29. Ποιος ηρθε;!

611 49 34
                                    

"Τι εκανες λεει!;!" φωναξα στο τηλεφωνο.

"Ειπα στον πατερα σου να σε επισκεφτει" επαναλαμβανει η μαμα κι εγω απλα θυμωνω περισσοτερο.

"Γιατι να το κανεις αυτο ρε μαμα!! Σου ειπα θα τον παρω τηλεφωνο αλλα το να ερθει ειναι αλλη υποθεση!!" φωναζω.

"Σκασμος! Εχουν περασει δυο βδομαδες κι ακομα τηλεφωνο τον παιρνεις! Σε μια ωρα θα ειναι εκει! Κοιτα να εισαι καλη μαζι του. Απ'όσο μου ειπε ερχεται με παρεα" λεει και κλεινει το τηλεφωνο πριν προλαβω να απαντησω.

Αυτη η γυναικα ολο προβληματα μου δημιουργει.

Καταρχας το σπιτι ειναι λες κι εχει πεσει πυρηνικη βομβα! Και τι εννοει ερχεται με παρεα;! Αν μου εχει κουβαλησει και την Jane μαζι του θα τους διαολοστειλω ολους τους!

Ορεξη ειχα να ξαναδω αυτο το τσουλακι. Δεν φτανει που με αναγκασαν να παω στον γαμο τους!

Ξεφυσαω και αρχιζω σαν τρελη να μαζευω το σπιτι. Πλενω πιατα, μαζευω τα απλυτα μας που ειναι πεταμενα παντού, ριχνω ενα σφουγγαρισμα και ενα γρηγορο 'οσα βλεπει η πεθερα' ξεσκονισμα και ειμαι ετοιμη.

Εστειλα τον Carter να παρει κανα γλυκο να εχουμε να κερασουμε τιποτα και τωρα καθομαι μπροστα στην ντουλαπα και ψαχνω τι θα φορεσω.

Εχω αγχωθει τοσο πολυ! Τελευταια φορα που ειδα τον πατερα μου ηταν δυο χρονια πριν οταν η μανα μου με αναγκασε να παω στον γαμο του. Μιλαμε ο Josh με εβαλε με το ζορι στο αμαξι. Εχει ακομα τις γρατζουνιες απο τα νυχια μου στα χερια του.

Απο την μια μου ελλειψε πολυ αλλα απο την αλλη δεν εχω καμια ορεξη να τον δω! Οτι κι αν εγινε με παρατησε για την Jane. Και το δεχομαι, δεν ταιριαζαν με την μαμα και χωρισανε. Αλλα οταν χωριζεις απο την γυναικα σου δεν χωριζεις κι απο τα παιδια σου! Μπορει να σταματησες να εισαι συζυγος αλλα δεν σταματας να εισαι γονιος!

"Victoria! Ελα να δεις τι πηρα!!" φωναζει ο Carter ενθουσιασμενος και ρολαρω τα ματια μου.

Προχωραω ως την κουζινα και βλεπω μια οικογενειακη τουρτα σοκολατινα ακουμπισμενη στο τραπεζι και τον Carter να την κοιταζει σαν να ειναι οτι πιο ομορφο εχει δει στην ζωη του.

"Ρε Carter, σου ειπα κερασματα να παρεις. Οχι τουρτα ολοκληρη..." παραπονιεμαι.

"Και ποιος σου ειπε οτι αυτο το σαντιγοποιημενο ονειρο προοριζεται για κερασμα;!" λεει δειχνοντας μου ενα κουτι που εχει αφησει πιο διπλα στον παγκο.

The Newcomer | ✔ Where stories live. Discover now