Capitolul 30

5.3K 244 3
                                    

După ce am ajuns pe plajă și ne-am instalat am mers cu băieții după băuturi și înghețate în timp ce fetele sau dat cu cremă și și-au prins părul și ce au mai zis ele că fac. Rack mi-a confiscat ochelarii de soare așa că mă uit după alții. Și bucurie pentru mine că am găsit la fel ca ai mei.

Merg cu băieții înapoi la fete și le găsim stând pe șezlong cu ochii închiși, merg cu sucurile și înghețata la Rack și le pun pe masa de lângă. O sărut pe gât și se ridică rapid, își dă ochilor îi jos și mă priveste urât.


-Mă dai și pe mine cu crema iubire ? zic inocent

-Punete pe spate. zice și fac ca atare


Mă pun pe șezlongul de lângă, pe spate, iar ea se urcă pe mine cu fundul pe burta mea. Începe să mă dea cu cremă pe abdomen, atingerea ei era atât de liniștită și plăcută, închid ochii și mă bucur de atingerile.


******


Mă ridic de pe șezlong și mă uit prin jur, ceilalți stăteau și se bronzau, încă aveam pantalonii pe mine așa că am făcut 180° și am mers spre toaletă. Cum am intrat am văzut o tipă, mă uit mai bine pe ușă și era baia băieților, merg și în timp ce mă goleam o văd pe tipă uitându-se lung la mine. Dau să ies din toaletă dar mă oprește, o privesc și mă privește destul de perversă. O evit și încerc să ies dar se pune în ușă, o apuc de umeri și o dau la o parte, ies rapid si merg la ceilalți. Rack stătea pe șezlong, cum mă vede își dă ochelarii jos și se uită la mine examinând-mă din cap până în picioare. Mă pun pe șezlong lângă ea și îmi dau pantalonii jos, chicotește când îmi vede boxerii.

O iau și o pun pe umăr, merg până picioarele ajung în apă. Merg până apa îmi ajunge peste dunga boxerilor, Rack se zbătea și țipa la mine să o las jos. Se zbate și eram să o scap dar noroc că am prins-o, își încolăcește picioarele în jurul taliei și mă ține strâns de gât de credeam că rămân fără aer. Îmi pun mâinile pe fesele ei, se desprinde de mine și mă privește urât cum am început să strâng puțin. O sărut scurt pe buze apoi îi dau drumul și începem să ne bălăcim. După vreo juma de oră în apă mergem spre mal.

Cum am ajuns iau un prosop și o înveleșc, îmi iau și eu unul și mă șterg bine. Îl pun pe spate apoi mă așez lângă ea și îmi pun mâna în jurul ei, soarele ardea cu putere și era perfect pentru un bronz.

Ne așezăm fiecare pe șezlonguri iar soarele ne încălzea trupurile și ne făcea pielea mai închisă.


******


După vreo oră m-am ridicat de pe burtă și m-am uitat la ceilalți. Toți aveam pielea bronzată, doar Troy s-a făcut roșu ca racul, ce să-i faci dacă e scos din lapte. Lui Rack îi stătea chiar super bine mai neagră, brunetă și puțin neagră.


-Arr. mârâi spre ea zâmbind

-Ușor tigrule. îmi spune dându-și ochelarii de la ochi

-Diseară n-o să mai fie ușor. mârâi printre dinți serios

-Să înțelegem că ne trebuie dopuri ? spune Jess râzând

-Cred că trebuie să vă mutați în altă casă. i-o întorc râzând

-Rupeți patul ? întreabă Evens curios

-Poate da, o să te chem mâine să repari patul. spun și mă întind înapoi pe șezlong


Închid ochii dar o simt o umbră, mă uit leneș și o văd pe Rack care se pune peste mine. Tresar când fundul ei îmi atinge "juniorul" iar ea chicotește. Se pune mai bine și se apleacă, mă mușcă de gât și țip, o strâng de fese dar nu se oprește.

Golanul (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum