Karrierene

460 14 0
                                    

Niall's pov

Jeg sendte videoen av Sara som sto på  snowboard til meg elv sånn at jeg kunne vise den til DC. Jeg kan fortsatt ikke tro at hun er så fink! Jeg er på en måte stolt. Jeg skule bare spise frokost før jeg dro, men hvem skulle jeg snakke med?? Kjenner ikke Lous noen som jobber for DC?? Jo, jeg tror det, jeg får snakke med han etter frokost. Hun skal bli kjent for det, det skal jeg sørge for. Når jeg kom ned var alle nede unntatt meg og Zayn.

- Shall I go and wake Zayn?? Spurte jeg siden jeg var på farten.   

- You can try, all of us have tried but i didn't work.

- I will make it. Sa jeg og gikk på vaskerommet for å finne en bøtte,  så fylte jeg den opp med iskaldt vann. Jeg spurte om noen gadd å filme ansiktsuttrykket til Zayn når han våknet og Louis sa han kunne gjøre det. Så listet vi oss opp og inn på rommet til Zayn. Når vi kom inn sov han som en stein. Louis slo på kameraet og jeg helte vannet over han. Han våknet og satte seg brått opp i senga.

- What the fuck! Skrek han og vi begynte å le, eller rettere sagt vi fikk skikkelig latterkrampe.

- What was that for?? Spurte han forvirret.

-We are hungry and we couldn't eat before you were awake. Sa jeg og Zayn sto opp og gikk på badet for å ordne seg.

- Louis, can I talk to you??

- Sure bro! Så fortalte jeg han om hvor flink Sara var på snowboard og viste han videoen. Han måpte når den var ferdig, hanskjønte heller ikke at hun var så flink! Han sa at han kunne hjelpe meg, siden han skulle uansett snakke med Dan(han som jobber i  DC) i dag. Han viste meg også skissene til Amie og hun var en ekte designer, akkurat som at Sara er en ekte snowboard proff. Vi gikk ned igjen til de andre og spiste frokost. Det var en typisk "English breakfast" Den var uvanlig god, kanskje fordi jeg gledet meg så fælt til å vise videoene til Dan, det så ut som at Louis gleder seg til å vise tegningene til Dan. Etter frokost gikk jeg og Louis. Vi dro til DC kontoret i London, i resepsjonen spurte vi etter Dan. Han var i et møte nå,  men kom snart. Vi satte oss i sånne vente sofaer. Etter ti minutter kom han ut.  Han ga Louis en sånn "gutteklem" og han tok meg i hånda. Vi gikk inn på kontret hans. Vi sa at vi hadde to ting å snakke med han om. Vi begynte med Sara. Jeg sa at hun var bare så god på snowboard, men han trengte bevis så jeg viste han videoene. Han satt der bare helt målløs. Han sa at DC gjerne sponser henne, og at hun har store sjanser for å være med i X- games og at hun kan bli verdenskjent. Bare hun vil, for talentet ligger der. Så skulle vi snakke om Amie. Louis sa at hun var skikkelig god til å tegne, spesielt klær. Så viste han skissene og Dan sa hun har talentet til å bli kjent, hun å. Hun kunne få jobbe som designer hos dem hvis hun ville. Så bestemte vi oss for å ringe Sara, som en prank call. Hun tok den etter bare to ring. Dan sa  at jeg og Louis hadde vært i en bilulykke og at vi var på sykehuset og at hun og Amie måtte komme med en gang. Hun sa at kom så fort de kunne. Da ga henne adressen også la de på. Etter Dan hadde lagt på fikk jeg og Louis latterkrampe. Etter et kvarter var de der. Når de kom inn og så at vi var helt fine så de veldig forvirra ut. Vi ba dem sette seg og så fortalte Dan dem hvorfor de var her og spurte om de hadde lyst. De skrek ut ja, men det var en ting vi ikke hadde tenkt på. Vi måtte finne to modeller for klærne til  Amie, og det hadde vi bare helt glemt. Vi sa det og Dan nikket. Vi satt og tenkte en lang stund. Så sa Sara at hun kunne være den ene når hun har tid. Så da har vi en, men hvem skal den ande være?? 

- What about Victoria?? Foreslo Amie

- Yea.... I'll call her now! Sa Sara og ringte henne. Hun sa at hun måtte komme til DC kontoret i London og at hun måtte komme fort. Etter 20 minutter var hun her. Hun så litt stressa ut når hun kom, hun hadde sikkert trodd det var none alvorlig og viktig siden vi ba henne komme fort. Vi fortalte henne alt og hun gratulerte oss. Og til slutt spurte vi om hun ville være modellen til Amie og hun sa ja. Gudskjelov! Så dro jeg og Louis hjem sånn at de kunne planlegge ting i fred.

Amie's pov

Jeg kan ikke tro det! Jeg har blitt designer! Egentlig skulle jeg vente til jeg var ferdig på videregående, men siden de spurte måtte jeg jo si ja. Sara skulle være med på x-games og jeg skulle lage klærne hennes og Victoria skulle være modell og vise dem fram. Sara skal også være med på andre konkurranser først, og jeg skulle lage litt forskjellige sports klær. Jeg var helt sjokkert ennå! Om to måneder var x-games og da skulle karrierene våre starte. Vi gledet oss noe sykt. Men det var bare en ting vi ikke var så sikre på.

Mitt Nye LivWhere stories live. Discover now