Part 41

3K 209 19
                                    

Anastasia pov*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Anastasia pov*

Silpnumas buvo apėmęs visą mano kūną. Nežinojau kas man yra. Kodėl apalpau toje vestuvinių suknelių parduotuvėje?

Juk visą laiką jaučiausi gerai , nebuvo jokių silpnumo ženklų. Apart to karto, kai vos atvykus į Maltą, susvaigo galva. Ir tai buvo nuo pasikeitusių laiko juostų bei nuovargio.

Gulėjau ligoninės lovoje ir vos galėjau išlaikyti atmerktas savo akis. Keistas mieguistumas kamavo mane, bet aš stengiausi neužmigti. Nenorėjau vėl sapnuoti košmarų kurie pastarąsias dienas ėmė kankinti mane.

Staiga išgirdau kaip atsidaro palatos baltos durys ir jų tarpduryje pasirodė Mr.Styles. Jis vilkėjo klasikinį juodą kostiumą, ryšėjo tokios pat spalvos kaklaraištį,o balti marškiniai pabrėžė jo odos įdegį. Žalios it smaragdai akys buvo įsmigusios į mano kūną ir aš pasijaučiau nejaukiai. Mr.Styles lėtai nužvelgė mane ir jo veidas tarsi sušvelnėjo.
Tylus atodūsis paliko vaikino putlias lūpas kol jis uždarinėjo palatos duris. 

Tvirtais žingsniais Mr.Styles prisiartino prie mano lovos ir sustojo priešais mane. Jo pečiai nusviro, o pirštai perbraukė per savo garbanotus plaukus.

- Kaip jautiesi, Anastasia? - keistas balso tonas nustebino mane. Jame buvo jausti susirūpinimas ir baimė.

- Kas man nutiko? - ignoruodama vaikino klausimą, pasiteiravau.

- Tu apsinuodijai. - Mr.Styles nervingai persibraukė sau per plaukus. - Vestuvinių suknelių parduotuvėje atsigėrei vandens, kuriame buvo žiurkių nuodų.

- K..ką? - sumikčiojau.

- Mano žmonės jau tai aiškinasi. - Mr.Styles lėtai priėjo man prie šono ir palinko prie manęs. - Tas kuris norėjo tau pakenkti bus surastas, kad ir kiek man tai kainuotų. Iškasiu jį net iš pačių žemių, jei reikės. Niekas nelies tai, kas priklauso man. Ypač, jei tai yra mano sužadėtinė.

Sumirksėjusi kelis kartus, stengdamasi akis laikyti atmerktas, žvelgiau į Mr.Styles veidą. Jis buvo kažkaip tarsi pasikeitęs. Žaliose akyse išvydau susirūpinimą ir mano širdis krūtinėje neramiai sukruto.

- Pailsėk. - mano nuostabai, vaikinas palinko ir vos juntamai lūpomis prigludo man prie kaktos. - Nuo šiol neišleisiu tavęs iš akių, Ana.

Vis dar apstulbusi žvelgiau į Mr.Styles jam išeinant iš palatos. Jo eisena buvo grakšti, judesiai taisiklingi ir tikslūs.

Vos vaikinui palikus mane vieną, pasidaviau nuovargiui ir užmerkiau savo akis. Tikiuosi visa šitai greitai liausis.

Mr.Styles pov* 

Palikęs Anastasia palatoje vieną, iš švarko kišenės išsitraukiau telefoną ir paspaudęs kelis mygtukus, priglaudžiau jį prie ausies.

- Morganai, sužinojau ką nors naujo? - eidamas tiesiai prie reikalo, ištariau.

- Deja ne, Mr.Styles. - vyriškas balsas buvo nepatenkintas. - Toje vestuvinių suknelių parduotuvėje lankėsi daug moterų, bet nė vieno vyro. Tad tikėtina, kad tai padarė moteris.  Manau, kad kažkas žinojo kada panelė Hill liks be jūsų ir planavo ją nunuodyti. Bet šis planas nuėjo perniek.

- Išsiaiškink tai, Morganai. - piktai sušnypščiau.  - Noriu, kad tas kas drįso prikišti nagus prie mano moters, kentėtų.

Padėjęs telefono ragelį, gražinau jį į ankstesnę vietą ir atsidusau. Troškau, kad tas žmogus, kuris siekė Anastasios mirties būtų šią akimirką surastas.

Turiu daug priešų kurie nuo seno nori suvesti su manimi sąskaitas, bet iki šiol jiems tai nepavykdavo. Iki Anos.
Ji yra mano silpnybė ir visi priešai tarsi susitarę vienu metu ėmė pulti. Troškau išsivežti kuo toliau Anastasia nuo viso šio mėšlo, bet negaliu.

Turiu akylai saugoti savo sužadėtinę ir stebėti priešus kurie norėdami sužlugdyti mane, kenkia jai. Bet aš nespruksiu nuo jų, o kovosiu.

Styles niekada nebėga nuo problemų. Jis jas išsprendžia žlugdydamas aplinkinius.

The Only Answer - Innocent |STYLES|Where stories live. Discover now