Part 35

3.2K 222 6
                                    

DĖL KLAIDŲ NEPYKIT... SKUBĖJAU PARAŠYT :/

NET NEBEŽINAU KĄ JUMS IR PASAKYTI... TIKRIAUSIAI JAU ĮGRYSO MANO ATSIPRAŠYMAI IR RETAS DALIŲ KĖLIMAS, BET TIESIOG NEBETURIU TIEK DAUG LAIKO RŠYMUI... TIE MOKSLAI, ĮVAIRŪS BŪRELIAI, RENGINIAI KURIUOS TURIU VESTI AR JUOSE DLYVAUTI IR PAN...

PER DAUG ANT MANĘS NEPYKIT, OKEY?? :/ :/

TIKIUOSI, KAD DAR SKAITYS KAŽKAS.....

Viešbučio vestibiulyje skambėjo švelni smuiko skleidžiama muzika

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Viešbučio vestibiulyje skambėjo švelni smuiko skleidžiama muzika. Visur vaikščiojo įvairaus amžiaus vyrai, dėvintys juodus, pilkus ar labai šviesius kostiumus, o jiems į parankęs buvo įsikibusios ilgomis, įvairių spalvų ir kirpimo, suknelėmis vilkinčios moterys.

Visur tviskėjo prabanga ir demonstruojama galia, bet man tai neptiko. Nors pati ir užaugu panašioje aplinkoje, bet visada troškau būti kuo paprastesnė mergina iš niekam nežinomos šeimos.

Man tiesiog įgrįsdavo dalyvauti įvairiuose renginiuose, šventėsi ar kituose turčių susirinkimuose.

Mane  pykindavo žiūrint, kaip jie gali elgtis taip normaliai, laisvai, bet kartu ir pasipūtusiai, nors visą savo gyvenimą gyvena baimėje, laikydamiesi tų kvailų taisyklių.

Aš visad svajojau ištekėti už to žmogaus kurį pamilsiu. Tikriausiai tokia tapau dėl to, kad turėdama laisvo laiko skaitydavau įvarius meilės romanus, kuriuose mergina sutinka savo svajonių vaikiną, jie įsimyli, susituokia, susilaukia gražių, į juos panašių vaikų ir nugyveną laimingą, meilės bei laimės kupiną gyvenimą.

Bet niekada per daug nesvajojau ir negalvojau apie tai, nes žinojau, kad šiame gyvenime laimės ir meilės neįmanoma rasti. Realybė nėra tokia kaip knygose. Ji žiauri ir negailestinga.

O viso to kaltininkas stovi šalia manęs ir iš aukšto stebi mane.

- Nebūk susiraukusi. - išarė Mr.Styles. - Tau netinka.

Prikandau liežuvį ir nusisukau nuo jo. Nenorėjau dabar su juo susirieti,ir dar prieš šitiek žmonių. Žinau, kad Mr.Styles nubaustų mane, jeigu dabar pat iškelčiau kokią kvailą sceną. 

O aš daugiau nebenoriu kęsti to skausmo.....

Mr.Styles nusivedė mane per viešbučio vestibiulį, baro link. Mums einant, keli garbaus amžiaus vyrai sustabdydavo mus norėdama paspausti ranką Mr.Styles ar pasveikinti mus su sužadėtuvėmis. Iš tikrųjų aš net nenutuokiau, kad visi žino, kad mes susižadėją, nors aš to ir nenoriu.

,,Ar tikrai?,, - tylus balselis nuskambėjo mano galvoje.

Po kelių minučių priėjomę prie baro, ir Mr.Styles mostelėjo ranka baro kėdžių link, o pats atsisuko į padavėją.

- Dvi taures ,,Chinon,, raudonojo vyno.

Atsisėdusi, pažvelgiau į Mr.Styles ir nuraudau, nes buvau pričiupta jį stebint.

- Bet juk tu man neleidi gerti. - sutrikau, kai vyras ištiesė man taurę su raudonuoju vynu.

- Pagaliau prisiminei tai. - tarė Mr.Styles. - Bet aš tau leidžiu tai daryti.

Nepatikliai pažvelgiau į jį, bet atsidususi gurkštelėjau vyno iš savo taurės. Saldus ber kartu ir kartus skystis nusirito mano gerklę žemyn, ir aš šiek tiek susiraukiu.

- Nepatiko? - paklausė Mr.Styles.

- Tiesiog nesu pratusi gerti alkoholinius gėrimus. - atsakiau.

- Lėktuve įvykę įvykiai tai patvirtino. - nusišypsojo Mr.Styles ir gurkštelėjo vyno iš savo taurės.

Pajaučiau, kaip mano kruostai nusidažo ryškiai raudona spalva, tad norėdama tai paslėpti, užsiverčiu vyno taurę ir pasuku galvą į kairę pusę.

Pačiu laiku, kad pastebėčiau link mūsų einančią jauną moterį.

Ji vilkėjo baltą, kūno linijas pabrėžiančią suknelę ir avėjo tokios pat spalvos aukštakulnius. Jos tamsūs plaukai buvo lygus ir lengvai krito jai ant nugros. Lūpos paryškintos raudonu lūpdažiu, o akys apvestos juodu pieštuku.

- Harry, kokia maloni staigmena. - prisiartinusi prie Mr.Styles ir pasilenkusi pabučiavo jam į skruostą, taip plikdama savo raudono lūpdažio žymes.

- Sonija. - nežinodama kodėl, susiraukiau kai Mr.Styles ją apkabino per liemenį. - Nemaniau, kad čia pasirodysi, ypač po to, kai išsiskyriai su Tylor.

- Juk amžiai negaliu slapstytis nuo žmonių. - nusišypsojo tamsiaplaukė. - O kai sužinojau, kad tu atvyksti čia, pakeičiau savo vakaro planus ir atvažiavau.

- Noriu supažindinti, tave su savo sužadėtine. - mano nuostabai, Mr.Styles pasitraukė nuo Sonijos, ir pakėlęs mane nuo kėdės, prisitraukė arčiau savo raumeningo kūno. - Anastasia tai mano sena draugė Sonija. Sonija, tai mano sužadėtinė Anastasia.

- Malonu susipažinti su mergina suvaldžiusią šį žvėrį. - nusijuokė Sonija ir ištiesė man ranką.

Sutrikusi ją paspaudžiau.

Sonija dar kažką neiškaus pasakė, ir dingo žmonių minioje palikdama mane stovėti su Mr.Syles ir dagybe klausymų besisukančių galvoje.

The Only Answer - Innocent |STYLES|Where stories live. Discover now