Plan B

468 12 0
                                    

Grønn hårede jente's pov

- Hva er plan B?? Spurte den irriterende brunetten(Sara).

- Det vil du finne fort nok ut! Svarte jeg veldig irritert. Jeg måtte bare finne det fargemiddelet.  Hvor kan jeg ha lagt den?? Jeg får gå og lete. Herregud, så mørkt det var i gangen. Var det eneste jeg fikk tenkt før jeg datt ned trappa.

- FAEN! HVEM SATTE DEN IDIOISKE TRAPPA RETT FORAN DØRA!!  Ropte jeg ut. Jeg høre selv hvo dumt det høres ut, men det får gå når trappa måte være der. Jeg gikk inn på kjøkkenet for å se etter middelet. Der var det! Vedsiden av mikroen. Jeg tok fargene og gikk opp igjen for å hente den lilla hårede jenta. Merkelig nok visste jeg ikke hva de andre jentene het.

- Lilla! Kom hit! Mørke rosa pass på dem!

- Ok! Hørte jeg bare før lilla kom.

- Hva er det??

- Du skal få blondt hår. Sa jeg og dro henne med meg til badet hvor jeg hadde gjort klar fargene. Hun satte seg ned på en stol og jeg begynte å farge håret hennes blondt. Det tok sin tid siden hun hadde så langt hår.

- Vi får klippe det i riktig lengde etterpå

- Hva?? Nei, jeg klipper ikke håret mitt!

- Du må det hvis vi skal lure dem, alle tre må det!

- Ok da! Endelig hørte h bare i stedet for å argumentere og gjøre noe mer ut av det.

¨- Du er ferdig, sender du mørkerosa inn?? Og pass godt på dem!

- Ja da! Like etterpå kom mørkerosa inn.

- Du skal få blondt hår, sett deg ned. Hun bare satte seg uten å si noe. Så begynte jeg å farge håret hennes, det tok også en god stund, men ikke like lenge.  Når jeg var ferdig spurte jeg om hun kunne farge året mitt brunt, og hun sa ja. Etter en stund manglet vi bare klærne. Vi gikk tilbake og fortalte lilla hva i skulle gjøre. Vi ba dem ta av seg klærne og de turte ikke annet enn å gjøre det. Vi skiftet og sa at hvis de rømte(?) ville de få en grusom hevn. De bare nikket og vi gikk ned. Vi låste alle dørene og gikk for å finne guttene.

Mitt Nye LivDonde viven las historias. Descúbrelo ahora