Cap. 10 / Part 1.

605 52 1
                                    

TheExoArmy din nou un capitol cu 2 parti. Nu vreau sa le fac prea lungi.. ^^ Sper sa-ti placa.
______________________________________
JiSol's pov

Ora de sport s-a terminat in sfarsit.. ma simt usurata pentru ca mi-am dat sufletul dand proba de rezistenta; simt de parca imi ard plamanii in mine.

Am intrat in vestiar pentru a ma schimba de hainele sport in care sunt imbracata. Nu mai e nimeni aici; m-am asezat pe banca oftand- inca 4 ore de stat in scoala. Ggaaahh.. si cand ma gandesc ca e abia marti devine si mai rau.

Am scapat de hanoracul pe care il aveam si am luat camasa de langa mine, insa cand am despaturit-o am descoperit ca era taiata cam peste tot.. la fel ca si fusta. What the heck.. Deja stiu ce s-a intamplat si sincera sa fiu n-am de gand s-o iau razna; ea e cea care are o problema cu mine. Singurul lucru intreg e sacoul, l-am luat si l-am cautat prin buzunare sa fiu sigura ca nu a lasat nimic si gasesc un bilet. " Sper ca-ti plac hainele sport pentru ca o sa le porti la scoala de acum in colo. " De ce trebuie sa fie toate biletelele ei roz? Vrea sa ma faca  sa-mi schimb si culoarea preferata? Si eu pot juca murdar, dar prefer sa nu.

Trebuie doar sa ma calmez si sa uit, pana la urma o sa termine cu chestiile de genul, doar nu o sa o tina asa la nesfarsit.

Mi-am luat ghiozdanul de sub banca cautand telefonul - noroc cu buzunarul meu secret - si descopar ca am 1 apel de la tata si inca 2 mesaje. " JiSol-ah scuze ca te deranjez la scoala insa e nevoie te tine la SM. Am vorbit deja cu directorul si poti pleca imediat.", " Jong In a spus ca vine sa te ia de la scoala. ".

Hyung vine sa ma ia?! Yeey!! Mersi tata, esti cel mai tare. Am pus tot in ghiozdan si am aruncat uniforma in cel mai apropiat cos pe care l-am vazut dupa ce mi-am luat ecusonul. Va trebui sa merg in trening la lucru dar voi gasi eu ceva de purtat pe acolo.

M-am dus inapoi pe terenul de sport sa-i spun profesorului ca plec, iar cand am ajuns acolo am vazut un tip imbracat total in negru cu masca, inalt - el e. L-am privit cateva secunde pana cand si-a dat seama, i-am facut cu mana iar dupa ce am anuntat profesorul m-am dus la Jong In.

- Hyung!!

- Ti-a fost dor de mine?

Nu puteam sa vad dar sunt sigura ca a zambit, mereu face asa.

- Nup, spun hotarata.

- Mincinoaso.

A facut un pas inspre mine si m-a imbratisat, ciufulindu-mi parul in acelasi timp.

- Yah!! Inceteaza!

- Imi place sa te chinui.
___________

Taeyong's pov

- Ya!! Taeyong!! Ce faci?

Da stiu ca sunt in mijlocul unui joc de baschet dar tocmai am vazut ceva ce mi-a atras atentia - e JiSol vorbind cu un tip, nu stiu cine e.. are fata acoperita; mi se pare dubios. Stateam acolo in centrul terenului holbandu-ma la ei. Apoi s-au imbratisat si au plecat impreuna. Yahh.. ce se.. inca unul? Imi era de ajuns ca era as apropiata cu Kai.. nu-mi face viata usoara.

M-am dus in vestiar lasandu-i pe baieti sa continue jocul fara mine. Am sunat-o.

- Yah, unde ai plecat? o intreb direct.

- Am ceva de facut.

- Si cum ramane cu repetitia?

- Vino dupa ore la SM si repetem acolo, stii unde e sala de dans?

Imi amintesc doar vag, holurile cam aratau la fel.

- D-da..

Sper sa o pot gasi singur.

- Ma gasesti acolo. Trebuie sa inchid.

- Ok.. pa..

Totul e asa confuz.. cum ar trebui sa fac fata la toate astea? E parca ar fi 2 persoane, e mai distanta cand e cineva in jur.. exact cum a facut acum pentru ca era cu.. nici nu stiu cine. De ce ma consum asa mult pe tema asta? JiSol.. trebuie sa ajung cumva la tine; cat de repede posibil.
_____

Imediat dupa scoala am plecat spre SM, partea grea incepe acum. Am petrecut minute colindand holurile pana cand am gasit usa pe care scria " Practise Room".

Din interior se auzeau multe voci de baieti, rasete si printre ele am recunoscut-o pe a lui JiSol.

Poate ar fi mai bine sa o sun si sa-i spun sa iasa, dar am deschis usa. Ugh Taeyong.. de ce faci lucruri stupide? Prin usa usor intredeschisa prima persoana pe care am vazut-o a fost Kai stand in spatele lui JiSol, avea bratul pus in jurul gatului ei, o tinea aproape de el si statea cu barbia pusa pe crestetul capului ei. JiSol se uita undeva in fata, zambind. Si apoi am recunoscut alte 2 voci : Chanyeol si Baekhyun; asta inseamna ca sunt toti cei din Exo aici. Trebuie sa o scot de acolo, dar cum?

Povestea NoastraWhere stories live. Discover now