0.8☽

4.9K 345 42
                                    

^yazar ağızından^

Kim Taehyung aynada son kez kendisine baktı.O hayran buluşmasına gidecek,çok sevdiği Jimin'ini görecekti.Ama sonuçta kendiside bir ünlüydü ve kameralara yakalanmak istemezdi.Bunun için hayran buluşmasının olduğu yerde durmayacak,sahne arkasındaki Jimin'in odasında bekleyecekti.

İçini garip bir heyecan basmıştı çünkü 3 yıldır sevdiği adamla 3 yıl sonra tekrar beraber yalnız kalacaktı.İkisi aynı şirketteydi ama çıkış yaptıkları zaman görüşmeleri yasaklanmıştı.Sadece ödül törenlerinde birbirlerini görüyorlardı.

Şirketleri ikisinin de birbirini sevdiğini biliyordu ve homofobik fanlar olacağı için ikisinin görüşmesini yasaklamıştı.

Fakat üç yıl sonunda bu saçma sözleşme bitmiş ve Taehyung sevgisini daha fazla içinde tutamamış,o yorumu atmıştı;"hala çok yakışıklısın..".

Aklındaki düşünceleri bir kenara itip maskesini,şapkasını ve arabasının anahtarını alıp yurttan ayrıldı.Duyguları araba sürüşüne yansıyordu.

Orada ne yapacağını bilmiyordu.Ona ne deyeceğini bilmiyordu.Belki de bir konuşma hazırlamalıydı.Ama bu onun tarzı değildi.

Sonunda alana ulaştığında arkadan dolaşarak onun odasını buldu.Odaya girmeden önce derin bir nefes aldı ve kapıyı açtı.

-
taetae ve jimin'in neden kavuşamadığı da öğrenmiş olduk.

-taetae ve jimin'in neden kavuşamadığı da öğrenmiş olduk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
instagram;vmin✔︎Where stories live. Discover now