Part 27

3.1K 201 3
                                    

Anastasija pov*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Anastasija pov*

,, Sutrikau išgirdusi kažką atsimušant į mano kambaryje esantį balkono langą. Išlipusi iš lovos nužingsniavau balkono link ir įėjusi į jį, pažvelgiau pro atidarytą langą. - Zayn, ką tu čia veiki?! - tyliai sušukau. - Tave juk gali sučiupti!

- Išeik pro galines namo duris. - nusišypsojo juodaplaukis ir dingo už namo kampo.

Nusišypsojusi grįžau į kambarį ir apsivilkusi savo mėlyną chalatą, tyliai išėjau iš savo kambario. Nors po chalatu buvau tik su trumpais miegojimui skirtais šortukais ir trumparankove palaidine, bet visiškai nesijaudinau dėl savo išvaizdos.

Niekada nebuvau iš tų merginų kurios dažosi labai daug ir praleidžią prie veidrodžio begale laiko. Žinoma, kad prisižiūrėjau save, bet Zayn patinku tokia kokia esu.

Tyliai nusileidusi laiptais, nutipenau link galinių durų ir atrakinusi duris, įžengiau į vėsų birželio naktį.

- Ana. - krūptejėjau pajutusi juodaplaukio rankas apsivejant aplink mano liemenį.

- Ką tu čia veiki? - tyliai paklausiau atsisukdama į Zayn. - Juk žinai, kad dabar labai vėlu ir aš nenoriu tau pridaryti bėdų.

- Noriu tau pasakyti jau gan senai. - ignoruodamas mano klausimus, prabilo Zayn. - Mes esame pora jau metus, bet tik dabar pasiryžau tam. Tad atvykau čia, kad tau tai pasakyčiau.

- Ar viskas gerai? - sutrikusi pasiteiravau. - Tu mane gąsdini.

- Viskas gerai, Ana. - nusišypsojo vaikinas ir savo delnais suėmė mano skruostus. - Esi nuostabi mergina. Graži, patraukli, protinga ir be gali didelės širdies. Žinau, kad esu tavęs nevertas, bet noriu tau suteikti laimę. Dievinu matyti tave besišypsančią ir besijuokiančią, nes tavo juokas tarsi muzika mano ausim.

- Zayn... - sušnabždėjau žvelgdama vaikinui į akis.

- Aš tave myliu, Anastasija. ,,

Lėtai pramerkiau savo akis ir atsidususi ranka persibraukiau sau per veidą.

Paskutinį kartą sapną sapnavau prieš mėnesį ir maniau, kad nebesapnuosiu, bet klydau.

Širdyje jaučiu ilgesį ir jis tarsi žaizda plečiasi. Pasiilgau Zayn labiau nei aš maniau. Nors jau prabėgo dveji metai, bet mano jausmai jam niekur nedingo.

Atrodo, kad netrukus kažkas įvyks kas apvers mano gyvenimą aukštyn kojomis. O mani nuojauta beveik niekada neklystą.

Staiga kelis kartus nusičiaudėjau ir susiraukiau. Jaučiausi tarsi apsvaigusi, galvą beprotiškai skaudėjo, nors vakar nieko neveikiau....

Dar kartą nusičiaudėjusi atsidusau.

 Prakeiktas Mr.Styles ir jo baseinas!

Jeigu jo dėka aš susirgsiu, nukirpsiu jo garbanotus plaukus.

Kas jam šovė į galvą, kad reikia mane įmesti į baseiną vėsų vakarą... Jam tikrai kažkas su galvą negerai.

Krūptelėjau išgirdusi atsiveriant savo miegamojo duris. Pakėlusi savo galvą į tarpduryje stovintį asmenį, išpūčiau akis.

########

Čia tipo intrigą norėjau palikt 

The Only Answer - Innocent |STYLES|Where stories live. Discover now