Capitolul 39

1.3K 76 5
                                    

Suntem de jumătate de oră pe plajă, Criss şi Elena sunt în apă iar eu stau pe sejlong şi îl privesc pe idiot cum butonează telefonul de când am venit. Nici nu mă bagă în seamă. Mă ridic şi merg lângă el, înjură în barbă apoi spune "joc idiot".



-Mike! Ce e cu tine?

-Ce vrei? vorbele lui vin ca o săgeată pentru mine

-Vreau să merg acasă! strig la el şi îl privesc urât

-Dute! răspunde scurt şi în sictir

-Ştii ceva? Eşti un idiot! Am terminat o! spun şi merg la sejlongul meu, care e lângă al lui



Îmi strâng toate lucruile, îi salut pe cei doi, cu scuza că nu mă simt prea bine şi merg la un taxiu, când să urc îmi aud numele strigat. Îl văd pe Mike fugind spre mine, nu am chef să vorbesc cu el, mă urc repede şi îi spun soferului să ponească repede, îi spun adresa şi mă las pe bancheta.

Telefonul începe să sune încontinuu aşa că îl închid. Cum ajung în faţa porţii plătesc, merg în acasă, urc în camera mea şi trântesc uşa nervoasă apoi o încui. Las rucsacul pe jos şi mă trântesc în pat.

Un idiot! Asta e! Dar o să vezi Mike! De când suntem împreună nu mia vorbit aşa! Să sufăr? De ce? Îl iubesc, dar dacă el nu o face nu îl voi ţine legat de mine. Să fie liber! Iar eu la fel!

Merg la baie şi îmi dau hainele jos, intru în cabina de duş şi îmi las pielea răsfăţată de picăturile de apă. Îmi spăl faţa şi când ies mă dau cu creme, merg spre dresing, goală, şi îmi aleg lenjerie neagră, o pereche de blugi albastri rupţi, un tricou alb şi un hanorac în caz că se răceste mai târziu. Mă încalţ cu tenişii, îmi iau o sapcă care scrie "FUCK" şi cobor jos. Îmi iau cheile de la maşină şi merg în garaj.

Deblochez maşina şi mă urc în ea. Stau câteva minute apoi îmi amintesc de lacul unde mergeam cu bunicul. Readuc maşina la viaţă şi cum ies din curte merg spre lac.











Stau şi privesc apa de mai bine de 30 de minute. Aerul e curat iar eu parcă mă linistesc. Am plâns fiindcă idiotul ma rănit, dar îmi amintesc de vorbele bunicului

"-Draga mea, dacă un băiat te iubeşte nu v-a renunţa din prima la tine, v-a lupta până la ultima suflare."

"-Dar bunicule, dacă mă iubeşte cum îmi dau seama?"

"-Băieţii sunt foarte smecheri, dacă vrea să te aibă în alt fel nu doar pentru ceea ce eşti. Un bărbat care te iubeste cu adevărat v-a ştii când să te lase în pace când nu vrei să vorbeşti, să îţi accepte crizele de gelozie, să te susţină în tot ceea ce faci, fie corect sau greşit, să îţi fie alături când te doare ceva, când cazi la pământ să te ridice iar dacă nu va reuşi să se aşeze lângă tine şi să te sprijine. Un bărbat când iubeşte o femeie nu v-a pleca când aceasta îi cere, o va lua în braţe şi va încasa pumnii fragili ai acesteia. O iubire adevărată nu o vei găsi uşor, dar uneri o găseşti când nici nu te aştepţi. Dar nu uita că cel ce te iubeşte te va căuta chiar şi până la capătul Pământului, doar să te vadă 5 minute. Nmic nu este imposibil când iubeşti pe cineva!"



Bunicul ştia ce vorbeşte, ma învăţaţ de mică, iar eu mereu îl ascultam. Lam iubit şi încă o fac, el a fost prima mea iubire. Am poze cu el şi bunica de când erau tineri, a fost un bărbat cu adevărat frumos. Dar el a iubit, în schimb idiot de Mike vrea doar o distracţie! Nu va rezista până mă va cere. Dar cine a spus că va face chesti asta? Cred că vreau să fiu singură, aşa va fi cel mai bine. Încep facultatea curând şi mă voi concentra pe învăţat. Fără distracţie, fără băieţi şi fără distrageri.

Golanul (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum