{ 8 } Együtt..

992 37 3
                                    

~Adrien/Fekete Macska szemszöge~

Nagyon meglepődtem, hogy Katica így gondolta leleplezni magát előttem. De nem ez a tény volt most a legfontosabb. Marinette ezzel a kis ,,jellel" akart nekem üzenni. Méghozzá azt, hogy elköltöznek. De nem, hát persze, hogy ezt nem hagyom!

Még szerencse, hogy egy jó nagy kapucnis, belebújós pulcsit vettem fel, aminek ráadásul nagy is a zsebe, így könnyen elsüllyesztettem benne a dobozt a talizmánnal. Gyorsan visszaváltoztam Fekete Macskává, de nem voltam olyan kacér és magabiztos, mint szoktam lenni. Féltem. Igen, kimondom. Féltem, hogy elvesztem a szuperhős társamat, a szerelmemet, ezzel egy kalap alatt Marinette-t is. Nem, ezt nem hagyhattam.

Végül sikeresen kinyitottam az ablakot, és kijutottam a lány teraszára/erkélyére. Innen már iramodhattam is a reptér felé. Úgy ugráltam épületről-épületre, ahogy és amilyen gyorsan csak tudtam. Közben elkezdett cseperegni az eső, ami az idő haladtával egyre hevesebbé vált. Már csak azért imádkozhattam, hogy kerekedjen valami vihar, ami miatt nem tud felszállni időben a repülőgép. Lehet az számomra is veszélyes lenne, de nem érdekel, csak ne kelljen elszakadnom attól a lánytól, akit ténylegesen szeretek. Az a lány pedig Marinette.

~Marinette/Katica~

Hirtelen azon kaptam magam, hogy ki kell szállnunk a taxiból, mert már ott vagyunk a reptéren. Ez rettentően elszomorított. Szóval ez is eljött. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer itt kell hagynom Párizst...

Elindultunk a bejárat felé, hogy azután mindenféle csomag és személy ellenőrzéseken (vagy miken) vegyünk részt. Addig is körülnéztem a reptéren. Láttam pár érdekes alakot, de azokon kívül átlagos férfiak nők, néhol gyerekek foglaltak helyet a székeken vagy éppen a bőröndjük mellett álldogáltak. És akik nem ezeket tették, azok rohantak az ellenőrző ponttól az induló járat/gép felé, esetleg, csak belekeveredtek a nagy forgatagba, mai a reptér aula részén zajlott.

A sor viszont olyan lassan haladt, hogy még egy csigának is előnye lett volna vele szemben. Mivel nagyon unatkoztam, előkotorásztam a fülesemet a táskámból, és neki láttam zenét hallgatni, mindegy, milyen pocsék volt, csak valami elvonja a figyelmem. Úgy..mindenről.

Végül csak elindult a sor és sikeresen felpakoltuk azt a hét tonna bőröndünket arra a futószalagra, amin átvizsgálják őket. Hát, őszintén, az enyémben szinte csak ruhát találtak. aztán gyorsan átjutottunk a sz ellenőrzésen, csak annyi volt, hogy átvizsgálták a ruhánkat, azzal a fura kis mérőszerrel. Addigra persze már véget vetettem a zenehallgatásnak nehogy bármi probléma adódjon a fülesem miatt.

Végre visszakaptuk a bőröndjeinket is, így indulhattunk a járatunk felé. Kicsit izgultam, mert azelőtt még sosem utaztam repülővel.

~Adrien/Fekete Macska~

Úgy siettem, ahogy csak tudtam, de nem volt valami egyszerű egy csurom vizes bőrruhában ugrándozni, háztetőről-háztetőre. Kicsit már fáztam is, de nem érdekelt, csak érjek oda. Lehet voltak emberek, akik megbámultak az utcán, de emiatt sem zavartattam magam. Ám eztán akadt egy -nem túlságosan- kicsi bökkenő. Méghozzá egy újabb gonosz. Gondolhattam volna, hogy Halálfej is a legjobbkor tudott ,,ajándékot" küldeni.

Szerencsére nem vett észre, így nem kellet harcba keverednem. Nem, nem az itt a gond, hogy nem merek harcolni, hanem ha harcolnék is, felesleges lenne, mert Katica nélkül nem lehet kiiktatni az akumát. Ezért most még inkább a háttérben maradok, amíg vissza nem hozom Marinette-t, azaz Katicát.

Már csak annyiban reménykedhettem, hogy semmilyen híradós stáb, vagy ilyesmik nem vettek észre, mert akkor biztos, hogy címlapsztár lesz belőlem. De nem a jó értelemben. Hanem ,,Fekete Macska menekül!" meg ilyesmik. Pedig ők nem tudhatják, miért ,,menekülök".

~More Than Friends~ (Miraculous FF.) [LASSAN HALAD]Where stories live. Discover now