40. Always and forever

596 50 4
                                    

"Αραβωνιζεται η δουλη του Θεου Victoria τον δουλο του Θεου Carter, εις το ονομα του Πατρος και του Υιου και του Αγίου Πνευματος" συνεχισε ο παπας οσο εγω απλα σκεφτομουν πως μετα απο αυτο το λογιδριο του παπα η ζωη μου αλλαζει.

Θα ειμαι πλεον παντρεμενη γυναικα. Παντρεμένη.

Απίστευτο εε; Εκει που ειχα πεισθει οτι θα μεινεις μονη με 25 γατες και προμήθειες ζωής σε οικογενειακα παγωτα για παρεα.

Τι γλυκια που εισαι οπως παντα.

Συν ενα γιατι παντρευεσαι.

"Η δε γυνη να φοβειται τον ανδρα..." οπα η ατακα μου.

Παταω το ποδι του Carter οπως μου ειπε η μαμα και τον βλεπω να σφιγγει το σαγονι του απο τον πονο.

Ισως εβαλα λιγο παραπανω τακουνι απ'οτι επρεπε.

Ουψ...

Ακου εκει να φοβειται τον ανδρα. Σιγα μην φοβηθουμε εμεις τον Carter. Καταρχάς, οσον αφορα εμενα ειναι ακακο αρνακι του Πασχα.

Πεινασα τωρα.

Κατα δευτερον, δεν ειναι οτι ειναι και διπλασιος μου και πολυ πιο δυνατος και μυωδης και ψηλος και οκ σκαω... Το θεμα ειναι οτι με λατρευει και οτι δεν τον φοβαμαι. Και ξερω τωρα θα πεταχτει ο Ross απο καπου και θα αρχιζει τα φιλολογικα του αναλυοντας οτι ειναι καθαρευουσα κι οτι στην καθαρευουσα το φοβειται παιρνει την σημασια του σεβομαι και μπλα μπλα μπλα.

Ειπα εγω οτι δεν θα τον σεβομαι; Τον σεβομαι! Αλλα αυτοι το εννοουν με την εννοια ο ανδρας εχει τον πρωτο λογο και πρεπει να ειμαστε κατωτερες οι γυναικες κι ετσι.

Βγηκε η φεμινιστρια απο μεσα της παιδια προσοχη.

Το θεμα ειναι οτι- μισο! Τι μου πεταξε και ποιος; Οπα! Ρυζι ειναι αυτο;!

"Προχωρα μωρη κοιμισμενη. Περπατα γυρω απο το τραπεζακι να τελειωνουμε δεν μπορω αλλο ρυζι στο μαλλι!!" ψιθυροφωναζει η Kate κρατωντας τα στεφανα πανω απο τα κεφαλια μας και σπρωχνοντας με ελαφρα.

Ποτε φτασαμε στον Ησαϊα ρε φιλε;

Και ποσο ρυζι μοιρασε η μανα μου πια;! Ριχνουν και δεν τελειωνει!

Αφου μας ρυζωσουν καλα καλα και τελειωσει κι ο παπας το λογιδριο και πει το "μπορεις να φιλησεις την νυφη" ο Carter με τραβαει απο την μεση και μου δινει ενα απαλο αλλα γεματο αγαπη φιλι, λιγακι πιο ηπιο αφου ειμαστε μπροστα σε συγγενεις τριτου και τεταρτου βαθμου και θειες απο χωριο που ειναι καρδιοπαθεις. Οποτε για να αποφυγουμε τυχόν καρδιακα και κηρυγματα του στυλ "τετοια αισχη μεσα στον οικο του Θεου" το φιλι διαρκει λιγοτερο απο το κανονικο μας.

The Newcomer | ✔ Where stories live. Discover now