Søstre?!?

622 17 2
                                    

Amie's pov

Hvorfor følte jeg meg så uvelkommen?? Foreldrene til Perrie så så rart på meg. Hva er galt med meg??? Jeg får nok aldri svar på spørsmålene mine. Så jeg får vel bare lure.

- Dinner! Ropte Mary fra kjøkkenet og alle stormet inn. Det var kjempe godt! Mary var en god kokk. Etter maten gikk vi og satte oss i stua. Det ble en pinlig stillhet, men til slutt brøt Mary den.

- Perrie??

-Yeah??

- Can you go to attic and get the box where it stands "living room"??

- Yeah, sure.

- and you may take one of the others with you, the now is quite heavy.

- Okay, Amie will you come??

- Sure! Sa jeg også gikk vi opp til loftet. Når vi kom opp begynte vi å lete etter boksen. Jeg lette på venstre side og Perrie lette på høyre side. Plutselig ropte Perrie på meg.

- Amie!

- What!?!

- Come here!

- Where are you?! Spurte jeg også begynte hu å rope ut helt randome(?) ord sånn at jeg kunne følge stemmen hennes. Etter hvert fant jeg henne.

-What is it??

-Look what I found!

-It's a box where it stands "secret sisters".

-Come on, Open it! Sa jeg også åpnet Perrie boksem. Vi ble helt sjokkerte når vi åpnet den. Det var masse bilder og albumer og babyleker og alt mulig! Hvor kom alt dette fra, og hva har det her å gjøre?? Det var masse bilder av.....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorry for at det ikke ble så langt, men jeg hadde skrevet det kjempe langt også kunne jeg ikke lagre det😭 Tusen takk for at dere leser "boka" mi💖 Skal bli flinkere til å oppdatere. LOVER!

Fortsatt Glad I Dere💗

~ Amie💕

Mitt Nye LivWhere stories live. Discover now