Prietenii și necazuri

3K 178 26
                                    

Nadia știa că a-i dezvălui lui Sebastian faptul că avea o fetiță putea să-i strice planul pe care îl avea pregătit pentru Matias, însă spera că dacă era rugat de ea, Sebi ar fi păstrat asta pentru el.

Tânărul o privi uluit pentru câteva secunde, după care oftă și privi în altă parte nevenindu-i să creadă ce auzea.

Nu numai că prietena lui cea mai bună plecase fără să spună nimănui unde, mai era și însărcinată.

— Ai rămas însărcinată cu el? întrebă uluit.

— Dacă nu rămâneam însărcinată, tata nu ar fi aflat că l-am trădat și că nu am putut renunța la dragostea pentru Matias atunci când mi-a cerut, însă așa a aflat.

— Nadia... Matias știe? A știut în tot acest timp?

— Nu. Sebi, Nu. In seara în care am plecat... am trecut pe la el cu gândul să îi spun, însă... era cu o altă femeie și atunci am înțeles că "noi" nu mai există pentru el și că probabil chiar nu a existat niciodată, replică blonda cu un oftat și o lacrimă îi jucă în colțul ochiului în timp ce își amintea acea seară blestemată.

— Off, Nadia... îmi pare atât de rău că am fost un idiot incapabil să vadă adevărul, se scuză prietenul ei.

— Sebi, te voi ruga să ții asta pentru tine. Vreau să fiu eu cea care îi spune despre Clary. Te rog.

— Stai liniștită, eu și Matias nu mai suntem prieteni de atunci. Nu am putut suporta gândul că și-a bătut joc de tine când știa cât de mult te iubesc eu. Erai sora mea, Nadia și m-ai părăsit fără să spui un cuvânt.

Tristețea din vocea tânărului îi frânse inima Nadiei, care își mută privirea și simți lacrimi fierbinți ce-i brăzdau cu repeziciune obrajii.

Sebastian îi prinse bărbia între degete și o forță să îl privească pentru a vedea reacția ochilor ei. Tânărul întotdeauna fuse capabil să-i citească gândurile cu ajutorul privirii ei care exprimă fiecare emoție prin care trecea tânăra.

— O să pleci din nou? O întrebă el șoptit, lucru ce o lăsă pe aceasta fără suflu și deschise gura pentru a-l contrazice, însă nu putea face asta pentru că nu știa ce are de gând sau ce o să se întâmple după ce termină cu ceea ce și-a propus și mai important, nu voia ca Sebi sa fie victimă în războiul ei. In nici un caz.

— Nu știu. Nu știu nici ce fac mâine, Sebi dar promit că îți spun. Nu mai plec pe ascuns, promit.

— Vino încoace​.

Acesta își întinse brațele și Nadia se avântă imediat în siguranța lor. Întotdeauna îl adorase pe Sebastian însă când aflase că e gay își pierduse orice speranță la o relație cu el. De fapt, ei nu erau meniți sa fie împreună ca și cuplu, ci ca frate și soră.

— Haide, gata cu boceala. In seara asta trebuie să agățăm ceva, amândoi.

Nadia râse la afirmația lui și își trase nasul înainte că acesta să o ia de mână și să o tragă după el, înapoi în clubul care acum era în plină distracție.

Sebi nu se îndreptă spre masa lui ci direct spre ringul de dans acolo unde o învârti pe Nadia de câteva ori pentru a o încălzi. Aceasta râse neîncetat și începu să se miște pe ritmurile Rihannei, Wild Thoughts.

Într-un colț o zări și pe Sara cu brunetul de mai devreme și când privirile celor două se intersectă, Nadia îi făcu cu ochiul și mimă din buze și din două degete un "Ok". Același lucru îl făcu și Sara iar asta o făcu pe Nadia să izbucnească în râs. Uitase că pe Sebastian nu îl introduse în povestea ei iar Sara nu știa cine e.

Her name is Nadia ( FINALIZATĂ )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum