❥1❥

220 21 7
                                    

Ethan

Mindenkinek van függősége. Van akinek a drogok, a folyamatos bulizás, az internetfüggőség. Másnak pedig az, hogyha másokon élheti ki az aznapi csalódásait, örömeit.

Csalódottan pillantok az elhaladó lány után. Egy ilyen lánynak nem itt lenne a helye, az ittas patkányok között. Nevetve megrázom a fejemet és elhagyom az épületet. Ahogy kiérek az utcára megcsap a város szmogos levegője. Érzem, ahogyan a tüdőm levegőért könyörög. Belenyúlok a nadrágom zsebébe és kiveszek belőle egy doboz Malborot. Keresek egy öngyújtót, majd meggyújtok egy szál cigarettát. Jól esően szívom be a nikotinos levegő felhőt. Megkönnyebbülve fújom ki, majd ismét beleszívok. A hátamat egy falnak támasztom és elgondolkozok, hogy vajon mi lehet az öcsémmel. Apánk halála óta nem láttam. Szegény apám gyomorrákban hunyt el, én pedig közeledek a tüdőrákhoz. Emlékszem, hogy Grayson mennyire lehordott mindennek amikor megtudta, hogy dohányzom. Elmosolyodom és eltaposom a cigaretta csikket. Tekintetemet egy velem szemben álló lányra vezetem, aki nevetgélve elmosolyodik. Biccentek egyet felé, mire fülig pirul. Felsóhajtok és közelebb sétálok hozzá. A kezemet végig vezetem az enyhén zselézett hajamon, majd beharapom az alsó ajkamat. Direkt csinálom, hisz melyik lány ne esne hanyatt egy ilyen látványtól. A lány esetlenül int egyet és a szemembe néz.

"Miben segíthetek?"

Szólalok meg mély hangon, mire megrezzen. A fejét lehajtja és a cipője orrát kezdi el vizsgálni. Felnevetek, hisz oly könnyű volt már két szóval levenni a lábáról. A mai lányok többsége már csak ilyen, elég egy csábos mosoly, alsó ajakba harapás, hajba túrás és már azonnal az ágyadban találod. A Hüvelykujjammal felemelem a fejét és a szemeibe nézek. Várom a válaszát, hisz udvariatlanság nem válaszolni más kérdésére.

"Láttam, hogy szomorú vagy. Én is szomorú vagyok, mivel ma ért véget egy több éves kapcsolatom és gondoltam, hogy.."

Kezdett bele, de elhallgattattam a szájára tett ujjammal. Szóval innen fúj a szél. Csak egy, egy éjszakás kaland kell neki, ami segít elfelejtenie a szomorúságot. Bólintok egyet, ezzel jelezve, hogy benne vagyok. Mi tagadás, amióta Grayson itt hagyott, azóta teljesen megváltoztam. Teljes mértékben a szexbe menekültem. A lényeg az, hogy ez így nekem jó. Megfogom a lány kezét és elkezdem magam után húzni.

"Hova megyünk?"

Kérdezi mosolyogva. Kezdem úgy érezni, hogy a fiú okkal hagyta el. Hátra nézek és megrázom a fejemet. Biztos, hogy nem ismeri a helyet. Kissé lepukkant, ezért nem sok látogatója van. Én mégis szinte már törzsvendég vagyok ott, hisz miután anyám kitagadott, Grayson meg ugyebár itt hagyott kénytelelen voltam lakást találni.

"Heartbreak Hotel."

Mordulok fel. A szemöldökeit felhúzza és megrázza a vállait. Úgy látszik, hogy nem fog tovább kérdezősködni.  Ahogy megérkezünk a kissé kísérteties hotelhez, ami vérpirosra van festve. Az ablakok piszkosak, mégis a rajtuk lévő vizes pókhálók teszik otthonossá. Legalábbis a számomra, más véleménye nem érdekel. Behúzom a lányt az előtérbe és betessékelem a liftbe. Miután beszálltunk a liftbe és becsukódott az ajtó egyből a lány ajkainak esek. Egyszerűen nem tehetek róla, magányos tinédzser vagyok, szükségem van a szórakozásra. Amit sajnos csak alkoholista, részeg és legnagyobb sajnálatomra kurvákban találom. Végül is mit lehet tenni, olyan a világ amilyenné teszed. Vagy megszokod, vagy egy vonat elé ugrasz és találkozol a csábító halállal.

Heartbreak Hotel |e.d. [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now