❥5❥

114 18 8
                                    

Ethan

Nem igazán tudom, hogy miért tapasztottam rá az ajkaimat oly erőszakosan a szájára. Egy különös érzés vezetett, mintha a szívem súgta volna.

Miközben az ajkaim vaj módjára siklanak a száján, a kezeimet a derekára kulcsolom. Egy aprót hátra döntöm, szinte beesünk a szobába. Az ajkai elnyílnak, én pedig beledugom a nyelvemet a szájába. Felmordul és ráharap a számra. Felszisszenek és a lábammal berugom az ajtót, ami egy kattanással zárul be. Elmosolyodom és az ágya felé kezdem el tolni. Óvatosan lefektetem az ágyra, majd a pólója sarkához érek. Belenézek a szemeibe, amiket pár pillanattal később becsuk ezzel jelezve, hogy mennyire tetszik neki a puha ajkaim érintése. Megrántom a vállamat, majd egy húzással lehúzom róla a pólóját. Mocorogni kezd és felmordul. Nem rég kelhetett, mivel a melleit nem fedte melltartó. A kezeit a pólóm szegélyéhez vezeti és enyhén fel felé kezdi húzni az anyagot. Morogva kibújok a pólóból és a számat a nyakára vezetem. Lágy csókokkal kezdem el behinteni a puha bőrét. Eközben ő a hajamba vezeti az ujjait és az ajkai közül kipréselődik pár sóhaj. Óvatosan a füléhez hajolok.

"Csak hagyd, hogy megtörténjen."

A szemeit egy pillanatra kinyitja és hezitálva bólint. Elmosolyodom és visszahajolok a nyakához. Hiába, ez mind csak a vágy keserű mérge.

Heartbreak Hotel |e.d. [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now