❥8❥

112 16 12
                                    

Nebraska

Az ágy sarkához sétálok, majd leülök az ágyra. Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan tud beférkőzni a gondolataim közé és manipulálni az érzéseimet. Mi csak egy halálos játék karakterei vagyunk, ahonnan már nincs kiút. A viselkedésünk, szinte már ironikusan elkeserítő.

"Egyszer szeretsz egyszer nem."

Suttogom magam elé a sötétségben. Az ablakon át félhomály szökik be, így csak a tárgyak körvonalait látom. A szobám ajtajához szeretnék sétálni, de felbukok az ágyam előtti felgyűrődött szőnyegben. Szitkozódások közepette hajolok le a felgyűrődött szőnyeghez, hogy megigazítsam. A kezemmel egy kemény felületet érintek meg. A kíváncsiság pezsegve bomlik fel az ereimet betöltő vérlemezkék tetején. A szőnyeget egy gyors, mégis határozott mozdulattal rántom le a padlóról. A szemeim előtt megjelenik egy kissé elnyűtt napló, amiből egy csomó kilógó papír látszik ki. Lehajolok a naplóért, majd a kezeimbe veszem azt. Visszaülök az ágyra és kinyitom a naplót. A napló elején máris egy mondat fogad.

"Ha jót akarsz magadnak, akkor ne szegd meg a szabályokat."

Még egy oldalt lapozok, amin feltűnik egy lány neve. Ferde betűkkel van belevésve minden betű.

 "Caroline West tulajdona."

Ismét belelapozok a naplóba, hisz teljes mértékben kíváncsivá tett, hogy vajon ki is lehet Caroline West. Az oldalakat megfigyelve pár szabályra bukkanok.

Hogyan legyél szívtipró:

1. szabály: Leld benne az örömödet,de ha eleged van, akkor te legyél az első, aki kiszáll

2.szabály: Ne kötődj olyasvalakihez, aki el is hagyhat téged

3.szabály: Légy szerethető, de ne add neki a szívedet, kivéve, ha meg akarod tapasztalni a vereséget

4.szabály: Tűntesd fel magad ártatlannak, adj neki egy búcsúcsókot az ajtónál, és ezzel érd el, hogy még jobban vágyjon rád

A szabályok után pár sor idézet származik, feltehetőleg az írótól. A mondatok végén pár paca folt ékeskedik, jelezve, hogy egykor tintával írták bele e szavakat.

"A fiúk szeretik a kicsit veszélyeset. Rávesszük őket, hogy beleszeressenek egy idegenbe, egy cselszövőbe."

 Egy új oldal következik, amin pár fiú neve szerepel, képpel ellátva. Mindegyik alatt egy-egy elkenődött vörös rúzsfolt.

A lap alja itt el van szakítva, de egy betű mégis látszik. Egy ferde E betű ékeskedik a szakadás sarkában. Az ujjaimmal újra lapozok egyet, amin egy kettévágott fénykép van és borzalmas alkohol illatot áraszt. A kép alatt piros rúzzsal van beírva pár mondat.

"Jobb, ha megjátsszuk az eszünket mert a szerelmet már nem kockáztathatjuk meg."

Az írás pár oldal erejéig megszakad, majd pár naplóbejegyzés villant be. A naplóból kicsúszik egy papír, ahogyan gyorsan forgatom a kezeim között az emlékekkel és egyéb dolgokkal teli "könyvet". Morogva lehajolok a papírfecniért és felveszem azt. Megfordítom, hátha van a másik oldalán valami. A tüdőmbe szorul a levegő, amikor meglátom a halott lányt, mégis a szöveg az, ami rémisztő.

"Caroline Westet a saját barátja gyilkolta meg."

A kép alatt Ethanről van egy fotó. Caroline arca durván le van satírozva a lapon. A kezemből kiesik a napló, ami egy hangos csattanással zuhan a földre, akárcsak a szívem is.

Heartbreak Hotel |e.d. [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now