Capitolul 29

4.9K 236 6
                                    

Îi privesc pe ce-i doi care stăteau la noi în cameră și chiar păreau fericiți, adică puteam să bag mâna în foc că Dorian nu va trece în cealaltă tabără niciodată niciodată niciodată.

Okayy, viața asta devine tot mai ciudată din punctul meu de vedere. Dar na


-Și pun pariu că în relația asta Dorian e băiatul iar Troy fata !? spun iar Rack începe să râdă de ce față a făcut Troy


Chiar dacă era încă cocoțat în spatele lui Dorian nu mă puteam abține să nu fac glume pe seama lui. Se dă rapid jos și iese din cameră imediat. Rămân cu Dorian și Rack în cameră și ei parcă vorbeau din priviri.


-Mâine ieșim la plajă, poate faci ceva cu urmele alea de pe gâtul tău surioară. îi spune Dorian lui Rack destul de serios

-Și tu cu urmele de pe spatele tău, fraiere. spune când Dorian iese pe ușă


Zâmbesc drăcește și închid ușa, mă pun în pat peste Rack și încep s-o sărut apăsat, rup rapid sărutul pentru a nu face iar prostioare și mergem la parter, în bucătărie, unde dăm de ceilalți stând cu câte o cană de cafea în mână, iau și eu două căni. Una pentru mine și una pentru Rack, bem liniștit iar Dorian mă privește cu subînțeles de ceva vreme.

Trag aer în piept și îi privesc pe ceilalți cum stăteam pe canapea și vorbeau, eu stăteam cu Rack pe fotoliu și vorbeam ce tot felul de chestii. Dar de când Dorian mă privea nu mai eram atent la ea, știam că vrea să le spună și celorlalți că e gay dar nu are curaj. O sărut rapid pe Rack ca să tacă, mă priveste confuză apoi arăt cu privirea spre Dorian.


-Gașcă, trebuie să știți ceva. spun și le atrag atenția imediat

-Zi omule, o să avem un nepoțel ? răspunde repede Luis

-Sau doi ? sare Jess rapid

-Sper să fie băiat, vreau să-l învăț prostii de mic. spune Evens rânjind pervers dar se trezește cu un pumn de la Tina

-Defapt..Dorian și Troy sunt, adică..ei sunt gay. spun repede privindu-i pe fiecare în parte

-Hum ? Glumiți ? își revine Luis mai repede

-Așa am crezut și noi când am aflat, dar nu. răspunde Rack înaintea mea

-Sunteți ok să acceptați ? spune Dorian cu o voce stinsă

-De ce nu frate, tot ai noștri sunteți. Să vă țină ! zice Evens zâmbindu-le

-Mă bucur că nu sunteți contra noastră. spune Dorian zâmbind

-E ok. A da, drăguțe semne aveți voi. spune Jess arătând spre mine și Rack

-Mersi că-ți plac. spun zâmbind pervers


Începem să ascultăm povestea lui Dorian și a lui Troy, etc etc. Nu mă bag în detalii că nici nu eram atent la ei, ci la bruneta din brațele mele ce tot se fâțâia în poala mea.


-Dacă te mai freci încă puțin jur că te dezbrac în câteva secunde, chiar aici. îi spun încep la ureche

-Idiot. spune muscându-mă de buză


O sărut tandru pe umăr și am simțit cum a tremurat la atingerea mea, zâmbesc drăcește și o mai sărut odată. Tremură încet și încă puțin și mai și gemea, chicotesc și mă trezesc cu un cot în stomac.


-Auchh ! spun făcându-i pe ceilalți să râdă


*******


Dorm așa de bine cu Rack în brațele mele, dar aud ceva trântindu-se și deschid ochii leneș. Îl văd pe Dorian stând în cameră zâmbind.


-A venit Moșuullll !!!!! strigă iar Rack se trezește speriată

-Ce se întâmplă ? spune frecându-se la ochii încă adormită

-Lasă somnul, a venit Moș Crăciun soro. strigă și iese din cameră cântând pe hol

-E nebun ăsta, Crăciun Fericit iubito. spun și o sărut pe buze

-Crăciun Fericit. spune prin sărut


Ne văd amândoi jos din pat și realizez că suntem dezbrăcați, ea se rușinează și se bagă rapid sub pilotă. Chicotesc și merg la dulap, îmi trag o pereche de boxeri și o pereche de pantaloni scurți. Îi iau o pereche de bichini și pijamalele ei de Crăciun, îi le dau și merg la baie rapid, mă spăl pe dinți rapid și îmi dau de câteva ori cu mâna prin păr. Apare Rack în baie îmbrăcată și ies, mă pun pe pat să o aștept. După două minute iese cu parul prins într-un coc dezordonat.


-Puștoaico. îi spun sărutând-o rapid


O iau de mână și mergem jos unde îi găsim pe toți stând cuminți pe canapea, mă uit iar sub brad erau o mulțime de cadouri. What ? De unde au apărut ? Adică nu am luat nimic.. Hmm Dorian face pe Moșul.


-Crăciun Fericit porumbeilor. aud vocea lui Jess

-La fel. Ce așteptați ? spun privindu-i

-Să deschidem cadourile !! strigă deodată și dau năvală peste cadouri


Îi privim amuzați, parcă erau niște copii care deja a venit Moșul pentru prima dată. Am mers și noi și am găsit o cutie care scria numele meu pe el. O desfac și văd o pereche de boxeri pentru plajă cu un nas fix pe acolo pe *bep*.

Mă pun pe canapea și mă uit la ceilalți, Jess a primit un inel, Luis boxeri cu Moș Crăciun, Evens cu niște reni, Tina dulciuri și un inel, Troy la fel boxeri iar Dorian la fel. Rack încercă să desfacă o cutie, când a desfacut-o a găsit un urs alb-negru. La luat în brațe și a venit la mine, ma sărutat apăsat apoi a început să se joace cu el.

Era ca un copil mic, era așa drăgălașă și simpatică. O priveam și mă uitam la ceilalți cum erau destul de fericiți, dar de unde au părut toate cadourile ? Nu ca în desene că vine Moșul, ori Dorian ori abar n-am. Hmm sau poate Gigolo, dar nu prea îmi vine a crede că el ar lua ceva în afară de târfele cu care umblă.

Mă ridic de pe canapea de lângă Rack și o las să se joace cu ursulețul ei mare. Merg cu pași mici la ceilalți și îi privesc scurt


-Haide-ți la plajă. le spun rapid iar toți sau uitat ciudat la mine

-Sunt peste 36°C afară ! zice Troy printre dinți

-Și ? E două jumătate. Mișcați-vă ! le spun iar toți se ridică și merg în camerele lor


Merg rapid lângă Rack și o iau iau de mână, mergem în cameră și își pune ursul pe pat. Ia o geantă și începe să pună: prosoape, cremă de soare, prosop pentru șezlong și alte chestii.

Îmi iau boxerii cu ren pe mine apoi o pereche de pantaloni scurți de plajă.  Mergem jos unde îi găsim pe ceilalți stând pe canapea cu bagajele lângă ei.
Se ridică rapid și mergem spre plajă vorbind..


Golanul (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum