Un înger în bătaia puști

2.7K 165 3
                                    

Timpul zburase de când Nadia pusese din nou piciorul în România iar asta ducea la o altă parte din planul ei.

Erau câteva zile bune de când Nadia lucra la noua colecție de rochițe și la surpriza perfectă prin care avea să le facă cunoștință celor doi cu Clary, fiica lui Matias și nepoata lui Dragomir.

Nu mai putuse să aștepte prea mult pentru aceasta surpriză, de aceea tânăra muncise și zi și noapte pentru această colecție, care avea să fie un succes pe mai multe planuri.

Tânăra îmbrăcă o rochie lungă, cu spatele gol. Culoarea neagră a acesteia si șlițul de pe piciorul stâng, îi oferea o senzualitate pe care Nadia o adoră imediat. Mânecile lungi si materialul fin, contribuiau și ele la aspectul divin pe care îl crea rochia, lucru ce o făcu pe tânără să fie geloasă pe cea care a creat-o. Părul alese să și-l lase desfăcut pentru a nu acoperi spatele lăsat la vedere de superbă rochie. Pentru machiaj, tânăra alese unul simplu, doar pentru a-și scoate ochii în evidență. Cu ultimul detaliu aranjat, pantofii stiletto de culoare neagră, aceasta se simți pregătită pentru ce avea să urmeze.

Mai erau doar două ore până la eveniment așa că Nadia o luă pe Clary și porni spre hotelul unde avea să se țină.

Ajunsă acolo, o prezentă pe Clary personalului și ceru atenție maximă pentru fiica ei chiar dacă o avea pe Sara drept asistentă și bonă.

Micuța Clary se arătă extrem de încântată de prezentarea la care avea să fie model, însă ea nu știa că era parte dintr-un plan meschin a mamei ei, sau poate că până la urmă planurile Nadiei nu sunt atât de ieșite din comun.

Cele două ore zburaseră și invitații începuseră să apară, printre care și cei pe care tânăra îi aștepta cu sufletul la gură.

Își pregăti micuța pentru podium și îi dădu un pupic pentru încurajare având în vedere că era prima ei prezentare. Îi șopti la ureche să zâmbească frumos și să le câștige inimile tuturor, ceea ce o făcu pe micuță să zâmbească larg.

Clary plecă de mână cu Sarah, iar Nadia se ascunse în spatele cortinei, într-un loc din care îi putea vedea atât pe Clary cât și pe cei doi bărbați.

Fu total luată prin surprindere când își observă părinții așezădu-se în primul rând, însă se bucura că decise să fie alaturi de ea într-un moment ca ăla.

Muzica aleasă chiar de ea începu să bubuie în boxe și imediat prima fetiță, de 10 ani, apăru pe scenă și smulse câteva zâmbete din sală.

Clary era special lăsată pentru final, nu doar din cauza rochiei superbe pe care o prezenta, ci și pentru că urma să rămână pe scena alaturi de mama ei.

După câteva minute bune, când îi veni rândul, micuța Clary păși cu încredere pe podiumul din lemn și zâmbi, așa cum o învățase mama ei. Un zâmbet la fel de izbitor ca și al tatălui ei, ceea ce nu trecu neobservat. Tânărului păru să-i placă ceea ce vede până în secunda când micuța Clary își făcu apariția. Zâmbetul acestuia dispăru, puțin câte puțin, în timp ce realiza asemănarea izbitoare dintre ei doi, iar când o făcu, sari în picioare și își miji ochii la mititica ce atrăgea toate privirile.

Tânărul duse mâna în spate pentru a-l face atent pe tatăl său care nu dădea importanță la ce se petrecea pe acel podium, însă când își ridică privirea din telefon, fu la fel de surprins ca și fiul său. Amândoi știau cine e domnișorica de acolo, fără îndoială.

Nadia privi scena cu sufletul la gura și fu mai mult decât mulțumită de rezultatele obținute. Tânăra fu imediat scoasă din reverie când un angajat îi înmână un microfon și o îndeamnă să urce pe scenă alături de fiica ei așa că se conformă.

Her name is Nadia ( FINALIZATĂ )जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें