final

2.3K 166 61
                                    

"Vuydum şeni!"

Taehyung iki elini havaya kaldırarak küçük TaeMin'e doğru yürüdü.

"Teslim oluyorum."

Elleri birbirine vurarak karları temizledi küçük çocuk.Ona göre babasını bularak çok büyük bir iş başarmıştı.Sonra,ikisinin de arkası yine gelen bir kartopuyla ıslanmıştı.Bu sefer saldırıyı başlatan Jimin'di.Küçük TaeMin ve Taehyung birbirlerine bakarak kafalarını salladılar.Bu onların beden diliyle konuşmasıydı. Aniden önlerine eğilip büyük kartopuları oluşturdular.Ve Jimin'i kovalamaya başladılar.Önündeki kar yığınını atlatamayarak yere düşen ailenin 3. üyesi ona doğru hızlıca koşan küçük çocuğu ve Taehyungu da yere çekmişti.

Şimdi yumuşak karların üstünde sırtüstü yatıyorlardı.Aynı yerdeki karlar gibi beyaz olan bulutları izlediler bir süre.Taemin enerji doluydu.Ama bir süre sonra o da yoruluyordu,şimdi iki babasının arasında uyuyakalmıştı.
-
Taehyung ve Jimin'in sevgili olmalarının üstünden tam 10 yıl geçmişti.Şimdi 32 yaşındaydılar. Bebekken evlat edindikleri tatlı mı tatlı Taeminleri vardı.Şimdi o da üç yaşına girmek üzereydi.

Kariyerlerine gelecek olursak, şarkı söylemek için onlar için yaşam kaynağıydı.Şu on yılda birçok düet yapmışlar,yeni klipler çekmişler farklı ülkelerde turneler düzenlemişlerdi.Şimdi kafa dinleme zamanıydı.Yine de -özellikle yaz zamanında- birkaç single çıkarıyorlardı.

Evlilikleri çok güzel gidiyordu. Tanrı'dan dilek dilemeyi bırakmışlardı artık.Huzuru bulduklarını düşünüyorlardı.

Parmağındaki yüzüğe baktı Jimin.Yavaş yavaş çıkardı. İçinde Taehyung&Jimin yazıyordu. Gözleri kısılana kadar gülümsedi.Yanındaki tanrının iki armağına baktı.Taemin'i kucağına alıp saçlarını öptü,kokusunu burnuna doladı.Üşemesin diye hızlı hızlı eve yürümeye başladı. Yerler buzdu.Kaydı Jimin,gözlerini kapatarak düşmeyi beklerken arkasından kocası onu tuttu.Şanslıydı Jimin,onu her zaman destekleyecek yardım edecek bir eşi vardı.

Park Taehyung
Park Jimin
Park Taemin
Sonsuza kadar mutlu yaşadılar...

SON


Merhaba,belki bu yazıyı okuyacaksınız belki de okunayacaksınız ama ben yinede yazmak istiyorum.Bu benim ilk kitabımdı ve gerçekten kimse okumaz diye düşünüyordum..İlk başlarda güzel gidiyordu fakat artık sıkmaya başlamıştı biliyorum.
Ben de final yapayım dedim ehehhe.
Şimdi aklımda yeni bir kurgu var,çift yoonkook.
Şimdiye kadar bana destek olan okuyucularıma çok teşekkür ederim🙏🏼Sizi seviyorum..
(ağlayacağımühühü)

instagram;vmin✔︎Where stories live. Discover now