Boku no Hero Academia:Teoria fratilor

135 11 11
                                    

!!!!!Acest capitol va avea spoilere majore din manga, nu vreti sa stiti, nu cititi. Eu nu am terminat-o, deci daca o sa fac unele greseli imi cer scuze de pe acum!!!!!

Aceasta este o teorie pe care am gasit-o de curand si mi-a placut atat de mult incat nu am putut sa nu fac un capitol despre asta. 

O teorie care se tot plimba prin acest fandom este aceea ca Dabi si Todoroki Shouto ar fi frati. Pare putin nebunesc, dar daca o auzi pe toata are putin sens, putin.

 Pare putin nebunesc, dar daca o auzi pe toata are putin sens, putin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Deci, aceasta familie este naspa. Este foarte naspa sa faci parte din ea si mai ales sa fii nascut in ea. Aceasta familie este formata din Endeavor/Enji Todoroki(scarba), mama lui Shouto(careia nu i se cunoaste numele), Todoroki Fuyumi, alti doi fii necunoscuti ai lui Endeavor si Shouto. Aceasta teorie spune ca Dabi ar fi unul dintre acesti doi baieti carora nu li s-a dat vreun nume.

Deci Endeavor(sper sa-l inece tatal lui Rin in smoala incinsa in Iad dupa ce moare intr-un final) este in manga cel mai mare erou din Japonia. Asta dupa ce in lupta cu All For One, All Might si-a pierdut de tot puterile si a fost nevoit sa-si arate adevarata forma lumii intregi(v-am zis eu ca o sa fie spoilere majore). Endeavor a fost foarte furios dupa aceea pentru ca nu vroia sa devina asa cel mai mare erou. 

Totusi, avand in vedere statutul lui, omul este respectat, iubit si are o gramada de influenta. In acelasi timp este si un sot si un tata abuziv, care si-a maltratat sotia pana cand tipa a clacat de tot si si-a tratat copii ca pe obiecte. El practic a cumparat-o pe mama lui Shouto, pana la urma la acea vreme era al doilea erou din Japonia, deci cand s-a dus la oamenii aceia si le-a spus"Dami-o pe fi-ta!" va imaginati ca oamenii nu au avut ce sa zica. Rand pe rand copii lui s-a nascut, de Fuyumi si cei doi primi fii ai sai a fost dezamagit, considerandu-i rebuturi, apoi s-a nascut Shouto. A fost aratat deja cum a inceput sa-l antreneze in moduri foarte dure la doar cinci ani. Pentru el copii lui nu au insemnat niciodata decat niste marionete pe care le putee manipula dupa cum isi dorea. Si totusi el este cel mai mare erou din Japonia. Practic Endeavor reprezinta tot ce este mai rau in societatea eroilor din BNHA, anume cineva cu un rank inalt si multa influenta care nu este erou decat de dragul respectului si al avantajelor. Intr-o astfel de atmosfera nu ar fi ciudat daca unul dintre copii lui ar fugii de acasa pentru a deveni un raufacator.

Se stie ca Dabi este un fan imens al lui Stain si, asa cum am spus mai sus, Endeavor este exact genul de erou care nu se potriveste ideologiei lui Stain si care ar trebui eliminat(Eu propun sa mergem sa-l scoatem pe Stain de la inchisoare ca sa-l omoare pe Endeavor, cine e cu mine? Evident nu o sa-l omoare inainte de a avea sansa de a-l tortura putin...mai mult). De aceea este foarte probabil ca, daca Dabi ar fi fiul lui Endeavor, acesta sa fie foarte atras de punctul de vedere al lui Stain. Asta pentru ca, daca ne luam dupa felul in care Endeavor l-a tratat pe Shouto, este foarte posibil ca Dabi sa fi fost tratat poate chiar mai naspa, avand in vedere ca il considera un rebut, si deci sa-i zdrobeasca constant visul de a deveni un erou. Aceasta teorie este sustinuta de capitolul 85, unde apare sugestiv faptul ca Dabi a suferit din cauza eroilor.

Just Otaku Stuff Vol. 2Where stories live. Discover now