7-) Birthday tape?!

1.5K 111 165
                                    

Bölüm şarkısı, Sabrina Carpenter - Can't Blame A Girl For Trying

"Ya ben de gelebilirim, ben iyiyim. Serumu da çıkardılar zaten?" diye ısrar ettim Bella'ya. Hailey'in yanına gitmem gerekiyordu.

Sonunda pes ettiler ve Bella gelip koluma girdi. Zorla ayağa kalktım. Bir an gözlerim karardı ama sonrasında kendime geldim.

Hastane elbiseleri çok saçmaydı. Hastaların rahat etmesini istiyorsanız, rahat elbiseler vermelisiniz. Poşet tarzı şeyler değil. Ayrıca renkleri de hiç pozitif enerji vermiyor. Modadan gerçekten çok uzak dikimleri var...

Sana salak demekten yoruldum Maddie

Teşekkür ederim.

"Dördüncü kattalarmış, biz altıncı kattayız." diyerek asansörün düğmesine bastı Kendall. Asansör geldiğinde içinden Harry ve Zayn'in çıkmasını hiçbirimiz beklemiyorduk, onlar da şaşırmıştı.

"Harry?" diye sordum biraz çekinerek, ikisinde de kırık-çıkık görünmüyordu, veya gözleri de mor değildi. Zayn'in dudakları da her zamanki gibi yerinde duruyordu. Saatlerdir neredeydiler ki?

Zayn elimi tutarak asansöre binmeme yardım ettiğinde Harry baktığı için elimi geri çekmeye çalıştım ama Zayn sıkıca tuttu ve bırakmadı.

Bu ne cesaret yiğidim?

Kendall ve Bella şaşkınca Harry'e bakıyordu. Tepki vermemiş olması şaşırtıcıydı.

"Erkek arkadaşına bir kaç uyarıda bulundum, sonra da evden sana lazım olabilecek bir kaç parça eşya toparladık." diyerek elindeki çantayı gösterdi. Kendall ve Bella'ya gülerek baktım. "Ben bayıldığımda düşerken kafamı çarptım değil mi?"

Çünkü Harry'nin böyle davranması imkansızdı, ya şizofreni vardı bende, ya da kafama gerçekten ağır bir darbe almıştım. Kızlar da benden farksızdı Harry'e ne olduğunu anlamaya çalışıyorlardı. Asansör 4. kata geldiğinde önden Harry indi, arkasından Bella ve Kendall, sonrasında Zayn kolunu belime sararak ilerlememe yardım etti. Dudaklarını dişlerken gülüyordu, kulağıma eğilip fısıldadı. "Hastane elbisesiyle bile çok seksi görünüyorsun."

"Zayn ne yapıyorsun?" diye şaşkınlıkla sordum. Kafamı önüme eğerek kızarmamı engellemeye çalıştım. Bir açıklamaya ihtiyacım vardı. Ne olmuş olabilirdi ki Harry'e böyle?

Hailey'in burada olduğunu söyledi Kendall Harry'e ve odasının koridorun sonunda olduğunu. Odanın kapısına gelince Harry arkasını döndü. Refleks olarak Zayn'den bir adım uzaklaştım.

"Eğer, Zayn yüzünden bir kere olsun ağladığını görürsem bir daha asla yan yana gelmenize izin vermem, anlaşıldı mı?"

Zayn'le ikimiz de aynı anda 'evet' anlamında başımızı yukarı aşağı salladık. Şimdi Harry gerçekten beraber olmamıza izin mi veriyordu? Ama neden?

Bence Zayn, Harry'i döverken yanlışlıkla ayarı kaçırdı, Harry yere düştü ve başını vurdu.

Olabilir aslında.

Odadan içeri girerken Hailey'i görmemle her şeyi unuttum "Haiiiils!"

Adımlarıma dikkat ederek onun yatağının yanına geldim, oturuyordu ve üzerinde hastane kıyafeti yoktu, sadece ayakkabılarını çıkarmış ve saçlarını salmıştı. Ona kocaman sarıldım. "Mads..." dedi Hailey sessice.

Geri çekildiğinde bir üstümdeki kıyafetlere bir de Zayn'e baktığını gördüm. "Uzun bir hafta geçirdim." diyerek elimden geldiği kadar masum bir şekilde gülümsedim. Kızlar da Hailey'e sarıldı ve sonra da Harry, Hailey'in burnunu sıkarak ona koca burunlu dedi.Bunu hep yapıyordu. Sanki kendi burnu küçükmüş gibi...

A Bad Liar || ZaylenaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin