Part 52

2.4K 210 38
                                    

Mr

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mr.Styles pov*

Sustojęs netoli namo apsupto miškų, kuriame yra Anastasia, išlipau iš mašinos. Mano pavyzdžiu pasekė ir kiti vyrai.

Aš tikrai neleisiu, kad jai kas nors atsitiktų. Tik per mano lavoną.

Niekam neleisiu paliesti Anastasios.

Galiu atiduoti viską, bet tik ne ją. Ji yra mano raktas į šviesą.

Morganas ir kiti su užtaisytais šautuvais bei neperšaunamom liemenėm priėjo prie manęs.

FTB palikome užnugaryje, jie netrukdys mums. Mano apsaugos komandos vadas nukreipė juos kita linkme.
O žurnalistai, prakeikti maitvanagiai - rikiuojasi priešais ligoninę iš, kurios pasprukau, laukdami kada galės suleisti savo godžius dantis į mane.
Bet jiems teks labai nusivilti, nes manęs toje prakeiktoje ligoninėje nėra.

Vos tik mano mergytė atsidurs manosiose rankose, daugiau nebepaleisiu jos. Jei reikės, išvyksime iš miesto į mano privačią salą, į kurią patekti negali niekas be mano leidimo.

Aplinkui per daug išalkusių žvėriu, kurie tik ir nori suleisti savo dantis į Anastasia. Bet daugiau niekada tai nebenutiks.

Tie šunsnukiai turės prasibrauti pro mane. O tai tikrai nėra lengva padaryti.

- Taigi, planas toks, - ištariau. - Nojus su savo vyrais eina per užpakalinį įėjimą ir nudėję ten esančius apsauginius, duodat Calum komandai ženklą eiti pro priekinį įėjimą. Aš su Dereku ir Kristupu eisime su jumis. Pats noriu savom rankom užmušti tuos padugnes esančias viduje.
Morganai, tu su kitais saugosit mūsų užnugarį, kad nelauktu netikėta pasala. Patikrinkit stogą ar nėra žvalgų. Vaizdo komeromis Bleikas pasirūpino. Collins nematys mūsų ir nežinos kur esame. Bet mes matysime juos. Vaizdo kameras kontroliuoja Blake.
Morganai, vos davęs ženklą mums, aptikrink su kitais antrą aukštą, o Calum ir likę, prisidės prie jūsų, vos apsauginių kūnai gulės mums po kojoms.
Aš su Dereku ir Kristupu  leisimės apačion, į rūsį. Ten labirintas, bet turime vaizdo kameros vaizdus, tad žinau kuriame kambaryje tie šunsnukiai laiko mano sužadėtinę . Vos Anastasia bus su manimi, Rikai, susprogdink šitą pastatą iki pamatų. Nenoriu nesklandumų. Collins palikit man. Taip pat ir Malik. - išdėsčiau.

- Sere, turiu eiti su jumis ir užtikrinti jūsų bei panelės Hale saugumą. - ištarė Morganas. - Esu apsaugos vadas ir mano tokia pareiga.

- Ne. - užtaisiau ginklą. - Vykdyk tai, ką nurodžiau. Vėliau su vaikinaus prisidėk prie mūsų, kai viskas liks švaru viršuje.

- Bus padaryta, sere. - mačiau, kad mano žodžiai vyrui nepatiko. Bet vadovauju aš.

- Pirmyn.

Anastasia pov*

- Ne, prašau! - garsiai verkiau vaikinui prispaudus mano riešus virš galvos. - Neliesk manęs!

- Įrodysiu , tau, mano meile, kad esu geresnis nei tas šunsnukis Styles.- Zayn veidą papuošė gašli šypsena ir pasinaudojęs laisvąja savo ranka,  pradėjo plėšti nuo manęs drabužius.

- Ne! - klykiau muistydamasi ir spardydamasi.

Juodaplaukiui tai buvo ne motais ir jis toliau tęsė savo darbą.

Garsiai verkiau, o sūrios ašaros leidosi mano skruostais. Žinojau, kas netrukus nutiks ir negalėjau nieko padaryti. Tik verkti.

Esu silpna. Nieko verta.

- Tu  ne toks! - sukūkčiojau. - Tu negali šitai elgtis su manimi! Palikai mane, o dabar....

- Styles tai tikrai supykdis. - nusijuokė Zayn ir aš staiga sustingau išgirdusi šiuos žodžius. Atrodė, kad būtų pasimaišęs protas. - Jis taip nori tave apsaugoti, bet jam vis nepavyksta. Palikau tave, nes taip reikėjo. Bet nemaniau, kad mano mieloji Anastasia yra tikrų tikriausia kekšė!

- Prašau, paleisk mane. - ėmiau purtyti savo galvą į šalis ašaroms riedant per smilkinius. - Aš tau nieko nepadariau. Tai jis mane išsirinko sau į žmonas. Tokie įstatymai. Jų negaliu nepaisyti!

Zayn rudos patamsėjusios akys įsmigo į mano veidą ir aš krūptelėjau. Jo pirštai vis stipriai spaudė mano riešus kol išgirdau trakštelėjimą. O tada pajaučiau ir nežmonišką skausmą.

Garsiai surėkiau ir dar labiau pravirkau.

Jis man sulaužė riešą!

- Per vėlu atgailauti, mieloji. -  gašliai nusišypsojo Zayn ir jau ruošėsi nuplėšti nuo manęs likusius drabužius, bet su trenksmu atsivėrė kambario durys.

- Styles. Jis čia.

The Only Answer - Innocent |STYLES|Where stories live. Discover now