De ce nu imi place finalul Kakegurui

31 5 0
                                    

Cei care au citit si primul volum al acestei dubioase carti stiu ca eu sunt o imensa fana Kakegurui. Pur si simplu nu pot sa nu iubesc animeul asta. Este mult prea smecher din prea multe puncte de vedere, iar daca nu l-ai vazut pana acum iti sugerez sa o faci.

Cum va puteti da seama din titlu nu o sa vorbesc despre ce imi place la animeul asta, ci despre nu-mi place. Nu este perfect, are si el micile lui chichite pe ici si colo, dar, dupa parerea mea, cea mai naspa chestie din el a fost finalul.

Ultimul episod iti da un feeling foarte diferit fata de celelalte. Parca toata actiunea a fost grabita. Acest episod nu a aparut in manga si nu are nici o legatura cu actiunea care se petrece in momentul de fata acolo(nu dau spoilere, cititi manga si vedeti). Confruntarea dintre Yumeko si Kirari a venit parca din neant, fara substanta, fara nici o avertizare inainte, jocul a fost dezamagitor, cu o singura runda. Kirari practic nu a avut nimic de spus pe tot parcursul jocului, iar toata actiunea s-a concentrat pe Suzui, care dupa parerea mea nici nu avea ce cauta acolo.

Batalia dintre Jabami Yumeko si Momobami Kirari ar fi trebuit sa fie confruntarea finala a titanilor, a doua zeite absolute ale banilor si pariurilor, dintre doi pariori compulsivi care nu joaca pentru bani, ci pentru bucuria jocului si pentru a dovedi cine este mai bun. Dar ce am primit noi? O chestie mai mult plictisitoare care s-a axat pe Suzui care este indragostit de Yumeko. Chiar sunt dezamagita de chestia asta.


Voi ativazut Kakegurui? Iar daca l-ati vazut ce parere ati avut de final? 

Just Otaku Stuff Vol. 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora