τους. Ηταν μια ξεπετα σαν ολες τις αλλες.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι ειμαστε εμεις οι δυο.

Ωρες ωρες συμπεριφερεται σαν υπερπροστατευτικο boyfriend οταν ενα αλλο αγορι μου μιλαει, αλλα μετα παει και συναναστρεφεται με οτι περπαταει σε ψηλοτακουνα!

Ο Josh κι η Mara γυρισαν στις σπουδες τους και μολις τελειωσει το εξαμηνο θα αρχησουν τις ετοιμασιες για τον γαμο!! Ανυπομονω!!

"Victoria σταματα το daydreaming και αρχιζε να μαζεύεις κι εσυ μερικα ρουχα!" μισο.. Τι;!

"Εεε...Γιατι;" ρωταω και εκνευριζεται.

"Δεν υπαρχει περιπτωση να μεινεις μονη σου εδω οσο θα λειπουμε εγω κι ο Mike!" απανταει και συνεχιζει να διπλωνει τα ρουχα του μικρου.

"Μαμα! Εφτα μερες θα λειψετε!! Θα είμαι μια χαρα!"

Εχω μια απορια... Απο ποτε το δημοτικο πηγαινει εφταημερες στο εξωτερικο!!! Εμας μας πηγαιναν μεχρι το παρκο εκει διπλα!!!

"Δεν σε εμπιστεύομαι να μεινεις μονη σου Victoria!! Απο οτι φαινεται δεν ξερεις να παιρνεις τις σωστες αποφασεις για να προστατευεσαι που σημαινει οτι πρέπει να το κανω εγω!" λεει με αυστηρο τονο.

"Μα-"

"Δεν σηκωνω κουβεντα, θα πας να μεινεις με την Aria!" λεει.

"Η κα Aria τις περισσοτερες φορες λειπει!! Θα ειμαι μονη με τον Carter ρε μαμα!!" παραπονιέμαι.

The Newcomer | ✔ Where stories live. Discover now